Wpisy użytkownika pako52
Łącznie 428 wpisów w archiwum, pokazane od nr 482 388. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulexxa a w sumie to troszkę zapracowany byłem więc raczej za dużo wolnego nie miałem a tym bardziej już, żeby zaglądac na stronkę. A obecnie jeszcze do wtorku na wolnym, a potem znów do pracy i będzie kiepsko z czasem.
ulexxa a grać też nie miałem za bardzo weny. A u ciebie co tam oprócz tego, że siedzisz w DE.
ulexxa szczerze to nie wiem czy jest sens .... grać profesjonalnie... bo trzeba wydać kupe kasy ... a jak się nie ma troszkę szczęscia to...................i nic z tego nie ma!
ulexxa zaraz musze iść do sklepu, więc może coś skreślę. 
może tym razem fortuna mi nie ucieknie
już tańcze

może tym razem fortuna mi nie ucieknie
już tańcze

oj andro ando nie zgodzę się z tobą..ale to już rozmowa na długie popołudnie albo i noc....ale zawsze możesz wziąść troszkę piasku i delikatnie zacisnąć i napewno nie ucieknie....poza tym jak nic nie będziesz robić albo " nic nie będziesz gonić" to samo Ci nie przyjdzie.... dajmy na to trywialny przykład jak nigdy nie zagrasz nigdy nie wygrasz..

tak jak mówiłem temat na dłuższą rozmowę a myśle, tak naprawdę, że prawda leży troszkę po jednej i po drugiej stronie, a
tych stron może być jeszcze wiele.....

tych stron może być jeszcze wiele.....

hartge co Ciebie tak do niemieckiego ciągnie nie podoba Ci się Nasz kochany język POLSKI???
lila przecież jak wygrasz dużą kasę to przecież możesz jechać wszędzie

lila nie nic się nie stało poprostu jednocześnie robię coś innego..
ulexxa no to nie jest tak źle, Ja jeszcze do jutra na urlopie a potem to juz będzie kiepsko z czasem

lila ulexxa jestem jestem ale jednocześnie czytam i jestem troszkę zdekoncentrowany

ule ja też bardzo lubię a jak idę sobie pobiegać to bez myzyki ani rusz

oj albinie te 52 nie oznacza wieku jeszcze mi troszkę do tylu brakuje