Wpisy użytkownika roninr
Łącznie 788 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 485 075. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mi się śniły 2 znajome dziewczyny że z nimi rozmawiałem, jednej na ziemie jakieś błyskotki się rozsypały a druga miała wzdęty brzuch a tak w ogóle to w tym śnie byłem biedny i próbowałem zarobić na mozaice przedstawiającej naczynie z owocami
Powinni już o 8 dawać losowanie bo czekać do 14... Przynajmniej w niedzielę
No nie wiem u mnie po 19 przynajmniej 2z3 punktów lotto zamknięte...
Ja non stop sam i najwięcej miałem 6 z 10 no tylko z przerwami dużymi grywałem
Najlepiej by było 8 losowań multi dziennie ale ceny za 1 zakład 1 zł...
Dobra znikam bo na losowanie to się nie doczekam... Na razie! Ps. Własnie w Keno jakie są wygrane??? I ile 1 zakład kosztuje>?
A mi ktoś zdjecia z PC usunął... I podejrzewam takiego jednego bo nie wyłączyłem teamview
hipopotan u mnie to norma, ostatnio zainwestowałem 20 zł i wygrałem 10... więc - 10
13max33 jest na pensji totalizatora i mówi jak tu łatwo się wygrywa aby mu reputacje podnieść
Mi raz się śniły od 10 d0 16 i za parę dni tak mniej wie cej było
Kurde kiedy losowanie heh, ciekawe czy pobije w końcu swój rekord 6z10, dwa lata temu
Co dziś wpadnie?. Nom przeważnie te gotowe potrawy to szajs, oszczędzają jak mogą i tylko chemię sypią
No bo niby powinno po odejściu od stołu być się lekko głodnym - oni chyba to traktują bardzo serio
Coraz więcej ludu na świecie to i mniej jedzenia i droższe ... Jak będzie 12 coś tam (ileś zer) to zobaczycie jakie będą ceny i porcje, wszystkich nas odchudzą
Myśle czy by na 10 losowań nie puścić multi heh, coś mnie tak kusi... Tylko muszę przemodelować liczby... Wczoraj to miałem same oboki - o 14
LoL zdzierają 80 groszy za zakład - te 80 groszy to jednorazowa opłata czy w zależności od X zakładów mnoży się przez 80 groszy ???