Wpisy użytkownika pafty
Łącznie 1 768 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 010 542. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
W GRECJI PO CIĘŻKIM KRYZYSIE WRĘCZ BANKRUCTWIE JEST LEPIEJ NIŻ W POLSCE ,BO TAM UMIĄ DBAĆ O SWOJE-A U NAS EST WOLNA AMERYKANKA
nie wojuj-globusiku tak ci dobrze w tym kraju?ile ludzi bieduje ,wózeczkami złom zbiera w upale ,tego nie widzisz klapki na oczach?Gdzie tak jest ch..wo
to są te nieudolne rządy-niemczury mają całe życie git chociaz nas rozkradły,pobiły,itp.itd
nierób to jestes ty -ja cie nie obrażam stwierdzam fakty niezaprzeczalne
słaby udój zaledwie 10 zł wyrapałem w zdrapmana-idę zaraz wymienić na 10 zdrapmanów ,a tam... kto wie może jakaś ładna kasiora
i znowu na 14 multi nic,ze snu wyszły oboki-zdrapałem zdrapmana miałem 10 zł-kupiłem 10 zdrapek-było AŻ 5 zł wygranej czyli-połowa ujebana,jutro wezme 5 losów będzie zero lub 1zł-szlag zwali z tymi grami teesioków

czemu k.rwa w losach wygrane to przeważnie 1 zł lub2 w porywach 10 zł pier.olcie sie dziady leśne
wygrane idą pewnie dla rządu- łyty Rostkowski ma wzrost gospodarczy w swojej kieszeni-wstrętny łysol
miałem czterech zdrapmanów na jednej zdrapce -każdy wart 1 zł-k.rwa w PRL były wyższe wygrane
to już jest perfidia tych drukarzy z TSich hasłem -niech żyją puścioki
znowu kicha u buka i w lotto pierońskie gry nie do trafienia poluzujcie trochę,nie żałujcie ludziom wygranych wy patafiany wstrętne-apropo w zdrapmanach było 5 zł przerodziło się na 2 zł dziś wezme dwa zdrapmany będzie zero albo 1 zł-w.urwiają mnie te wygrane po 1 zł do dupy se wsadżcie taką wygraną pały
Rostkowski z mechanikami od spraw wajchlowańjuż zasiedli i ustawiają grę na 14-00 te patafiany
TSjawnie ludzi robi w ch.ja-czemuw zdrapkach np.zdrapman-przy symbolach nietrafnych-np.sejf 50zł,bankomat15000tys.,korona15000tys,a wygrany zdrapman 2 razy po 1zł-niech ich sczyści pajaców z takimi wygranymi itak we wszystkich grach ,zdrapkach-jeden wielki kant
Jano wie,a jo nieto odp.kibiców Unii,na doping Janowa stare dobre czasy-hokej wyjazdy piękna sprawaUNIA-ON TOUR-było piwo i zabawa
Z księgi żartów polskich-Przychozi baba do lekarza,panie doktorze wyrostek mi dokucza-to w mordę go to się odczepi.
przychodzi rusek do knajpy-poproszę piwo,kelner przynosi na podstawce-jesio jedno,potem następne,ale znikają podstawki-czekaj teraz dostaniesz samo piwo bez podstawki przynosi,a rusek kuda andrut.
Rostkowski łysa pasła weżmie ,z Bronkiem iDonkiem się podzielą -bo mało mają
k.rwa znowu nic-u buka 3zł u totalizatorów gównojuż mnie k.rwica chce strzelić
1 błąd u buka byłoby 200zł-czemu ja mam takiego cholernego pecha?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
lublana mi zjebała ,wdupcyła z domzale 1-2,trza było zagrać na gole,a nie na wynik
do cholery- z 2 kuponów na 14-00 aż 1 zł wygrana 3/6 to są wygrane w tuskolandzie przy łysej pale Rostkowskim.aż mi-caps lock nie chciał wejść przy rk.rwa nie da sie wygrac przy tych francachsieczkobrzekach,patafianach
jest wręcz niemożliwe przyPO-jebach którzy pieprza wajchlują i srają przy grach
co te dziadki rostkowskie łyte pały za badzieże wylosowały wczoraj na 22.,multi,lotto,mini-nie dop trafienia dobrze że chociaż wydrapałem 50 zł-w szybkie 50-ty łysolu z PO
czy wydrapał ktos wiecej niż-100ZŁ,chyba ROSTKO Z DONKIEM DO SWEJ KABZY
sam nie wiem jak to się stało,ale trochę patafianom podkradłem wszak to jest kropla w morzu potrzeb-ale kropla drąży skałęale 1000zł można wiedzieć w akiej zdrapce?graty
k.rwa 4/5 w multi zamiast 62 było61 ,ale żal-co za wstrętny pech,aką teraz 5 zrobic czy powtórzyć to ch. wie???
4/5 ipiąta o jedno by było 700zł co za zasrany pech chyba że siedział i czuwał nad tym st.mech d/s przekrętów łyta pała Rostkowski
nie wiem czy zmieniać w multi 5 czy grać tą samą chociaż aż 4 wyszły?
ku.wa ze snu 4/5 -5,30,41,71-62 to był obok cholera ale żal 61,to przez łytą pałę st. wajchlowego Rostkowskiego
k.rwa miałem 70 zł wygranej pobrałem losów i grałem lotto mini multi i jest prawie przepie...lone z losów w sumie 13 zł i na dzisiaj multi na 5 skr -musiałaby cała 5 wejść bym był do przodu tak to plecy-jebany TS
k.rwa wk.rwienie na całego ,u buka zagrałem na remisy 3/8 wczoraj miałem 2 remisy uradowany że 1 z 6 to na pewno siadzie ,a tu ch.ja 6 błędów ,dwa wyniki 1 bramką do remisu-juz mnie k.rwica -nie idzie klompletnie nic ugrać -tuski przykreciły wajche- te ciule
w multi 3/5 -jasiek fasola na igrzyskach 1 los pusty ,w drugim losie myśle że będzie większa kwota bo zawsze w zdrapkach wygraną? miałem 1 lub 2zł-odkrywam ,a tu ciulęta dały 2zł-co to nie ma wyższych wygranychwy pały rostkowskie -***zistołki
czemu przy wygrywających symbolach są zawsze 1 lub 2zł w porywach 5zł,a symbolach przegranych 5000zł,30000zł 100000 tys zł -to jest perfidne st mech rostkowski łysa pało ile sobie wypłaty wziąłeś,masz wzrost gospodarczy-w swoim portfelu kto nami rządzi,żydowia od lat -niemczury jak mają-chociaż,co robili -wiadomo,a u nas dziadostwo
ja porównuje dwa kraje dręczony na wojnie -po wojnie dalej ch..wo,dręczyciele-mają cymes elegancko -kto odpowiada rządy
k.rwa wylazło-4,23,26,12,24 -moje jak nadałem co innego niech choolera weżmie
teraz pójdzie w naj czasie 14,48 ,80-ale jeszcze 2 liczby potrzebuje?
przychodzi baba do lekarza-doktorze wyrostek mi dokucza,to w morde go -to się odczepi
k.rwa kutafoństwo 3 dwójki w mini,1 dwójka w lotto,by ich sczyściło- nic nie izie wygrać kutafony jedne
musi pomóc łachy nie robi,w końcu wajchloki sie pomylą na moją korzyśćwiecznie w ciula nie mogą grać -bo co za dużo nagrabią-to i ich świnia nie zje