Wpisy 1 033 829 – 1 033 928
26 lipca 2012 00:46 → 26 lipca 2012 09:27, 100 wpisów
41 osób jest na czacie.. .
Jocia... .
Jocia.. .
Jocia.. .
Pracujesz na dwóch " komputrach" ???
Pracujesz na dwóch " komputrach" ???
Jocia... .
" Nie ma jutra, bez komputra ".
Tak śię kiedyś mówiło.. .
" Nie ma jutra, bez komputra ".
Tak śię kiedyś mówiło.. .
Jocia... .
Ja zaraz znikam, bo już póżno.. .
Ja zaraz znikam, bo już póżno.. .
Jocia.. .
Nie lubię długo śiedzieć w nocy.. . Wolę dzień.. .
Nie lubię długo śiedzieć w nocy.. . Wolę dzień.. .
Jocia... .
Sprobuję, ale gwarancji nie ma, czy będą...cyferki.. .
Sprobuję, ale gwarancji nie ma, czy będą...cyferki.. .
3.
2.
1.
Znikam.. .
2.
1.
Znikam.. .
horoskop na czwartek, 26 lipiec:
Wodnik,
W tym okresie posiądziesz umiejętność wtapiania się w sytuacje, które pozwolą Ci popisać się swoim krasomówczym kunsztem. Zapragniesz spędzić więcej czasu z ukochaną osobą, porozmawiać z nią i wyznać znaczenie i wielkość Twoich uczuć.
Wodnik,
W tym okresie posiądziesz umiejętność wtapiania się w sytuacje, które pozwolą Ci popisać się swoim krasomówczym kunsztem. Zapragniesz spędzić więcej czasu z ukochaną osobą, porozmawiać z nią i wyznać znaczenie i wielkość Twoich uczuć.
ja wczoraj o 22 znowu 5/8
Wędrwca N. ...mialem dzis sen. śniły sie mi pieniadze...ale ,że je kradne komus z torby
co to może znaczyc?
Dzieki
co to może znaczyc?
Dzieki
mirnam....tak z rana namawiasz na browara
mirnam....dlaczeg? hmmmm
majwoj
majwoj
------
Majwoj.. .
Liczba ze snu o pieniądzach...16.
16...|...61
16...|...61
Kriss.. .
Mirnam.. .
wedrowca....
Emeryt.. .
+ 20. Zimno.. .
16 >> 01, 06, 07, 10, 16, 17, 32, 61.
Pączuś.. .
Wędrwca...dzieki.
To dziś nadam. ciekawe czy 2,50 sie zwróci
To dziś nadam. ciekawe czy 2,50 sie zwróci
61 >> 01, o6, 07, 16, 60, 61, 67, 73.
pączuś
źle celujesz,
mniej inwestujesz
inaczej niż dotychczas grasz
coś przekombinowywujesz
za bardzo chcesz
jesteś w gorszej fazie - te 'raz na górze, raz na dole'
masz mniej niż do jakiejś pory fuksa, farta, szczęścia ?
albo - wstaw tu jeszcze coś innego ...
... tylko ... NIE - KĄBINUJĄ
dobrego dnia
źle celujesz,
mniej inwestujesz
inaczej niż dotychczas grasz
coś przekombinowywujesz
za bardzo chcesz
jesteś w gorszej fazie - te 'raz na górze, raz na dole'
masz mniej niż do jakiejś pory fuksa, farta, szczęścia ?
albo - wstaw tu jeszcze coś innego ...
... tylko ... NIE - KĄBINUJĄ
dobrego dnia
Kriss.
Liczby ze snu to tylko jest ...wróżba.. .
Ale ...czasami śię ...sprawdza.. .
Liczby ze snu to tylko jest ...wróżba.. .
Ale ...czasami śię ...sprawdza.. .
jak myślicie na 14 będzie więcej parzystych liczb czy nieparzystych
Kto dziśiaj losuje ??? Bo jak łysy, to nic z tego nie będzie.. .
Jeśli można kupić bilet na pociąg ze smartfona, to DLACZEGO nie można wysłać kuponu lotto..
----------------------------------------------------
Bo TS jest...20 lat za murzynami, a 100 lat za japończykami.. .
zresztą nie ważne i tak w końcu nie zagram bo co bym nie puściła w mm to i tak porażka
Wędrowca
Zakładu Lotto nie można zawrzeć przez internet, ponieważ zabrania tego ustawa. To nie od TS-a zależy. Zresztą prezes Dudziński (o którym mam bardzo złe zdanie) zabiegał o zmianę tej ustawy. Jednak Vincent-Rostowski się na to nie godzi, ponieważ zgodnie z regulacjami unijnymi nie mógłby zabronić nam grać przez internet również w gry organizowane przez zagranicznych operatorów. A to by oznaczało spadki dochodów do budżetu z tytułu wpłat od TS-a (dopłaty do zakładów, 10% od wygranej, podatek dochodowy).
Zakładu Lotto nie można zawrzeć przez internet, ponieważ zabrania tego ustawa. To nie od TS-a zależy. Zresztą prezes Dudziński (o którym mam bardzo złe zdanie) zabiegał o zmianę tej ustawy. Jednak Vincent-Rostowski się na to nie godzi, ponieważ zgodnie z regulacjami unijnymi nie mógłby zabronić nam grać przez internet również w gry organizowane przez zagranicznych operatorów. A to by oznaczało spadki dochodów do budżetu z tytułu wpłat od TS-a (dopłaty do zakładów, 10% od wygranej, podatek dochodowy).
"Mądrej głowy włos sie nie trzyma".
-------------------------------------------------
Tak śię poznaje mądrych ludzi.. .
-------------------------------------------------
Tak śię poznaje mądrych ludzi.. .
Od kiedy zakład lotto zaczął kosztować 3 pln, przestałem grać w Lotto.. .
Precz z TS.. .
Precz z TS.. .
Monet.. .
----------------------------------
----------------------------------
Dzień dobry wszystkim ja tez rano 2 zakłady na lotto i koniec jeszcze w jasku miałem 10 zł i juz dzis nic nie gram
~Z sieci......: Miesięczna emerytura średnio powinna wynosić 2.275,00 zł. Tymczasem średnia emerytura â znowu wg rządowych, oficjalnych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk wynosiła w marcu 2011 zaledwie 1721,00 zł. Czyli o 554 złotych mniej.
Rządowe statystyki mówią, że średnia pensja w Polsce to ok. 3600 zł. To znaczy, że średnie składki emerytalne to 703,08 zł miesięcznie â procent Składki emerytalnej do ZUS jest stały, określony ustawowo.
Liczba pracujących na koniec II kw. 2011 to 16.163 mln. Możecie te Dane sami zweryfikować przeglądając oficjalne strony rządowe, sięgając do oficjalnych statystyk GUS. Miłej zabawy.
Ale co z Tego wynika?? BARDZO WIELE, a właściwie BARDZO DUŻO. Dużo czego?? PIENIĘDZY, oczywiście.
Pomnóżcie Państwo urzędową i oficjalną liczbę zatrudnionych i oficjalną i bardzo urzędową średnią składkę emerytalną do ZUS. Powinno Wam wyjść miesięcznie 11.375.519.400 zł, czyli ponad jedenaście miliardów trzysta siedemdziesiąt pięć milionów. To gigantyczne pieniądze, a jest to Tylko składka emerytalna.
Bawmy się dalej: pomnóżcie to razy 12 miesięcy, a wyjdzie na to, że w skali roku jest to 136.506.232.800 zł. Kończą się Wam okienka w kalkulatorze? Mnie też. Zatem powiem, że jest to słownie ponad 136 miliardów 506 milionów zł w roku.
Mamy w Polsce około 5 mln emerytów, dokładnie â w marcu 2011 â było ich 4,979 mln. To znowu wg oficjalnych, rządowych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk. Rencistów nie liczę, Bo już na pewno nie zmieszczą mi się w kalkulatorze, a poza tym â na nich jest OSOBNA składka!!!. Wychodzi mi zatem na to, że rocznie jest to średnio 27.301 zł na emeryta, czyli miesięczna emerytura średnio powinna wynosić 2.275,00 zł. Tymczasem średnia emerytura â znowu wg rządowych, oficjalnych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk wynosiła w tymże marcu 2011 zaledwie 1721,00 zł. Czyli o 554 mniej niż wynika ze składek wyliczonych na podstawie danych statystycznych rządu RP, GUS, ZUS, KRUS i każdy inny SRUS. Jak policzycie dalej, to wyjdzie Wam NADWYŻKA rzędu 32% w stosunku do wydatków na Emerytury (czyli średnio ZUS jest na plusie około 2,5 miliarda zł miesięcznie, czyli 30 miliardów Rocznie!!!).
Tymczasem, rząd ubolewa, że budżet dopłaca ponoć do emerytur dziesiątki miliardów rocznie. Jesteście zdumieni?? To przeliczcie jeszcze raz. Też liczyłem, bo nie wierzyłem.
Wniosek jest taki: ktoś z trójki: GUS, ZUS, Rząd RP łże. ŁŻE W BEZCZELNY SPOSÓB. Gorzej: dopuszczam możliwość, że łże więcej niż jeden, a nawet że łżą Wszystkie wymienione instytucje.
Ale jest również PYTANIE: co dzieje się z nadwyżką???
I takie są wnioski wynikające z oficjalnych danych statystycznych. Chyba, że Rostowski przesłał sfałszowane dane do GUS, wszak to, używając eufemizmu, mistrz kreatywnej księgowości.
Załóżmy jednak, że dane oficjalne są prawdziwe, a więc wnioski zeń wynikające także. Proszę sobie wyobrazić, jaka gigantyczna nadwyżka powstanie przy wydłużeniu czasu pracy potrzebnego do osiągnięcia wieku emerytalnego. Oczywiście, pracy tej i tak nie ma, a bezrobocie zamiast maleć wciąż rośnie, co również potwierdzają dane oficjalne.
Na co ma pójść taka nadwyżka??
Na zrzutkę na Greków?? Włochów??
By żyło im się jeszcze lepiej??
Gdzie jest kasa ???
Jeśli tak jak ja, jesteś przeciw kłamstwom rządzących, to proszę skopiuj to na inne fora, aby Jak najwięcej osób mogło to przeczytać, zanim zostanie usunięte. Dodam, że post został usunięty po 20 minutach od chwili pojawienia się go na w.p.
Rządowe statystyki mówią, że średnia pensja w Polsce to ok. 3600 zł. To znaczy, że średnie składki emerytalne to 703,08 zł miesięcznie â procent Składki emerytalnej do ZUS jest stały, określony ustawowo.
Liczba pracujących na koniec II kw. 2011 to 16.163 mln. Możecie te Dane sami zweryfikować przeglądając oficjalne strony rządowe, sięgając do oficjalnych statystyk GUS. Miłej zabawy.
Ale co z Tego wynika?? BARDZO WIELE, a właściwie BARDZO DUŻO. Dużo czego?? PIENIĘDZY, oczywiście.
Pomnóżcie Państwo urzędową i oficjalną liczbę zatrudnionych i oficjalną i bardzo urzędową średnią składkę emerytalną do ZUS. Powinno Wam wyjść miesięcznie 11.375.519.400 zł, czyli ponad jedenaście miliardów trzysta siedemdziesiąt pięć milionów. To gigantyczne pieniądze, a jest to Tylko składka emerytalna.
Bawmy się dalej: pomnóżcie to razy 12 miesięcy, a wyjdzie na to, że w skali roku jest to 136.506.232.800 zł. Kończą się Wam okienka w kalkulatorze? Mnie też. Zatem powiem, że jest to słownie ponad 136 miliardów 506 milionów zł w roku.
Mamy w Polsce około 5 mln emerytów, dokładnie â w marcu 2011 â było ich 4,979 mln. To znowu wg oficjalnych, rządowych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk. Rencistów nie liczę, Bo już na pewno nie zmieszczą mi się w kalkulatorze, a poza tym â na nich jest OSOBNA składka!!!. Wychodzi mi zatem na to, że rocznie jest to średnio 27.301 zł na emeryta, czyli miesięczna emerytura średnio powinna wynosić 2.275,00 zł. Tymczasem średnia emerytura â znowu wg rządowych, oficjalnych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk wynosiła w tymże marcu 2011 zaledwie 1721,00 zł. Czyli o 554 mniej niż wynika ze składek wyliczonych na podstawie danych statystycznych rządu RP, GUS, ZUS, KRUS i każdy inny SRUS. Jak policzycie dalej, to wyjdzie Wam NADWYŻKA rzędu 32% w stosunku do wydatków na Emerytury (czyli średnio ZUS jest na plusie około 2,5 miliarda zł miesięcznie, czyli 30 miliardów Rocznie!!!).
Tymczasem, rząd ubolewa, że budżet dopłaca ponoć do emerytur dziesiątki miliardów rocznie. Jesteście zdumieni?? To przeliczcie jeszcze raz. Też liczyłem, bo nie wierzyłem.
Wniosek jest taki: ktoś z trójki: GUS, ZUS, Rząd RP łże. ŁŻE W BEZCZELNY SPOSÓB. Gorzej: dopuszczam możliwość, że łże więcej niż jeden, a nawet że łżą Wszystkie wymienione instytucje.
Ale jest również PYTANIE: co dzieje się z nadwyżką???
I takie są wnioski wynikające z oficjalnych danych statystycznych. Chyba, że Rostowski przesłał sfałszowane dane do GUS, wszak to, używając eufemizmu, mistrz kreatywnej księgowości.
Załóżmy jednak, że dane oficjalne są prawdziwe, a więc wnioski zeń wynikające także. Proszę sobie wyobrazić, jaka gigantyczna nadwyżka powstanie przy wydłużeniu czasu pracy potrzebnego do osiągnięcia wieku emerytalnego. Oczywiście, pracy tej i tak nie ma, a bezrobocie zamiast maleć wciąż rośnie, co również potwierdzają dane oficjalne.
Na co ma pójść taka nadwyżka??
Na zrzutkę na Greków?? Włochów??
By żyło im się jeszcze lepiej??
Gdzie jest kasa ???
Jeśli tak jak ja, jesteś przeciw kłamstwom rządzących, to proszę skopiuj to na inne fora, aby Jak najwięcej osób mogło to przeczytać, zanim zostanie usunięte. Dodam, że post został usunięty po 20 minutach od chwili pojawienia się go na w.p.
Ciekawe, ile będzie wynośić emerytura pracownika fabryki okien, jeśli jego stawka godzinowa to.......6,20 pln.
Wyliczone zostały "wirtualne" pieniądze.No ale OK - Ci którzy nie doczekali renty czy emerytury, zabiera z ZUS minister finansów.
Za godzinę pracy może wysłać aż... 2 zakłady lotto.. .
Niemiec może wysłać...25 zakladów lotto.. .
Niemiec może wysłać...25 zakladów lotto.. .
Wracając do mojego wpisu . zauważyłem że jak skreślę liczbę to zawsze jest obok wylosowana.Ktoś z kompetentnych osób poinformował mnie że to system operacyjny lotto wybiera na jakim terminalu ma paść wygrana , która zależna jest od ilości grających.Czyli ktoś kombinuję. Nikt o tym się nie dowie bo do szerokiej masy dociera tylko procent informacji.Kule do losowania mają chipy w środku.Te kule są cały czas te same.Komputer wybiera dwie kombinacje po 10 liczb od 1do 40 i od 41 do 80.Dlatego żeby trafić główną wygraną trzeba mieć niezłe szczęście wybrać liczby które wybrał system . Co o tej teorii myślicie?
ruben..no wiesz ..tu w polsce nazywają tak naprawde chory kraj ..minister łakomy bierze kasa zusu i tak podruzują ..a my do roboty i w domu nie ma wyjście na wyczeczka na urlop
jak nie