Wpisy użytkownika opa30
Łącznie 681 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 039 422. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Janosik ja nie wiem czy możecie grać Ja podałem stronę tam mogę grać nawet w polskie Lotto i gry
Janosik Ale ja nie wysyłam za duże kwoty liczb systemów i tak dalej bo ja wiem że to nie ma sensu inny człowiek trafi na jeden zakład może dwa szóstkę na przykład
Janosik Ale ja nie wysyłam za duże kwoty liczb systemów i tak dalej bo ja wiem że to nie ma sensu inny człowiek trafi na jeden zakład może dwa szóstkę na przykład
chodzi o to że trzeba grać dla zabawy i będzie to będzie nie stracić za dużo pieniędzy symbolicznie to jest wybór losu Jeśli masz trafić To trafisz Nawet na jeden zakład
a ja zacząłem się bawić teraz przez internet zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja niedawno zacząłem grać na niemieckiej stronie i nie jest tak źle Jeśli macie ochotę to mogę okazać trochę informacji
albo w domu albo zachodzisz do kolektury bierzesz ostatnie 10 losowań i zaznaczasz Które liczby się powtórzyły
Tylko uważajcie Musi powtórzyć się tylko pięć liczb z losowania na losowanie tylko pięć
tylko 5 liczb jeśli się powtórzą losowania na losowanie one nie wejdą od razu mogą odczekać kilka losowań musicie obserwować
tylko 5 liczb nie mniej nie więcej obserwujcie jeśli nie powtórzy z danego losowania
Kiedy było Keno co 5 minut to mi to się sprawdzało nie wiem jak teraz ty pięć liczb powtórzonych z losowania na losowanie
No pamiętasz Pasko miałem kolekturę w Olecku wyjechałem do Niemiec
10 czerwca 2006 roku chyba trafiłem jeśli się nie mylę piątkę Mini
nie przejmujcie się nie każdy ma szczęście obserwujcie Keno albo Multi Może to też jakiś sposób 5 powtórzeń z losowania na losowanie może 6 może 4 nie wiem testujcie macie czas lubicie to ja tego nie obserwuję
może tylko trzy liczby się powtórzą w danym losowaniu nie wiem obserwujcie Patrzcie Pamiętajcie malutką łyżeczką też można powoli na chapać
pracujcie ,zarabiajcie ,a gry To tylko tak dla zabawy nie ma co się napalać głupi tego nie wymyślił
Mini Lotto to jest inna sprawa To tylko tutaj Park jest potrzebny ale obserwujcie Keno ewentualnie Multi Multi jak się liczby powtarzają losowania na losowanie powolutku kilka liczb też kogoś zadowoli
Powiem wam szczerze że kiedyś Keno było co 5 minut i mi się sprawdzały liczby te które powtarzały się tylko pięć z losowania na losowanie
5 na 5 się sprawdzi w Keno można czekać 10 20 losowań i tak się opłaci Kto gra w Keno mówi o co chodzi
Ja wiem że to nie jest proste oni mają niesamowite komputery będą tego pilnować ale spokojnie obserwujcie ja nikogo nie namawiam żeby grał przegrywał pieniądze obserwujcie to jest podstawa a potem sami o decydujcie
molo Sopot na to nie ma reguły jakaś liczba wypada a inne w ogóle nie idą Ja myślę że lepiej grać te co bardziej się powtarzają na przykład z jednego tygodnia czy z 10 dni i ostatnich musicie obserwować ja nie patrzę na to
Najważniejsze żeby podchodzić do tego ostrożnie nie szaleć to dycha tam dwie dychy i tak dalej spokojnie małą łyżeczką,oby sie udało, to są gry, wielu ludzi przegra ,kilku wygra
moi znajomi przegrywali w maszynki zostawiali tam wypłaty Także uważajcie na to grać trzeba umieć tak
niektórzy grali systemami po 10 11 trafił raz czwórkę wygrał kilka tysięcy złotych ale co z tego Potem i tak z czasem to przegrał a może więcej
Sopot molo ze wszystkim jest problem to jest hazard tam jest alkohol tam są używki kto co woli Najgorsze jest to że to wciąga niestety
na system w grupie jest sens grać, mniej wygrasz o wiele mniej przegrasz
Nie zawracam wam głowy bo wstaję koło 5:00 a pracować trzeba , jutro 480 beczek , pozdro
ja tu w Niemczech grałem na wielokrotność Siódemek w Keno ale obserwowałem od początku roku to słabo wchodzi to masz 7 plus 7 plus 7 i tak dalej 10 bo tu jest 70 nie jak to Keno
ja w jackpota głównie gra na swojej liczby ale dzisiaj nie grałem we wtorki rzadko kiedy gram
ja kiedyś w Polsce Przegapiłem 8 z ośmiu Multi i numerka miałbym wszystkie liczby oprócz pewnie numerka bo zmieniłem numery i taka to robota szkoda bo byłoby 12 000
nie wiem czy bym wtedy trafił numerka ale jeśli był wszedł to chyba 2 miliony ponad
A mi się wydaje że codziennie grać to nie ma sensu po prostu grać na spontana Nie wiem może coś się przyśni Może na weekend tylko żeby za dużo nie przegrać nie Multi to chyba najlepiej zobaczyć jak się kumulują liczby i co siedem dni czy co 10 przynajmniej się w niej przegra nie to jest najważniejsze
Ja wczoraj fajnej muzy słuchalem MASHUP/MIX, same ulubione kawałki i sliczne krajobrazy, aż dusza się cieszy
Dobra sprawdzam systemy w jackpota bo mam ich dużo ale nie gram oczywiście tylko tak zabawa
piwko to jest fajna sprawa przepłuka przefiltruje kilka rzeczy No wiadomo jak za dużo to jest niedobrze ale to nie Co to jakiś tam procenty
No to już spora kwota możesz komuś przy okazji pomóc kto na to zasługuje
mojej żadnej nie było dlatego we wtorki nie gram bo to jest dodatkowa strata
MASHUP/MIX ''EP.3'' by Creative Ades | Incl. HAVANA, Yaar, Elyanna, Arash
cieszyć się że jest jakaś robota można zarobić, nie którzy nie mają takiej możliwości
na przykład swoją robotę ogólnie lubię dzisiaj tylko 500 beczek napełniłem 130 hektolitrów
Ja pracuję w browarze ale napełniamy też napoje jabłkowy grejpfrutowy cola cola Mix pomarańczowy marchewka z pomarańczą a ja z tego mnóstwo różne rodzaje rabarbar z jabłkiem i tak dalej
ogólnie zaczynam koło 6:00 No dzisiaj skończyłem o 16:30 taka robota
No mam dwie po pół godziny ale skracam dwie przerwy to po 10 minut mamy 20 do przodu nie