Wpisy użytkownika onaa
Łącznie 151 wpisów w archiwum, pokazane od nr 103 225. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
madzia77maniak - a tobie ktoś płaci za liczenie dni ile madzi77 nie ma na portalu multipasko czy ty tak charytatywnie?
madzia77maniak a ilu nickowy ty jesteś - jeśli można.......?
madzia77maniak a ilu nickowy ty jesteś - jeśli można.......?
lila witam,nic dziwnego jak się pojawi durnowaty brazil,madzia77maniak,w którym jego to nicku głupota się już cała zawiera no i nowo-stary użytkownik EU GŁUPEK.
Tylko dlatego,że ktoś się odważył coś miłego napisać o kogucie.
Tylko dlatego,że ktoś się odważył coś miłego napisać o kogucie.
kogucik : no ja Ci zazdroszczę tych Twoich "wiernych fanów" jak Ty to robisz,że masz ich aż tylu?
Ja się staram jak mogę i jedyne co mnie spotkało, to kulkomaniak :(:(:(
Ja się staram jak mogę i jedyne co mnie spotkało, to kulkomaniak :(:(:(
vento : no tak.......,przepraszam,że zapomniałam o tobie ale to pewnie dlatego żeś cichutki fan :)
emeryt powiadasz młodszy mężczyzna ?
eee chyba nie - bo taki to się zakochać jeszcze potrafi i potem tylko kłopot z takim :PPP
eee chyba nie - bo taki to się zakochać jeszcze potrafi i potem tylko kłopot z takim :PPP
kogucik19 przychylam się do twojej opinii odnośnie Tomka - szkoda,że na stronce jest tak niewielu mu podobnych.
pozdrawiam
pozdrawiam
kogucik19 dlatego też napisałam "niewielu mu podobnych"
A o tych innych to nie chce mi się nawet pisać.
Pewnie,że było by super gdyby Ci "inni" nie byli "inni"
Można było by stworzyć naprawdę coś superowego i skubać buka,ale ja widzisz tak się nie da,a szkoda.
A o tych innych to nie chce mi się nawet pisać.
Pewnie,że było by super gdyby Ci "inni" nie byli "inni"
Można było by stworzyć naprawdę coś superowego i skubać buka,ale ja widzisz tak się nie da,a szkoda.
A ja uważam,że w TS nie ma logicznie myślących ludzi,bo jeżeli TN był niewypałem jako 4 z 45 to jakim cudem JOKER będzie miał szanse się wylansować jak to 4 z 50?
Gdyby ktoś tam był mądry to po likwidacji MM w Totomix wprowadził by coś podobnego pod szyldem Lotto i interes by hulał,a tak?.......
Gdyby ktoś tam był mądry to po likwidacji MM w Totomix wprowadził by coś podobnego pod szyldem Lotto i interes by hulał,a tak?.......
Wielkanocnych świąt już pora
Trzeba jaja wyjąć z wora
-pomalować, pofarbować
I kobiecie dać spróbować
-żeby potem nie gderała,
Że na Święta jaj nie miała!
Trzeba jaja wyjąć z wora
-pomalować, pofarbować
I kobiecie dać spróbować
-żeby potem nie gderała,
Że na Święta jaj nie miała!
lila zobacz sobie tutaj:
http://wielkanocne-sms.smshub.pl/
ralfek no widzisz jak to jest: "nieszczęścia chodzą parami" :PPPP
http://wielkanocne-sms.smshub.pl/
ralfek no widzisz jak to jest: "nieszczęścia chodzą parami" :PPPP
hosi chyba brakło tego co ma jej mąż na miejscu (chyba?) i uciska ją na mózg hehe
i zadymę robi - to specjalność hosi.
hosia może zdecydujesz się na zakup tego co proponowałaś madzi77 będziesz możne spokojniejsza hahaha
hosia może zdecydujesz się na zakup tego co proponowałaś madzi77 będziesz możne spokojniejsza hahaha
hosia och hosia daj mi namiary na męża - porozmawiam z nim poważnie i może zdołam mu wytłumaczyć,że kobieta czasami potrzebuje....
bo inaczej to robi się zrzęda złośliwa :)
bo inaczej to robi się zrzęda złośliwa :)
hosia miałaś być alfą i omegą bukmacherki ?
a tu co cisza?
może to zbyt trudne dla ciebie ?
może ty tylko potrafisz zadymę robić stosunkowo głęboką hahaha
a tu co cisza?
może to zbyt trudne dla ciebie ?
może ty tylko potrafisz zadymę robić stosunkowo głęboką hahaha
hosia ty pisz do mnie -madzia Cię olała kobieto, no co mi jeszcze napiszesz no daj mi bekę przed południem
no czekam hosia co tam jeszcze mądrego wypocisz z siebie - daj z siebie wszystko,co na tyle cię tylko stać, no dawaj bo mam chęć się z kimś pokłócić dzisiaj a nikogo nie mam pod ręka.
ty co prawda jesteś drętwa w polemice ale lepsze coś jak nic,chociaż z drugiej strony możne lepsze nic jak ty
ty co prawda jesteś drętwa w polemice ale lepsze coś jak nic,chociaż z drugiej strony możne lepsze nic jak ty
ok hosia widzę,że nie masz mi już nic do powiedzenia ( a to szkoda ) liczyłam dosłownie na ostra jazdę ale ty wysiadłaś marnocino haha
taka to oto hosia ostra zawodniczka,możne w końcu maż ją dopadł i emocje opuściły heha
pozdrowienia dla męża za dobry uczynek
taka to oto hosia ostra zawodniczka,możne w końcu maż ją dopadł i emocje opuściły heha
pozdrowienia dla męża za dobry uczynek
hosia - żyjesz jednak a mąż nic nie zdziałał co za szkoda ( to on ma w końcu to co powinien mieć na miejscu czy nie? )
bo ucisk ci nie zelżał,a może po prostu masz zatwardzenie i poddenerwowana chodzisz
bo ucisk ci nie zelżał,a może po prostu masz zatwardzenie i poddenerwowana chodzisz
hosia ja kretynka?
straszne rzeczy o mnie piszesz i w dodatku głupia?
no tak mądrzejszej babki na tej stronce od ciebie nie ma,bo ty przecież alfa i omega bukmacherki hehe
straszne rzeczy o mnie piszesz i w dodatku głupia?
no tak mądrzejszej babki na tej stronce od ciebie nie ma,bo ty przecież alfa i omega bukmacherki hehe
hosia - ty to brylancik tej stronki szkoda,że jeszcze nie oszlifowany hehe
no i schowała się hosia - przeszła jej ochota na zadymę i dokuczaniem innym użytkownikom i bardzo dobrze - oceniać to sobie możesz męża albo smak potrawy którą przysmażyłaś za bardzo hehe
ale tu nikt ci na to nie pozwoli kretynko - chorągiewko
ale tu nikt ci na to nie pozwoli kretynko - chorągiewko
tak parno bo hosi wydawało się,ze ma tutaj coś do powiedzenia odnośnie użytkowników,a ja myślałam że Pasko i tego będę się trzymać,nawet za cenę bana dziewuszysko nauczy się w końcu kultury i ogłady.
o hosia się przebudziła,ale małżonek się nie sprawdził,bo swędzi ją dalej ryj i zadymy z madzią szuka.
Nie rozumie tego,że madzia ma ją głęboko w poważaniu, jednym słowem olała ją.
A biedna hosia cierpi na manię madzi i w każdym nicku jej szuka - tutaj to potrzebny już tylko psychiatra
Nie rozumie tego,że madzia ma ją głęboko w poważaniu, jednym słowem olała ją.
A biedna hosia cierpi na manię madzi i w każdym nicku jej szuka - tutaj to potrzebny już tylko psychiatra
hosia czekam na bekę - tylko postaraj się,bo Ci coś kondycji brakuje i ze zrozumieniem czytanego tekstu masz problem - przykre to,że czytać nie umiesz ze zrozumieniem.
Ale tak to jest jak się myśli co mąż ma w spodniach a nie o dokształcaniu się
Ale tak to jest jak się myśli co mąż ma w spodniach a nie o dokształcaniu się
hosia uciekła z podkulonym ogonem ale ja jestem cierpliwa - poczekam i będę tępić brak kultury i ogłady zapamiętaj to sobie hosiu,wpis za wpis.
Zadymę i prowokację to sobie na swojej stronce siej jeżeli w ogóle kiedyś coś takiego będziesz miała mewko.
Zadymę i prowokację to sobie na swojej stronce siej jeżeli w ogóle kiedyś coś takiego będziesz miała mewko.
kulkomaniak no twoje posty też inteligencja nie grzeszą ograniczają się tylko do głupich dosłownie mało konstruktywnych komentarzy.
Poziom twoich wpisów to nawet nie podstawówka.
Cóż ty i tobie podobne osoby też maja prawo głosu niestety :(:(:(
Poziom twoich wpisów to nawet nie podstawówka.
Cóż ty i tobie podobne osoby też maja prawo głosu niestety :(:(:(
proponuję wam założyć jakiś fan klub madzi lub osobno poświęcony wątek jej osoby tam będziecie mogli sobie wpisywać uwagi o madzi nie zaśmiecając czata.
a ona pewnie poczyta i pośmieje się z waszych pseudo inteligentnych komentarzy i atmosfera na czacie się oczyści.
a ona pewnie poczyta i pośmieje się z waszych pseudo inteligentnych komentarzy i atmosfera na czacie się oczyści.
kulkomaniak ty też w ślad za hosią szukasz madzi w innych nickach?
Przepraszam czy mamy na stronce dobrego psychiatrę?
Przepraszam czy mamy na stronce dobrego psychiatrę?
neptun > mamy tutaj dwóch pacjentów potrzebujących Twojej (psychiatry) pomocy.
Może jakieś leki wyciszające lub antydepresanty aby pomóc tym biedakom ( kulkomaniak,hosia)
to jest mania na punkcie madzi77 - szukają jej śladów nawet w innych nickach.
Nie jestem lekarzem ale mi to podchodzi pod poważne zaburzenia.
Może jakieś leki wyciszające lub antydepresanty aby pomóc tym biedakom ( kulkomaniak,hosia)
to jest mania na punkcie madzi77 - szukają jej śladów nawet w innych nickach.
Nie jestem lekarzem ale mi to podchodzi pod poważne zaburzenia.
pewniaczkiem jest to,że hosi brakuje rozładowania emocjonalnego i fizycznego i z tegoż powodu szuka zadymy na stronce.
a teraz czekam na bekę od ciebie hosia, klarak ty tez coś jeszcze skrobnij i zrobi się swojsko
hosia no dawaj pisz jeszcze jakieś swoje teksty bo potrafisz
prawda ?
No dawaj pisz pisz bo smutno coś i swojsko nie jest i nie daj się
prawda ?
No dawaj pisz pisz bo smutno coś i swojsko nie jest i nie daj się
o curwa hosia sędziną tego jeszcze nie grali tutaj i moralistką.
Bujaj się od mojej osoby niedoszlifowany klejnociku tegoż czata hehe
a teraz czekam na ripostę w tą żałobę narodowa o której tak piszesz
Bujaj się od mojej osoby niedoszlifowany klejnociku tegoż czata hehe
a teraz czekam na ripostę w tą żałobę narodowa o której tak piszesz
hosia jeszcze ci się nie znudziło więc czekam - wciągnij coś sobie to i wenę złapiesz
wielonickowy jak czujesz powołanie aby przestrzegać ludzi przed naciągaczami to zacznij od Totalizatora Sportowego,tam to dopiero są stawki i prawdopodobieństwo wygranej.
Jak do tej pory nic o tym nie wspomniałeś ?
Jak do tej pory nic o tym nie wspomniałeś ?
wielonickowy brak ci argumentów to rodziny się czepiasz?
w sumie na co innego cię stać.
w sumie na co innego cię stać.
danteV > a ty to byś przeżyć nie mógł gdybyś nie wtrącił pięciu groszy.
Zapytałam grzecznie wielonickowego dlaczego nikogo nie przestrzega przed TS to wsiadł na moja rodzinę.
Zapytałam grzecznie wielonickowego dlaczego nikogo nie przestrzega przed TS to wsiadł na moja rodzinę.
Zobacz jakie jest prawdopodobieństwo w lotto,mini lotto czy Jokera czy to nie jest naciąganie ?
Moim zdaniem tak
Moim zdaniem tak
więc skoro ty czujesz ze musisz wtrącić pięć groszy to dlaczego wydaje ci się że inni nie mają do tego prawa?
czy ja ubliżyłam wielonickowemu obraziłam czy jak?
zapytałam tylko dlaczego nic nie wspomina o TS.
A bany poleciały za wulgaryzmy nie wiem czy pamiętasz.
Fajnie jest zachować się bez kultury a potem innych o to obwiniać.
Gdybyś nie klną to byś bana nie wyłapał i już.
czy ja ubliżyłam wielonickowemu obraziłam czy jak?
zapytałam tylko dlaczego nic nie wspomina o TS.
A bany poleciały za wulgaryzmy nie wiem czy pamiętasz.
Fajnie jest zachować się bez kultury a potem innych o to obwiniać.
Gdybyś nie klną to byś bana nie wyłapał i już.
Robal_36 prawda co piszesz tylko wielonickowy musi mieć poklask i gg czy inne komunikatory nie wchodzą w grę, w realu to tacy są malutcy i grzeczniutcy,a po za tym jeszcze jedna sprawa w chodzi w grę a mianowicie kto ma więcej do powiedzenia na tej stronce.
A niby dlaczego mam nie zapytać co mnie interesuje odnośnie TS i dlaczego ktoś nie przestrzega ludzi przed grami związanymi z ta firmą?
Bez przesady.
A niby dlaczego mam nie zapytać co mnie interesuje odnośnie TS i dlaczego ktoś nie przestrzega ludzi przed grami związanymi z ta firmą?
Bez przesady.
« Poprzednie 100Kolejne »