Wpisy 2 673 645 – 2 673 744
30 czerwca 2016 00:41 → 30 czerwca 2016 12:10, 100 wpisów
Miłego dnia, trzymajcie się, wysokich wygranych, wygranym, a przegrani niech nie tracą nadziei, dobranoc.
2,3,5,11,13,16,14,27,28,32,35,37,41,47,51,56,57,61,71,78
Janosicu to liczby na NIE
ale nie mam pewności jak zwykle
Janosicu to liczby na NIE
ale nie mam pewności jak zwykle
Witam wszystkich. Dziś podam liczby które powinny wejść. Oczywiście to tylko gra i może być roznie
w firmach ci co maja 2 zmiany bynajmniej u mnie wychodza o 20 by spiewac polska gola polska gola taka jest kibicow wola a jak sie o wlasny zel z wlosow panienka wywali to masz chusteczke
obawiam sie jedynie tego ze ten placzek bedzie wymuszal rzuty wolne po aktorskim padaniu jak go ktos dotknie a co za tym idzie kartki
nie wiem kto sedziuje ale mam nadzieje ze bedzie wyczulony na aktorstwo pilkarskie szczegolnie panienki ronaldo
moze przed meczem niech mu dadza chusteczki lub wlosy potargaja
niech nałoży dużo żelu to pilka będzie sie lepiej ślizgala na boki
w radiowej jedynce pucili piosnkę dla bramkarza Portugalii...."Dziś znów przeszła obok mnie..."
jak zasluzenie to ok tylko niech tej panienki nie traktuje on ani nikt jak uj wie kogo
myslę ,że sedziowie znają jego sztuczki i nie dadza sie nabrac
nie znam nikogo kto jest fanem tej panienki pazdan mam nadzieje ten zel swoja lysinka wytrze z jego glowy
ja mysle , ze cr7 nie bedzie mial indywidualnego plastra ale kto wiw?
jeżeli znowu będzie to mecz jednego gracza, to niech to będzie napastnik
...OD 21 POLACY SŁAC będą swoje pozytywne emocje które dotrą do Francji ,A TE spłyną dodatkową energią
no wlasnie kondi mialem ciebie poprosic o pewniaczki a ty juz masz dales
ja nie gram ostatnio gryks...a tu typuje z głowy, albo jakimiś "szybkimi" liczbami...pewniaczki 12,64 czyli mozliwe tez parki zlośliwe 11,13 i 63,65
44,41,25,26,35,51,48,73,78,57,11,09,12,66,65,15,18,24,27,30,03,39,42 te mi sie podobaja inne nie no moze jeszcze ewentualnie 14 17 04
44,41,35,26,09,12
39,42,48,51,24,27,30,57,11,16
73,71,68,66,65,62,59
09,03,15,18,12,25,64,67,69,72
39,42,48,51,24,27,30,57,11,16
73,71,68,66,65,62,59
09,03,15,18,12,25,64,67,69,72
W miejscowości Koszalin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Jak Ronaldo będzie przy piłce caly stadion skanduje messi messi
Mogę napisać tylko jedno
jeżeli jakieś gostki patrzą tylko na żel we włosach Ronaldo to tak jakby patrzyli tylko
na Palec który wskazuje na niebo zamiast na ...
To co on pokazuje na boisku to efekt talentu i ciężkiej charówy, czegoś na co nigdy
nie będzie stać tych wyśmiewaczy gapiących na palec
jeżeli jakieś gostki patrzą tylko na żel we włosach Ronaldo to tak jakby patrzyli tylko
na Palec który wskazuje na niebo zamiast na ...
To co on pokazuje na boisku to efekt talentu i ciężkiej charówy, czegoś na co nigdy
nie będzie stać tych wyśmiewaczy gapiących na palec
Portugalia faworytem ale zobatrzymy niewiem czy nasi nieopadna sil w 2 polowie
2 673 709. kondi 2016-06-30 (10:37)
gwiazdorzy....bo musi gwiazorzyć
Kondi
lukasz na palec?
gwiazdorzy....bo musi gwiazorzyć
Kondi
lukasz na palec?
Bramek będzie dozo Fabiański potrzebuje cudu by bronić te bomby od Ronaldo.Ronaldo ma więcej strzałów na bramkę niż pare krajów razem wziętych to cos mowi
spokojnie...nikt nie może popierdziusiać non stop przez cały mecz...tak zatrzymaliśmy Szwajcarów a zwłaszcza Ukraińców...to oni opadli z sił
Ale upal masakra ziemia juz jak u arabów
Jestem lepszy od Ronaldo moja technika bajeczna gram 13godzin dziennie zima lato
Na zachodzie Polski zima a unas lato sprawdza sie amerykanska prognoza pogody ito 3 rok rzędu sa dobrzy
2 673 716. Rrrooobbbeeerrrttt 2016-06-30 (10:41)
Jestem lepszy od Ronaldo moja technika bajeczna gram 13godzin dziennie zima lato
To tak jak reszta wyśmiewaczy
To tak jak reszta wyśmiewaczy
emocje na pewno będą...a jak Ronaldo bedzie miał piłkę i minie jednego z naszych o juz bedzie sraczka---taka prawda
Żeby naprawdę być dobrym w czymś cokolwiek by to nie było
Trzeba zapinkalać!!! drodzy i niedrodzy
Narka
Trzeba zapinkalać!!! drodzy i niedrodzy
Narka
Podobno Ronaldo byl biedny ojciec w szkole zamiatal bzdura jakas na jedzenie by takie niemieli by Ronaldo wyrzywic
Majpan
Ja myślę że to nie jest tak że ktoś widzi tylko nażelowane włoski Ronaldo....
Ja wiem że to jest wybitny piłkarz i że osiągnął wszystko ciężką pracą...i zasłużył na wielką kasę którą ma i na sławę.
ALE patrzeć na niego nie mogę!!!
Co innego talent i co innego zachowanie !!!
Ja myślę że to nie jest tak że ktoś widzi tylko nażelowane włoski Ronaldo....
Ja wiem że to jest wybitny piłkarz i że osiągnął wszystko ciężką pracą...i zasłużył na wielką kasę którą ma i na sławę.
ALE patrzeć na niego nie mogę!!!
Co innego talent i co innego zachowanie !!!
Zbiedy widac kto pochodzi po wyglądzie a Ronaldo dobrze odrzywiony ptasiego mleka mu niebrakowalo
Messi Itak lepszy dożo Ronaldo Malo kiedy w dryblingu ogral 2 3 messi to chleb powszedni
Teraz po messim i Ronaldo niema piłkarzy pomalu Benda konczyc kariery niestety następców nie widać to tak jak w tenisie Jokowic federer
Ale upal kuz 31c po poludiu z 33c ito na wsi wmieście 35
Laurcia
Czy wyżej wymieniony swoim zachowaniem wyrządził Ci jaką krzywdę?
...724
Czy wyżej wymieniony swoim zachowaniem wyrządził Ci jaką krzywdę?
...724
nie trzeba grac w pile zeby byc jak ronaldo
mozna nastrzelac pewniakow w multi to tez sport dla kazdego
mozna nastrzelac pewniakow w multi to tez sport dla kazdego
...myślę że wielu "poszkodowanych" przez wyżej wymienionego zrobiłoby jemu
prawdziwą krzywdę.
Pomyśl
prawdziwą krzywdę.
Pomyśl
napisze tez biografie po golu, dostepna w biedzie obok biografii jablczynskiej aski