Wpisy użytkownika pafty
Łącznie 1 768 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 039 920. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
za ok.40 min losowanko-tylko nie wajchlować pierony już dość wam tej kapusty,teraz graczom pozwolić wygrać patafiany
pytają bace jakie są trzy prawdy -tys prowda,świnto prowda i gówno prawda.
przychodzi baba do lekarza i mówi-doktorzewyrostek mi dokucza-to w morde go to się odczepi
ewżen i jorgus baca z lipt mikulasza i rumcajs z żaholeckiego lasu
najbardziej znane miasta z Las-Las Vegas,Las Palmas,Las Przeciszów
MÓWIĄC OBIEKTYWNIE BYŁO KILKA DOBRYCH NUMERKÓW Z PIĘĆ BY BYŁO 4,9,14,23,29,35 TOM ***A NADAŁ INNE ZE SNU JASNY PIERON
A NA 22-00 BĘDĄ CH.UJOWE BO ROZTKO ZAJEBAŁ 20 KULI -PLATFORMA BEDZIE GRAŁA W BULE
czy wie ktoś czy korzystanie ze strony z filmami omijamy.eu jest po zalogowaniu płatne czy bezpłatne?
dzisiaj to już w***ienie po byku w multi 4/10 stratny 50 gr,3/6 stratny 50 gr to są wygrane w ciulolandii gdzie każdy każdego ciula i jeszcze na pierwszego nie przynieśli pieniedzy ,za Jarośława to już 28,napóżniej-29 były-cholerny kraj -głosujcie dalej na tych patafianów
to są wygrane co jestem stratny śmiech na sali -w normalnym kraju nie do pomyślenia ale w tuskolandzie możliwepsia mać k.urwa jego mać tyle człowiek w tym kraju? potrafi mówić z nerwów
znowu wygrana????????????????????????????????????????????????????????????w tuskogrodzie 4/10 k.urwa aż 2zł,reszta oboki i kto mi k.urwa powie że nie wajchlują -każdy by musiał mieć tak cholernego pecha, ja to już chyba z tysięczny raz tak mam -capy s.***alać od wajchlowania w komputerach bo uwale w cymbał
kopulują i zawijają pod siebie złoteńka -nam dają wygrać 2żł oszołomy jebane
patafiany z TS oddacie pieniądze złodziejskie gry -jak w 2 kartykurator do TS i do żółtych budek
robią nas wszystkich w bambusa przydał by się z lamusa choć figowy liść
biorą namiar na plaży ci-bezwstydni nudziaże chcą opalać sztruks -jak przepędzić dzikusy może sadzić kaktusy przejdzie im ten luz
ty k.urwa patafianie nie wojuj globusiku młotkiem cie kuwa zabije
polaczki to takie są zadziory chamskie mówią czarne jest białe -to krzychu i mini maxiu i dupcą bez sensu jak ch.uj z pod kredensu
sławek bo cię razem z tuskoludkami na tokach wywioze i to jeszcze takich osranych-jak ich rządy więc nie piskaj
z księgi żartów-przychodzi baba do lekarza ,panie doktorze wyrostek mi dokucza,a lekarz- to w morde go to się odczepi
to jest normalnie przejebane co te tuski zwyprawiały z grami ani w lotto,ani u buka ni ch.uja -1,lub w porywach 2zł to są wygrane w tuskolandzie-dejcie se już spokój z oszczędzaniem na wszystkim i ciulaniem ludzi pałya i tak jest dziura budżetowa -precz na-toki.Tylko-PIS i ojciec Rydzyk
a jak wczoraj przyjęli Madonne-obrzucil ją buteleczkami z wodą święconą

w extra pensja aż 5 zł ,ale chociaż się wróciło ,czemu jak już wydrapie się wygrana jest ona najniższa,w.***ia to nieprzeciętnie,ale trzeba męczyć nowa edycje extra pensja-zagrają uda- albo sie uda -albo nie uda
u nas w kotlince dziś przygrzało ostro, a ponoć to nie koniec upałów

jestem tak w.urwiony że głowa mała -jeszcze do południa cieszyłem sie bo u buka miałem dobrze 3 bloki wygrana 20 zł zostawały 3 mecze na remis w kosza bądż ręczną-wystarczał1 remis do ok 200zł 2 remisy lub 3 nawet 2,3 tys.wyobrażcie sobie nie było ani 1 remisu,wszystklie rozstrzygnięcia 1 bramką -w.urwienie totalne zostało20 zł -niechże się odjebie odemnie ten pech s.urwysyn czy kto to jest co mi żle życzy bo go za.ierdole
20 zł u buka a liczyłem na pare stówek na lekarzabym miał-ten tuskoland jebany niech wie że w Polsce tylko liberał żyje-pionek nie
krzycho gnoju nie fikaj- nie pisz odmianą chińszczyzny zakuta pało
nie koduj tekstu bo nie będę się domyślać-a mini maxiu twój pan jest ,obrońca?
te obrońco uciśnionych jak pisze jakimś litewsko-ukraińsko -polskim to mu zwracam uwage i tyle
jak ponarzekam i się pow***iam to może pech minie i zacznie się wygrywać a-nie tylko przegrywać
sory krzychu nie wiedziałem otym nie przejmuj się ,każdy coś ma- nie pisał bym tak ,ale to pismo mnie zmyliło-pozdrowienia
extra pensja raz 5 zł,drugim razem już kicha-mają dużą bułę tych extra pensji w sklepie koło mnie-ciekawe czy chociaż w 1 coś jest
k.utasy losują znowu badzieże ,a banknoty se chowają ciule pod kolnierze ,graczom 1lub 2zl wygraną dajądo ch.uja to już nie jest śmieszne patalongi posrane z TS
te dziadki z TS-,wylosują oboki to to takie ćwokiwstały lewą nogą bo bedą znowu prawą wajchlować pod podłogą-
k.urwica ciężkieko p.izdolca można dostać z tymi grami-multi 2/3-16,31 trafione wyjebało 60-iątek ale oczywiście 69 nie było -żeby te s.urwysyny nie musiały 52 zł wypłacać- drugi kupon3/10,49,61 i 75 trafione reszta oboki i ch.uj z tego
6 -sześćdziesiątek w grze,a moja nie trafiona-ot i wajchlunek tych s.urwysynów nierobusiów wajchlowaczy,pie..rdzistołków-matołków -odjebajcie się od gier -za to się płaci 100% wiarygodności-a nie dupcenie w grach
w zodiaku byk wydrapany- nagroda po ch.uju fest wygrana zgadnijcie?-brawo aż 2 zł -
ale jakie sumy -iście krocie w złocie-50 zeta c***e rzucę dla pozorów
ja u buka ok.2 miesiące temu wygrałem-850zł ale już będe na zero ot itak z tymi grami
dlatego nie ma się co przypalać-spokojnie se grać-łatwo pedzieć trudno zrobić
klęcie z rana jak śmietana na tych gadów z TS -moja 5 w multi 4,18,23,26,49- -4,18 trafione-oboki24,27,50 i nie wajchlują te pały????????????????? -precz z ustawianiem 100% wiarygodności patafiany
czy to w-zimie ,czy to w lecie poznać chcesz wygraną?-to zagraj w TS,tam wygranych bez liku po 1lub 2 zł w porywach 5zł dziewczynko chłopczyku -a najwięcej puścioków te świstaki narobiły i nas graczy ogromnie wk..rwiły
kur.wa p..rdolona w tym zboczonym tuskolandzie nie idzie nic wygrać-lepiej dajcie kase Rogowskiej -bo chciała medal a stronciła wszystkie próby-ja miałem 2 dwójki w mini i 1 w lotto-psiaklrew z tymi przekretamiTS
w zodiaku na 4 losy aż 2 zł-psiamać z nimito są k.urwa wygrane w TS
te a ty z czegoś się urwał -nie wojuj globusiku ja cie nie zaczepiam
k..urwości świata andrzej sałata-znowu nic 2/6 już może pokręcić człowieka -ani 3,ani5 nie siada już w ch..j czasu,co jest tuskoludki
zachachmęcili wszystko gry ,zamrozili kase a ceny wyjebali najdroższe w Europie -a paszol won liberały na toki ich -już rzygać się chce z ich kantów oszustw kant wyciorów