Wpisy 1 546 477 – 1 546 576
24 maja 2013 00:01 → 24 maja 2013 08:34, 100 wpisów
qjaster, w mini gram z samej sympatii do tej gry... wygrane moze niewielkie, wcale nie tak latwo ustrzelic chocby 3/5, ale jest to gra tania...
gdy trafisz 4/5 zwroci ci sie koszt 400-800 zakladow (przy szansach 1 do 4,6 tys.)
w lotto zwroci ci sie koszt 58 zakladow (oczekiwana wygrana za 4/6 to 173 zl bodajze) przy szansach 1 do 1 tys.
gdy trafisz 4/5 zwroci ci sie koszt 400-800 zakladow (przy szansach 1 do 4,6 tys.)
w lotto zwroci ci sie koszt 58 zakladow (oczekiwana wygrana za 4/6 to 173 zl bodajze) przy szansach 1 do 1 tys.
teraz juz naprawde spadam... mozemy kontynuowac przy nastepnym spotkaniu
gonzaga, dzieki
gonzaga, dzieki
trend średnio na 5 losowań 9 trafień
1,14,18,29,48,53,69,80,2,5,6,36,37,42 proszę zachować ostrożność
1,14,18,29,48,53,69,80,2,5,6,36,37,42 proszę zachować ostrożność
to zdradzę.. wychodzi mi 1,2..ale... ostanio mam zmniejszona skuteczność typowania
........................................
Dzien dobry.. .
...............................................
...............................................
21 osob na czacie.. .
...................................
...................................
Witam !
WN masz cos ze snu bo musze uciekac...
Witam. Wpadłem na chwilę coś za typować więc mogę poklikać Praca na dwa fronty nie pozwala ostatnio na zabawę w multi...
49-ieć pijawek czeka na typy ale ja nie podam, ha.
Powiem tylko warto grać parką na progresję 10x, 20x itd bo na typowanie liczb do systemu nie mam czasu
Powiem tylko warto grać parką na progresję 10x, 20x itd bo na typowanie liczb do systemu nie mam czasu
@diana, trójca taka sama jak inne, może wejdzie może nie, zapewne nie
Szukaj liczb które jakiś czas nie chodziły po czym ostatnio weszła, a to znak że się ponownie powtórzy
Dobra taktyka, dzięki za radę Mnie ta trójeczka odpowiada, ale poszukam czegoś jeszcze dla Ciebie Merti
Pamiętaj o programie MULTIPAIRS naszego admina, dużo pomaga ale jak każdy program ma swoje wady, np przy wyszukiwaniu parek zaczyna sortowanie od 1....
Wolę gapić się w mapki każdy ma swój sposób na typy, ale dzięki może spróbuję
Też patrzę w mapy...... jak szpak w pizd... i jest więcej niewiadomych niż konkretnych typów Zawsze mam po takim patrzeniu więcej wątpliwości niż jakąś konkretną analizę
merti
"przy wyszukiwaniu parek zaczyna sortowanie od 1...."
.......................
- od jakiego "1..." ?
"przy wyszukiwaniu parek zaczyna sortowanie od 1...."
.......................
- od jakiego "1..." ?
Witaj Ulexxa, też delektuję się ciastkiem przy kawie
Może takie typy na kilka losowań 20,33,73
Może takie typy na kilka losowań 20,33,73
Wogóle to trójka 21,22,23 czeka na ponowne wejście jako parki....
>>Ulexxa
no wyszukuje wyniku to zaczyna od 1,1; 1,2; 1,3 itd... Nie wiem, to jest logiczne bo wszystko zaczyna się od 1.... ale
no wyszukuje wyniku to zaczyna od 1,1; 1,2; 1,3 itd... Nie wiem, to jest logiczne bo wszystko zaczyna się od 1.... ale
... no nie wiem, myślałem że jakiś inny sposób zastosować można np na podstawie ostatnich wejść... no nie wiem...
Merti..ja obecnie z bardzo braku czasu..nie dumam nad liczbami
tylko na chybika wysylam..ale owocow zadnych..
tylko na chybika wysylam..ale owocow zadnych..
najdziwniejsze jest jak ustawię przedział np w bieżącej przerwie, przy szukaniu pomiędzy 2/2 - 2/2, to nie znajduje takich parek tyko pokazuje od 1 te w który choć jedna liczba weszła. Uważam to za błąd.
dobrya ciacho przy następnej
Do moich wcześniejszych parka 39,47 jest ok wg mnie,
ch-tr nie dziękuję
ch-tr nie dziękuję
Joker to pomyłka, im więcej ingerencji maszyn tym mniej wiarygodna gra jest, takie mam zdanie
Merti..jak masz czas to fajnie ze mozesz sam podumac..ja teraz nie mam jak..lepetyna czym innym zajeta..wiec dlatego chybiki u mnie..
ulexxa
zazwyczj, żeby nie powiedzieć - zawsze - gram kilka stałych , plus najdłużej oczekiwaną, plus coś z maszyny
merti
- aż spojrzę w ten programik - nie pokazuje braku wystąpień, jako zera ? A, czy to nie zależy od nastawów, jaki wklepiesz w wyszukiwanie ?
zazwyczj, żeby nie powiedzieć - zawsze - gram kilka stałych , plus najdłużej oczekiwaną, plus coś z maszyny
merti
- aż spojrzę w ten programik - nie pokazuje braku wystąpień, jako zera ? A, czy to nie zależy od nastawów, jaki wklepiesz w wyszukiwanie ?
------
-----------------------------------
Dzień dobry.. .
-----------------------------------
Dzień dobry.. .
Czas na ...i {{paczek]].
.........................................
.........................................
Ojej.. . Błąd: .{{diabełek.
..............................
..............................