Wpisy 1 693 063 – 1 693 215
1 września 2013 00:00 → 1 września 2013 01:26, 100 wpisów
13max
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało...
Będzie głośno, będzie radośnie!!!!
Znów przetańczymy razem całą noc. ...
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&feature=share
I znowu nocy będzie mało...
Będzie głośno, będzie radośnie!!!!
Znów przetańczymy razem całą noc. ...
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&feature=share
max
Pasko będzie dopisywał wszystkie wygrane od 50 pln to w środę dojdzie na chacie do 2 000 000 wpisu
Pasko będzie dopisywał wszystkie wygrane od 50 pln to w środę dojdzie na chacie do 2 000 000 wpisu
RYCHFER: byłem w tedy na rynku w Rzeszowie jak kręcili ten teledysk
powiem tak a propos wielkich wygranych, ze takiego pecha by skreslic w lotto piatke do mini to trzeba miec talent
i z ta niewesola refleksja zegnam towarzystwo by uderzyc w kime
13max33 w kwiaciarni tyle zobaczysz paproci az ci sie w nocy beda snic
anzu tak i az zaluje ze w porywie wscieklosci podarlam zaklad w drbny maczek bo to ciekawy zbieg okolicznosci
co do wygranych, to faktycznie niechcący to poszło na czat... a chodzi o to, że teraz przy każdej wysokiej wygranej jest nie tylko miasto, ale także dokładne miejsce kolektury w której został puszczony szczęśliwy kupon
13max33 języczek ci uschnie
a w ogole ten generator Pasko nie mozesz poprawic zeby nie wygladal jak licznik ze zmienionym tempie tylko zeby faktycznie losowal liczby w takim tempie ?
13max33 butaprenem klejem
Żelka Dobrej nocki
13max33 ok
Bardzo stare
Spotkali się po wielu latach kolesie z wojska. Żółw, lis i niedźwiedź. Trzeba by się napić ale mają tylko jedną flaszkę. Ktoś musi iść po więcej ....ja nie bo ....coś tam coś tam padło na żółwia. Żółw się zgodził ale pod warunkiem, że do jego powrotu nie wypiją tej flaszki, którą mają. Mija godzina, mijają trzy godziny, mija dzień, mija miesiąc a żółwia nie ma. Lis mówi wypijemy tą buteleczkę bo coś musiało się stać i żółw nie wróci. Odkręca butelkę a zza drzewa żółw "OJ BO NIE PÓJDĘ"
Spotkali się po wielu latach kolesie z wojska. Żółw, lis i niedźwiedź. Trzeba by się napić ale mają tylko jedną flaszkę. Ktoś musi iść po więcej ....ja nie bo ....coś tam coś tam padło na żółwia. Żółw się zgodził ale pod warunkiem, że do jego powrotu nie wypiją tej flaszki, którą mają. Mija godzina, mijają trzy godziny, mija dzień, mija miesiąc a żółwia nie ma. Lis mówi wypijemy tą buteleczkę bo coś musiało się stać i żółw nie wróci. Odkręca butelkę a zza drzewa żółw "OJ BO NIE PÓJDĘ"
Zaraz sie zabiorę ..nie mam jeszcze, czy anzulowe cyferki anzu ma
Jocia czekam, zmarzłem, zmokłem, trzy losowania nic nie wygrałem tylko 4/10, 5/10. HELP
anzu zapodam powinno cos byc , zbliza się 07 września zacznie się lepszy okres do typowania .. pare dni potrwa .
zapisze ..zapodam ja zwykle w nocy
zapisze ..zapodam ja zwykle w nocy
jociu ty przeważnie po nocach siedzisz a kiedy sen
Czasem w dzień godzinke, dwie ..tak jak dzisiaj
Nie anzu .. bawie sie w pielęgniarkę
Nie anzu .. bawie sie w pielęgniarkę
anzu rozumem,ze takze malujesz ziemniaki, bo sama bym na to nie wpadła
OPA
anzu
OPA sory ze pytam pochodzisz z Bialej Podlaski
patrze sobie tak na te liczby i dumam jak to mozliwe ze dzis w mini nie padlo 5/5
sam9
jak tam u ciebie typowania bo u mnie marnie
a rozumiem