Wpisy użytkownika opa30
Łącznie 681 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 041 619. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
No dobra no to dobranoc Ja wcześnie wstaję koło 5:00 Pozdrawiam miłych snów i wysokich wygranych
Cześć Gosiu a jak wczoraj bo jakieś takie podobne do twoich i żeby były
mini ja nie podaję.miałem wkleić Ale tam są dzielone wygrane także Multi nie ma problemu bo stałe wygrane
jeszcze jutro 300 beczek he he w piątek to może jakiś luzowaty bo tylko do 12:00 Także damy radę
Dzisiaj byłem na flaszkach ale też mi się nie podoba bo czasem trzeba się schylać pod taśmociągiem Kurde plecy mi teraz trochę bolą Ja nie jestem taki szczupły niestety i nie młody hehe
Może wezmę następny piątek wolne to będzie długi weekend ale Przydałby się jakiś prezent na to okoliczność coś wygrać
może bym gdzieś pojechał Jakiś ładne miejsce do jakiegoś kurortu tutaj w Niemczech oczywiście
A może do Czech tam mam 250 chyba że na Jezioro Bodeńskie nigdy nie byłem
MASHUP/MIX ''EP. 5'' by Creative Ades | Incl. NEJ', HAVANA, YAAR ,DONY, ASHLEE
Ciekawe jak u mnie by zapłacili bo piszą że 100 000 euro No ciekawe
Witam widzieliście wczorajsze liczby z ekstra premii z ekstra Pensji system 10 na jackpota i Czwórka jest
a ja Poprosiłem sztucznej inteligencji żeby mi wytypował system z 12 cyfr po sześć skreśleń z gwarancją piątki przy trafieniu 6
No i chyba mu się udało zobaczymy jutro przetestuję bo na razie mi się nie chce już noc
wysłałem na cały miesiąc maj systemy częściowe w Lotto na razie nie ma rewelacji
praktycznie na 12 cyfr nic nie wchodzi bardzo rzadko Nie miałem jeszcze czwórki a na cztery ósemki coś tam czasem wchodzi Dzisiaj miałem trójkę ale to ledwo się może zwróci
fajnie U mnie opisane dom byle gdzie he he A dawno już tu nie wchodziłem na stronę rzadko jestem
to może być na lot to może być nawet na Multi Ja chcę użyć go do Keno tutaj w Niemczech
bo ostatnio grałem na chybił trafił przez dwa tygodnie to tam grosze się wracały
tak sobie pomyślałem zobaczyć te które się powtarzały liczby w Keno i nimi zagrać a mam już jedną partię wytypowaną oczywiście w DE
to ja trafiłem piątkę bo ekspres Lotka 10 czerwca 2006 roku jeśli się nie mylę
padły wtedy dwie piątki w Polsce ja wygrałem 80 kilka tysięcy złotych wysłałem system 6 na swojej liczbie takie które mi chodziły po głowie bardzo proste pełne dziesiątki i wielokrotności 11
szkoda że sam nie trafiłem bo bym kupił sobie mieszkanie i możliwe żebym został w Polsce wtedy
jestem tutaj na Północnej Bawarii już chyba od 10 lat pracowałem w różnych firmach A ostatnio o dwóch lat Pracuję w browarze także
próbuję grać częściowymi systemami tego chyba nie ma w PL bo płacisz mało przy trójce prawie się zwraca -też zależy jaka Trójka wypadnie ale na razie gram na 4 tygodnie i słabiutko zagrałem cztery ósemki ,dziewiątka i 12 liczb w lotto
zagrałem tylko na sobotę i nie można na swoje liczby grać .to jest tylko na chybił trafił ... szkoda
dzisiaj była trójka z ośmiu ale to żadna rewelacja Jeszcze została jedna sobota
okej Janosik Zobaczymy jak to będzie A jeśli chcecie grać w Lotto w Polsce to wytypujcie na częściej chodząca liczby z ostatniego miesiąca i tym grać
Sebastian Może kiedyś wygram miałem ze dwa razy 6 na 6 w Keno kiedyś tam ale grałem tak do skoku to jest 500 euro
To zależy ile się pije tego piwa jeśli za dużo to wiadomo że niedobrze
najważniejsze żebyście za dużo nie przegrywali grać sobie tak do zabawy
wujek o to się nie martw, jutro będzie zero Najważniejsze żeby nie pić wódy i tym podobne
No i Janosik o to właśnie chodzi ale nikt nie będzie grał za tyle
nie piszcie z nim spokój on tam się nakręca coś mu się nie ułożyło w życiu i próbuje swoją złość wyładować na was Przecież to widać
wujek jest najlepszy na świecie i tyle no wszędzie był wszystko widział co tutaj komentować
« Poprzednie 100Kolejne »