Wpisy użytkownika ralfek
Łącznie 463 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 659 509. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
MAriusz oni robią tylko to do czego byli stworzeni, ktoś ci karze grać? odpowiedz
wasyl jeśli masz informacje o popelnieniu przestepstwa zglosiles to do prokuratury? gosc na filmiku twierdzi, ze byl dyrektorem technicznym, po czym twierdzi ze zbyly oszustwa, wiec jest za nie ODPOWIEDZIALNY jako dyrektor i powinien siedziec!
a ty wyjaśnij efekt kwantowy
przypadek z Serbii byl wyjasniany wielokrotnie i nie wymaga mechaniki kwantowej, natomiast mimo wyjaśnień teoria ustawki też jest możliwa, lecz mało prawdopodobna.
Szansa na pomyłkę wyczytywanej kulki w ten sposób że padnie potem ta wyczytana to 1 do 35 czyli jest to o wiele bardziej możliwe rozwiązanie
przypadek z Serbii byl wyjasniany wielokrotnie i nie wymaga mechaniki kwantowej, natomiast mimo wyjaśnień teoria ustawki też jest możliwa, lecz mało prawdopodobna.
Szansa na pomyłkę wyczytywanej kulki w ten sposób że padnie potem ta wyczytana to 1 do 35 czyli jest to o wiele bardziej możliwe rozwiązanie
natomiast ten pajacowaty film z youtube robi Graczom wodę z mózgu,
1. gość nagrał debilizmy i zarabia na reklamach z youtube bo ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć
2. TS może go spokojnie pozwać i się nie wypłaci do końca życia za tego typu pomówienia,którym będą spadki dochodów spółki państwowej
3. gość jeśli mianuje sie byłym dyrektorem technicznym jest prawnie odpowiedzialny za oszustwa i powinien być ścigany za współudział jeśli to co mówi to prawda
4. klauzula poufności
1. gość nagrał debilizmy i zarabia na reklamach z youtube bo ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć
2. TS może go spokojnie pozwać i się nie wypłaci do końca życia za tego typu pomówienia,którym będą spadki dochodów spółki państwowej
3. gość jeśli mianuje sie byłym dyrektorem technicznym jest prawnie odpowiedzialny za oszustwa i powinien być ścigany za współudział jeśli to co mówi to prawda
4. klauzula poufności
oj pany pany.. prosta matematyka - w super szansie macie większą szansę wygrania 2 mln niż w lotto i w dodatku taniej..
tylko czasem trzeba skorzystać ze zdobyczy tego świata - matematyki
Brjan podważasz szanse czy co? nie kumam, 15 razy latwiej wygrac w mini kilkadziesiat do kilkuset tys. zlotych, kwota nie ma znaczenia tak naprawde do tego 2 zl za 1,5 lepszą szansę niż w Lotto, łącznie 3,50 zł - 2 razy wiecej korzysci niz w jakeijkolwiek grze
wydrukowali złe szansy i się okazało ze 100 osób trafiło po 2 miliony
a tv niby skąd ma wyniki?
co do pajaca udajacego generatora technicznego - jeśli był dyrektorem to jest opowiedzialny za przekręty, o których opowiada, brawo dal niego że sie przyznał, teraz tylko do prokuratury
co do pajaca udajacego generatora technicznego - jeśli był dyrektorem to jest opowiedzialny za przekręty, o których opowiada, brawo dal niego że sie przyznał, teraz tylko do prokuratury
unkappy ts ma najlepsze certyfikaty bezpieczeństwa i uczciwości na świecie, loterie w usa czesto ich nie maja
ja myślę że gościa od filmików przykładnie pozwą bo przegiął pałę, w dodatku zarabia na reklamach na tych filmach
unhappy ogólnoświatowa organizacja je wystawia, poszukaj sobie na stronie ts
ale pomińmy to bo certyfikaty certyfikatami, ale zauważ że większość loterii nawet o nie się nie ubiega,a ts ma najwyższe z nich z tego co pamiętam
unhappy a kto wystawia organizacjom dajacaym certyfikaty np na bezpieczne jedzenie dla niemowlat? tez nie ma super NAD organizacji
ale niemówmy o tym, ważniejsza jest matematyka, która mówi że ts po prostu nie musi oszukiwac by zarabiac krocie
ale niemówmy o tym, ważniejsza jest matematyka, która mówi że ts po prostu nie musi oszukiwac by zarabiac krocie
wiesz np o tym, ze obecnie po kilku tys. losowan w lotto jest wieksza szansa na to ze padnie w nastepnym losowaniu dokladnie ta sama szostka niz szansa, ze nie padnie ta sama?
a juz widze ten raban Graczy po takim zdarzeniu.. ktorzy matematyki sie nie uczyli
nie bede przedstawiac obliczen bo nie chce mi sie - jednak podam ci zrodlo wiedzy dokladna strone z ksiazki ktora opisuje ten temat, zaraz poszukam
tylko czy to cie przekona? watpie, wiekszoscludzi woli tkwic w zabobonach
unhappy jaja sobie robisz? książki są źródłem wiedzy, dzięki któej działa np twój telefon komórkowy i mozesz używać teraz internetu, wiec pokretna masz logike
jesli sam wszystko wiesz to zbuduj wlasna komorke i internet
jesli sam wszystko wiesz to zbuduj wlasna komorke i internet
wracając do tematu od losowania numer 4404 szansa na powtorzenie wynikow w kolejnym losowaniu jest większa od 50%
strona 126 ksiazki zasada ieprawdopodobienstwa panaDAvid J Handprofesora matematyki Imperial College
trochę bardziej ufam jemu niż tobie
strona 126 ksiazki zasada ieprawdopodobienstwa panaDAvid J Handprofesora matematyki Imperial College
trochę bardziej ufam jemu niż tobie
jakie to pytanie?
unikasz przyznania racji nauce, dzięki której możesz wygodnie żyć
unikasz przyznania racji nauce, dzięki której możesz wygodnie żyć
unhappy używasz chwytów psychologicznych ale to nie zaciemni faktów które przedstawiłem i są niepodaważalne matematycznie
Wynika to z prawdopodobieństwa wygranych i stosunku do wielkości wygranych, średnio każdy gracz grając może wygrać tylko 30% tego co zapłacił za zakłady
jeśli zagra 10 milionów Graczy to Ts wypłąci 30%, a zarobi 70% odjąć dopłaty podatki
ale po co mi piszesz o nerwach? odpowiedz na moja odpowiedz na pytanie.. zamiast znow psychologicznie odwracac kota
Teraz pytanei do Ciebie, jesli tszarabia powiedzmy 50% wpłat Graczy to po co ma ryzykować oszustwa?
tak tak unhappy bye bye nie wiesz co powiedzieć, typowy psychologiczny odwrót
pozdrawiam
pozdrawiam
Majpan, wystarczy obciąż sobie bazę do 10 losowań i znów będzie jak dawniej
Majpan, w gruncie rzeczy to żartowałem
ciężko ugrać cokolwiek w grze losowej, są lepsze alternatywy
ciężko ugrać cokolwiek w grze losowej, są lepsze alternatywy
camilex, piszesz ze jestes pewien ustawki, czy zglosiles to juz w prokuraturze? zgodnie z polskim prawem jesli masz informacje o popelnieniu przestepstwa odpowiadasz za zatajenie informacji
pisze powaznie, jesli on ma wiedze na temat oszustw w lotto, a twierdzi "ze na pewno sa ustawiane" to musi to zglosic do odpowiednich organow bo inaczej odpowiada karnie
cześć camilex "Powtarzam ze wszystkie gry TS są ustawiane."
zgłosiłeś juz to do prokuratury?
zgłosiłeś juz to do prokuratury?
nie jestem za ts, jestem ciekaw, a co z tymi kuponami dokładniej?
camilex, a zastanawiales sie keidys nad tym, zets nie musi oszukiwac bo i tak niezaleznie ile ludzi bedzie grac to zawsze beda na grubym plusie?
wiem nic nie możesz, taki biedny jesteś iw ogóle przywyczaiłem się do wymijających odpowiedzi od osób, które nie mają argumentów więc spoko
nie doceniaszmnie, ale możesz napisac tylko glowne zalozenia, nie ma problemu
a w miedzy czasie mozesz odpowiedziec na latwiejsze pytanie "camilex, a zastanawiales sie kiedys nad tym, zets nie musi oszukiwac bo i tak niezaleznie ile ludzi bedzie grac to zawsze beda na grubym plusie?"
chyba, że twoja koncepcja rozmowy polega na tym, że stawiasz tezę, a wszyscy kiwają głowami
camilex, nie rób se jaj ja nie będę dawać antytezy dopóki nie odpowiesz bo na tym polega dyskusja
kolejna cecha ludzi bez argumentów - zrzucają winę na rozmówcę, że nie daje kontry, tylko po co moja kontra jak nie znam argumentu??? nie mam jak się odnieść. co wiecej po mojej kontrze odpowiedziałbys to samo - tak bo tak, lub nie bo nie
"camilex, a zastanawiales sie kiedys nad tym, zets nie musi oszukiwac bo i tak niezaleznie ile ludzi bedzie grac to zawsze beda na grubym plusie?"
bo na pytanie dlaczego uwazasz ze ustawione nie odpowiadasz bo to zbyt "skomplikowane", to moze powyzsze bedzie mniejskomplikowane?
bo na pytanie dlaczego uwazasz ze ustawione nie odpowiadasz bo to zbyt "skomplikowane", to moze powyzsze bedzie mniejskomplikowane?
znów odwracasz kota ogonem,tysiące ludzi odpowiadało na to pytanie, wszyscyżyją
jesteś świadom, że rzucasz bezpodstawnie oskarżenia? to gorsze niż odpowiedz na proste pytanie
dyskusja z toba jest jalowa i zalosna, ide narazie,zastanow sie co mowisz i jaki to ma sens - zaden
witam czy dzis juz ktos obwieszczal, ze wszystkie loterie sa ustawione?
bardzo nisko oceniaja, a mi sie wydaje ze jutro bedzie killer, nie mamy nic do stracenia, w druzynie panuje super atmosfera, chlopaki biegaja jak nigdy
ładne herezje na czacie tłuszcz jest istotnym budulcem człowieka, ale trzeba dbierać go rozważnie czyli unikać utwardzanych oraz podgrzewania roślinnych, zwierzęce są ok (wbrew mitom )
Cocojambo matematyka się kłania, zawarto ok. 5mln zakładów, wszystkich kombinacji - 14mln, czyli szansa na kumulacje byla wieksza niz rozbicie kumulacji o jakies 30%
kasa plynie potokiem dzieki odpowiednim zasadom gry, po co ryzykowac ustawianie?
Irlandia płn nie wygra bo to by oznaczało gigantyczne ryzyko odpadnięcia Niemców z euro, wyobrażasz sobie taki scenariusz? ja nie bardzo i Niemcy też nie
bez kitu ludzie chyba w ogole nei kumaja sportu, na milika ktory dal zwyciestwo z irlandia tez cisna
"ale niech zacznie gole strzelać." - bo co? bo jesteś trenerem i ustawiałeś taktykę naszej kadry?
kreujemy wiele sytuacji, wiele piłek nei trafiamy do bramki, a wiesz co by było gdybyśmy w ogóle nie kreowali sytuacji? już by nas nir było na euro
mogą sobie nawet 100 sytuacji zmarnować w meczu, ale jedna więcej ord rywali ma być wykorzystana
"Milika sytuację chyba sam bym strzelił."
prawdopodobnie nie bo na jego miejscu albo byś nie przeczytal gry, albo byś nie dobiegł, albo być już dawno był wypompowany, albo byś nie trafił, wybierz sobie
prawdopodobnie nie bo na jego miejscu albo byś nie przeczytal gry, albo byś nie dobiegł, albo być już dawno był wypompowany, albo byś nie trafił, wybierz sobie
właśnie nic nie rozumiesz skaczesz z kwiatka na kwiatek jak czytam twoje wpisy, wez sie porzadnie za jeden sport, zobaczysz jak jest ciezko utrzymac forme
na poczatku sie uczysz wszystko bawi w grze, czujesz sie coraz lepszy, potem wszystko wychodzi jest super, potem przychodzi znuzenie i pomimo ze wiesz wiecej to przestaje wychodzić
potem jest moment przelamania
Milik jeszcze nei przeszedl przez ten moment bo jest za mlody, malo ktory sportowiec daje rade ale jak juz przejdzie.. to powstaje Ronaldo LEwandowski itp
na poczatku sie uczysz wszystko bawi w grze, czujesz sie coraz lepszy, potem wszystko wychodzi jest super, potem przychodzi znuzenie i pomimo ze wiesz wiecej to przestaje wychodzić
potem jest moment przelamania
Milik jeszcze nei przeszedl przez ten moment bo jest za mlody, malo ktory sportowiec daje rade ale jak juz przejdzie.. to powstaje Ronaldo LEwandowski itp
"ale muszę kiedyś iść pograć"
spedzasz milion razy mniej czasu na boisku niz oni a pouczasz, ze sam bys strzelil
a dla nich to codzienna orka na boisku, odzywianie, odmawianie sobie przyjemnosci, wiecznie te same cwiczenia
spedzasz milion razy mniej czasu na boisku niz oni a pouczasz, ze sam bys strzelil
a dla nich to codzienna orka na boisku, odzywianie, odmawianie sobie przyjemnosci, wiecznie te same cwiczenia
ktoś wygrał zdrapkę Polska Gola z wynikiem 4-0 przeciwko Portugalii
se możesz robić akcję gimbusową Krzysztof, problem w tym, że sędziowie popełniają tego typu błąd w co trzecim karnym i jakoś nie powtarza się ich
to nie kwestia poddania tylko kwestia jak działa piłka od zawsze - błędy w tej dyscyplinie nie są naprawiane tak jak np w hokeju, tenisie czy innych
i nie masz na to wpływu dopóki ktoś tego nie zmieni
i nie masz na to wpływu dopóki ktoś tego nie zmieni
karne to debilizm, nie wyobrażam sobie w hokeju karnych - tam w dogrywce jest gra na śmierć i życie a nie jak w piłce macanka żeby nie stracić gola
witojcie, jak ktoś gra u buka polecam ligę chińską, wysokie kursy na pewniaki
siema, jakby ktoś potrzebował wszystkie losowania Keno w jednym pliku to są tutaj - http://www.wynikilotto.net.pl/pobierzkeno.htm aktualizowane codziennie, wielkosc pliku po rozpakowaniu ponad 40mb