Wpisy użytkownika pafty
Łącznie 1 768 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 029 516. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
znowu kicha-fasola 2zł,multi 3/6 ale 14,80 było jedynie47 zamiast48,ale i tak uparte kłaje ten TS-pazerne jak fix
a świstak -totalizatorowiec siedzi i sra w stołek i zawija pod siebie nasze banknoty w zamian dając gówno albo1lub2zł wygranej -ojjjj patafiany wstrętne
świry won do Kambodży -narobiliście bydła i dziadostwa ludziom,kris nie pyrkaj glucie fleju-PO łoje
k.rwa znowu kicha 1/5 w multi-dalej wachlujcie w grach pachołki Tuska ,który umie szukać oszczędności tylko u najuboższych,podwyżek żadnych a drożyzna jak w UE,Jarosław chciał1-razowych dodatków dla najuboższych-to jakiś palant na sznurku wyskoczył-nie będziemy ich rozpuszczać-żyj ty za ochłap pało jedna,sami mają kominy-jeszcze im mało
ZA JAROSŁAWA MIAŁEM KILKA RAZY 5 W MULTI 8/10 W-MULTI-A PRZY TYCH PATAFIAMNACH GÓWNO
SIEDZĄ ŚWISTAKI ***ZĄ W STOŁKI I NÓŻKĄ ZAWIJAĄ POD SIEBIE PIENIADZE GRACZY NAM OFIARUĄCC WYGRANE 1,2,5,LUB W PORYWACH 10 ZŁ
wzrost gospodarczy jest u łytej pały-wiecie o kogo chodzi,bo u mnie spadek budżetowy
byłoby ci co -jak te wieprzee nienażarte wajchlują -jak tego tak nie nazwac jak w lotto na kuponie mam3 dwójki ,w mini 3 dwójki i wszystko reszte zwajchlowane o jeden-wy swistaki odjebać się od wajchlunku wolki zbożowe
w kosmice tv wróżbita daje numery do gry-ciekawe czy wychodzą ludziom?jak rostko nie zwajchluje
NAJLEPIEJ OBALIĆ PLATFORME -PATAFIANÓW,DOŚĆ -NA TOKI ICH-TYLKO PIS I OJCIEC RYDZYK
ZAŁATWIŁ WRESZCIE POZWOLENIE NA DOKOŃCZENIE-w sprawie- EKSPLOATACJI WÓD TERMALNYCH,WRESZCIE CAPY SIĘ Opamiętały że to dobro dla ludzi a nie oszołomstwobrawo o Rydzyk-Platforma out
ile zasług ma o.Rydzyk ,a ile Platforma nie obywatelska ,a obuwnicza-niebo,a ziemia wygrywa o.Rydzyk
a gdzie zniknął wróżbita nr 1 w Polsce Maciej???coś się nie produkuje
już takie tyły w jebanym TS- że muszę coś grubszego walnąć -ale ak to zrobić
siedzą i wajchlują przy komputerach st.. wajchlowy Rostkowski,miro,rychu,grzechu
żałuje tylko,że przy kumulacji 18 mln -2 lata temu miałem 5-3.300zł,a nie 6 byłby spokój no mały figiel nie poszczęsciło się-do końcabo potem to już było beznadziejnie z wygraną
A-ŚWISTAKI Z TS DALEJ W KULKI LECĄ -LEDWO ZAGRAM KUPON W KOSZU LĄDUJE -JAK WAS STRZYC WOŁKI ZBOŻOWE CIULE
k.rwa francowata znowu wajchel 2/3 miałem ,a 3 liczba 40-ja dałem41nawet głupiej 3 w multi nie idzie trafić a oni p.erdolą o bonusie w multi.1.100 tys.-bo już ktoś trafi chyba łebem w ścianęwydupcyłem się z kasy-wy dziady chamoyto nienażarte bydlęta oszukańcze
mafia TSTomaSZEWSKI PRZYZNA wam kuratora to przestaniecie wajchlować
ale mi cioty pieniędzy wzięły wy pierony oszusty ,ciołki,cioty ,pity,franc itp,itd,-oddawac kase
TY MASZ 2,5 TO JESTEŚ LEPSZY JA OSTATNIE GROSZE W TYM PIEPRZONYM TUSKOLANDZIE WYDAŁEM NA ZAKUPY-DO K.RWY NĘDZY A ONI PŁAWIĄ SIĘ W PINIĄDZACH-TE PATALONGI OBALIĆ ICH-3 W MULTI NIE TRAFIŁEM 2/3 MOŻNA K.RWICY DOSTAĆ
k.rwa patafiasńska 1/3 w multi i dwa oboki niech ich kruk ch.jem stłucze tych TS-owców i Platforme pojebów obuwniczą
np. 7-demka w multi 3 masz trafne a 4 zwajchlowane gram już lata to mi nie powiesz że nie wachlująsiedzą w kompach najlepszy systemik np.na eliminowanie wygranych i heja
stać ich na wszystko-mogą ciulać jak chcą-programiści starsi wajchlowi-odrzucą dobre układy a wysrają jakieś z kosmosu co nikt nie dał-może oprócz wajchlowego łysej pały-rostkowskiego
2 lata temu 5 w lotto miałem ze snu to ,k.urwa ok 300- 5 było,6 nie było kumulacja 18 mln a piątka tylko 3.300,a nieraz piątki są 8,9,10 tys
aleście badzieże-znowu na 14.00,wylosowali-czyżby pomagał wam w tym słynny łysol komiwojażer i połykacz kulek ,łyta pała Rostkowski?
jak zwykle w tuskolandzie nic albo-2zł wygrana -francowate grzyby nawet ze snu ostatni pieniądz dałem i aż 2 zł -weż se te 2 zł Rostkowski nabij jeszcze kabze
a tak to pasiemy jeszcze tuskoli-którym k.rwa,k.urwa wiecznie mało
Wałęsa dawaj moje 100 mln jakeś obiecywał każdemu-obiecanki cacanki a głupiemu radość-pafty r.męski jak piszesz
ciekawe co te kłaje wymyślą-na 14-00-a może ze snu mi siądzie wy skurczybyki
mam nadzieje że na 14-00 będą moje ze snu cyferki,nie powiem ci jakie rostkowski bo byś zwajchlował
znowu na 14.00 ze snu bęcwały-nic nie wylosowały nie mam już sił na dziady leśnebo 3/6 to przecież nie sukces
ja posprzedawali dobra krajowe za bezcen,to jeszcze u najuboższych szukają oszczędności wstyd i hańba tuskoludki
nie chcą telewizji trwam bo by im wygarnęła rzady nieudolności-telewizja TRWAM na multipleks
k.urwa ludzie nie da się tu żyć,jeszcze w grach ciulają psy niewierne kajdaniarze
co za fatalna passa ,której nie pamietam jak gram-u buka też Egipt-N.Zel 1-1 i kupon do kosza pierwszy mecz już dupcy o szet ku.reswto niesamowite
k.urwa senegal-urugwaj 2-0 70 min już-nieeeeeeeeeeeeeeeee grammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kur.waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jego mać
najchętniej to bym nad morze pojechał -ale nie ma miedzi -to sie w tym jebanym tuskolandzie na dupie siedzi -a niemczury korzystają-a ty krzychu nie fikaj nie znasz mnie to nie oceniaj