Wpisy użytkownika pako52
Łącznie 428 wpisów w archiwum, pokazane od nr 225 650. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale są też gorsi a ja napisałem że całkiem poprawnie oby tak dalej ...
kasika dobra jesteś idziesz spać jak największe emocje przed Nami.

Narazie czekamy na emocje. Mam nadzieje że w multi będzie dziś pare 70- tek a w lotto kto to wie......

Tylko trójeczka .... w realu...a o 14 7/10 w multi 
więc nie najgorzej...

więc nie najgorzej...Cześć Kaśka. Ja dzis o 14 trafiłem 7/10 w realu bo w typowaniach podałem inne... a w lotto 3/6 
też w realu

też w realu
Spokojnie pasek nie zdążył jeszcze zaktualizować kumulacji
no chyba że dołoży od siebie 4 mln.

no chyba że dołoży od siebie 4 mln.

już niebawem się dowiemy ale jak by co to ja się pisze na jedna szóstkę
możemy się jakoś podzielić

możemy się jakoś podzielić
czy typowaliście coś dzisiaj ja puściłem dzisiaj z 10 zakładów w dużego .....przyszalałem

bo rano trzeba wstać.........
przecież jest do zgarnięcia pare milionków....
przecież jest do zgarnięcia pare milionków....

Witam wszystkich pasjonatów lotto
powodzonka i wysokich wygranych może ktoś wreszcie z NAS wygra ( np. dziś)....
powodzonka i wysokich wygranych może ktoś wreszcie z NAS wygra ( np. dziś)....
własnie lila, dlatego chyba pójdę się przewietrzę i coś skreślę... kto wie..!
a no chyba że pracujesz
... i zaraz ostra kontra... nie nie mam z tym problemu
... i zaraz ostra kontra... nie nie mam z tym problemu
Właśnie właśnie panie Pasko... bo coś ostatnio regularnie o tej porze ( tzn. po losowaniu) się coś się delikatnie mówiąc zacina...
louis pewnie bardzo dobry system....pewnie niedługo zostaniesz dzięki niemu milionerem....i wszyscy razem I want to be a millionaire...

lila ja tez lubię ten utworek
ale te kilogram wafelków...
masz możliwości!
ale te kilogram wafelków...
masz możliwości!oj łapiesz mnie za słówka! ale skoro napisałaś, że w tamtym kierunku to domniemam, że gdzieś nieopodal.
lila proponuje przeczytać i się zapoznać utrwalić i zapamiętać
Piszemy nieopodal łącznie!!!!!!. Przez długie lat obowiązywała jednak pisownia nie opodal (rozdzielnie), o czym większość Polaków zwyczajnie nie wiedziała. Dopiero w 1996 r. językoznawcy postanowili to zmienić. I słusznie. Nie opodal nie jest zaprzeczeniem opodal, obydwa wyrażenia znaczą to samo 'w pobliżu, nie bardzo daleko', np. możemy powiedzieć Pracował nieopodal szpitala albo ... opodal szpitala. "Słownik języka polskiego" PWN, w którym internautka znalazła pisownię nie opodal, został z pewnością wydany w latach 80., a wtedy obowiązkowo musieliśmy pisać to wyrażenie rozdzielnie (Uwaga! W okresie przejściowym pisownia nie opodal jest jeszcze dopuszczalna).
Piszemy nieopodal łącznie!!!!!!. Przez długie lat obowiązywała jednak pisownia nie opodal (rozdzielnie), o czym większość Polaków zwyczajnie nie wiedziała. Dopiero w 1996 r. językoznawcy postanowili to zmienić. I słusznie. Nie opodal nie jest zaprzeczeniem opodal, obydwa wyrażenia znaczą to samo 'w pobliżu, nie bardzo daleko', np. możemy powiedzieć Pracował nieopodal szpitala albo ... opodal szpitala. "Słownik języka polskiego" PWN, w którym internautka znalazła pisownię nie opodal, został z pewnością wydany w latach 80., a wtedy obowiązkowo musieliśmy pisać to wyrażenie rozdzielnie (Uwaga! W okresie przejściowym pisownia nie opodal jest jeszcze dopuszczalna).
andro andro to mówisz, że Dance whith the wolves... takie troszkę spokojne......

lila te 52 to tak poprostu.... no w sumie może nie tak poprostu ale napewno nie wiek!

no tak lila zamiast kawy przecież woli
a ja to się chyba z miła chęcią napija... ale kawy oczywiście!!
a ja to się chyba z miła chęcią napija... ale kawy oczywiście!!lila....że urodziłem się po 1982 roku ale nie dalej niż 1985 taka mała zagadka.... prawdopodobieństwo trafienia o wiele wieksze niż w mm!
lila nawet jak masz rację to i tak to nie przeszkadza w konwersacji on- line..

lila w sumie to nie wiem... opowiadaj... zależy jeszcze jaką wodę masz na myśli, bo jak tą ognistą to ojojoj

lila napisałaś podumać nad liczbami i lulu ... więc proszę mi tu nie kręcić TY

lila a tak wogóle to co Ty chcesz o tej porze oglądać?? no już pa pa