Wpisy 2 667 992 – 2 668 091
17 czerwca 2016 00:01 → 17 czerwca 2016 10:00, 100 wpisów
Ja to wiem, ale ostatnio kumulacje sypia sie jak lupiez ze ba gryksa...
kasa plynie potokiem dzieki odpowiednim zasadom gry, po co ryzykowac ustawianie?
https://www.youtube.com/watch?v=qVLVHvmvnfQ co jest z nim nie tak? Koprofag jak Lenon??
Na twoim miejscu,nie przejmowałbym się ani PiS-em,ani Lenonem,ale myślał bym jak odrobić 400zł które diś
Nie trafiłem z wynikiem meczu,ja dałem 2:1 dla Polski.Bardzo ciężki mecz,spotkał się mistrz:zachodu Europy z mistrzem wschodu
Brian orientujesz sie co sie stanie jak wygramy z Ukrmi 2:0 a Niemiaszki zmIrlandia 1:0? Rzut moneta?
Czesc w Mini Lotto 0/5 0/5 0/5 2/5 a Super Szansie na 4 10 zł !!! ale się wzbogaciłem. A dalem, że tak na minusie 3 zł. No niestety nie trafiłem, Polacy nie wygrali, a dałem 50 zł, mogłem być 132.60 do przodu. Tata postawił na remis 50 zł i do przodu 110 około. Ale jeszcze dałem 50 na Polaków, będą Mistrzami Europy to do przodu mogę być 1710 zł !!! Ale i tak brawo za to co zrobili. A według was kto wygra ? Tylko Milik takie sytuacje.
Cos sie stanie jak bedziemy mieli tyle samo punktow i bramek co Niwemcy? No znawcy pilki
Wg mnie mamy szanse na final, byle nie trafic na Hiszpanow po drodze. Tylko niech sie Milik obudzi karwasz twarz
Trzeba bramki strzelac. Aniolki nie zleca z nieboskłonu i nie wpakuja flaka do siatki...
Mogłem i dać, że będą w finale, wtedy około 950 zł bylbym na plusie. Jakbym dał 50 zł, a dałem, że wygrają.
No pisałem o tym już finale. Tylko zobacz wygram 1710 do przodu w przypadku Mistrzostwa.
Krzysiek co sie stanie jak bedziemy miec tyle samo punktow i bramek co Niemcy?
Byłem u dziadka w szpitalu co miał przedwczoraj udar, tak średnio z nim.
2 668 004. Cocojambo 2016-06-17 (00:17)
Nic nie musze odrabiac, dla mnie to sa grosze
2 668 024. Cocojambo 2016-06-17 (00:36)
Krzysiek ja liczylem, ze mi 2400 dzis wpadnie, ehh.
Nic nie musze odrabiac, dla mnie to sa grosze
2 668 024. Cocojambo 2016-06-17 (00:36)
Krzysiek ja liczylem, ze mi 2400 dzis wpadnie, ehh.
A tylko na Polakow miałeś.
No gralem pierwszy raz. Chcialem potem wszystko na Wlochow postawic, kurs 1.84
Tata wygrał do przodu około 110, a jak szedłem kolega mi powiedział, że remis będzie i stało się. Też z początku o tym myślałem, a jednak.
Aż tyle na Włochów, to ryzyko przecież. A liczyłem na piątkę w Mini Lotto to tylko 2/5, 2 i 20 wpadła. Kiedy ha trafię piątkę ? W tamtym roku raz jedyny trafiłem 3/5 to wygrałem 20.60 zł. A już ogólnie ponad 1600 zł wydałem plus bukmacher razem z bukmacherem 2000 około. A wygrałem z 350 może i tam z 30.
To trzymajcie się, wysokich wygranych, wygranym, a przegranym aby sie udało, , miłego dnia, dobranoc.
Moglem obstawic Irlandie, tl coa przynajmniej bym ugral. Dobra nara, bez odbioru.
CocoPrawdopodobnie więcej się nie zobaczymyCzego specjalnie nie żałuję
Irlandia płn nie wygra bo to by oznaczało gigantyczne ryzyko odpadnięcia Niemców z euro, wyobrażasz sobie taki scenariusz? ja nie bardzo i Niemcy też nie
Co innego-"być za czymś",co innego-"wyobrażać coś sobie"-Ale w realu,jak wiadomo zdarzają się rzeczy,o których nie śniło się filozofom!
Prosty przykład:-Marx i Engels wyobrażali sobie,że komunizm zapanuje w krajach najbardziej rozwiniętych.A,okazało się, że zwyciężył w najgorszym zdupiu
najdziwniejsze zjawisko świata , wygrywali w totka i nawet jednego kuponu nie puścili , a jednak to jest fakt
dzisiaj częstuję
fajny dzień
dzisiaj częstuję
fajny dzień
polska bialo czerwoni bialo czerwone to barwy nie zwyciezone 2x
Trzeba isc
male sniadanko i do pracy a po pracy meczyki i zonka trza sie zajac w odpowiedni sposob by moc je ogladac
1 zaklad na 14 10/10 typowana powo ps musze bo sie udusze
wypowiedzi cocotrambo czambo po meczu polakow jak i calokrztalt nie wiem co to cos tutaj robi mam nadzieje ze jak to bywa pasko rychliwy ale bedzie sprawiedliwy ze wczesniej czy pozniej da mu bana
wypowiedzi cocotrambo czambo po meczu polakow jak i calokrztalt nie wiem co to cos tutaj robi mam nadzieje ze jak to bywa pasko rychliwy ale bedzie sprawiedliwy ze wczesniej czy pozniej da mu bana
Znów mi Te Skrzaty umknęły ależ One skrzętnie się przede mną ukrywają
Jak dobrze pójdzie to może i jakieś podium w końcu będzie ale coś mi się wydaje, że ten meczyk z krzyżakami był z góry ustawiony na remis no bo i po co się wysilać
Jakże nas ten TS rozpieszcza - i znowu jak co dzień mamy okazję na SUPER SZANSE
Tak z tych nudów siedzę sobie podparcie zadumany Mieszam i mieszam tą kawę aż się zakipiała
Dobra jakby co to będę w pokoju obok no chyba że się potknę, polecę na łóżko i zasnę
Te mniej prawdopodobne ale..
43,44,45
43,49,50
43,44,52
43,25,29
43,44,45
43,49,50
43,44,52
43,25,29
Mykam do strasznego Urzędu
ależ jestem "hepi" z tego powodu >>>>>
Narka