Wpisy użytkownika ralfek
Łącznie 463 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 416 141. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie wiem jak wy ale ja liczę na jakiś rekord w lotto, skłaniam się ku kumulacji 50 mln a potem jakieś 70 mln , ale będzie ciężko
uważajcie bo ktoś w necie się ogłasza że wygrał i rozdaje 35 mln zł tymczasem ciągnie kasę z smsów
hej, w porownaniu z dawnymi czasami bieda, kolektury puste w szczytowych godzinach
hades losowość nie oznacza rozkładu regularnego więc Twoje wnioski błędne są
kto zna aktualną kwotę w Lotto?
Robert ściemniasz, godzine temu było 36/7, a jak mówiłeś o 43 było 35
Robert ściemniasz, godzine temu było 36/7, a jak mówiłeś o 43 było 35
zobaczymy czy taki niereal jak jutro od 6 rano będą trąbić w całej Polsce
Jeśli wyślesz w życiu ponad 50 tys. zakładów to wygrasz piątkę 150 losowań na rok.. musiałbyś żyć ponad 300 lat
nie ma co od cebulaków wyzywać, dla wielu to dobra zabawa zagrosze, a że ktoś nie ma mózgu i wyda wszystkie pieniądze..
pewnie zastanawialiscie sie czemu odwolano prezesa TS? - o to prawdopodobna odpowiedz - http://www.wynikilotto.net.pl/odwolany-prezes-totalizatora-sportowego-to-slynny-prezes-od-zlotego-mercedesa,455.html niezle jaja
ale trzeba przyznac ze spolke jakby nie patrzec panstwowa rozwinął bardzo dobrze, pobił rekord dochodów
a państwo zarabia wtedy.. polity przeżerają..
a państwo zarabia wtedy.. polity przeżerają..
dzisiaj dwa hokejowe mecze na najwyzszym poziomie, o 3cie miejsca USA Rosja 15.00 i finał mistrzostw o 19.00 Finlandia-Kanada!
Krzysztofie jest taki refren pewnej piosenki - żony nie szukaj po prostu ru..
hejka krasnalek
myslicie, ze Niemcy moga przegrac ze slowacja dzis?
myslicie, ze Niemcy moga przegrac ze slowacja dzis?
losowania nawet keno są stacjonarne proszę ja Ciebie, wiec pytam co przesyłają przez neta? kulki?
coś tam sobie wklejasz bez zrozumienia, to jest nadzór a nie ustawianie losowań, co ciekawe Polska na tle świata ma niesamowicie wysoką kulturę losowań
powinniśmy się cieszyć, że Polska w czymś przoduje, oddział gtech w Polsce jeśli się nie mylę jest największy na świecie bo mamy niezłe łby