Wpisy użytkownika neptun
Łącznie 1 922 wpisów w archiwum, pokazane od nr 100 320. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zauważ,że w tym temacie nikt nikogo nie obraża i nikt na nikogo się nie obraża.
Spełnienia wszystkich marzeń,dużo zdrowia,wszystkiego najlepszego dziś i na co dzień życzą bogowie z Trójmiasta
Mariuncio to mecz przyjaźni.Remis prawie pewny.A Śląsk wcale nie taki słaby
Pojawiam się i znikam.
Nikt nie jest nieomylny.Miałem dziś kiepski dzień
Nikt nie jest nieomylny.Miałem dziś kiepski dzień
Kogucik,i tu się mylisz.Bukmacherka to nie do końca gra losowa.Generalnie to kwestia posiadanych informacji o drużynach i poszczególnych zawodnikach.Czym więcej masz informacji o drużynach tym precyzyjniej możesz typować
wiechu100 to co tu piszesz jest bardzo tendencyjne.Nie wiem czyim kolejnym nickiem jesteś,ale można się domyślić.Cytując twój wpis 102091 jest to "POROSTU ŻENADA".Ludzie nie zachowujcie się jak politycy,pozostańcie ludźmi.Człowiek człowiekowi nie może wilkiem być.OPANUJCIE SIĘ.
Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.Mamy wspólnego wroga i zastanówmy się jak go pokonać.Nie niszczmy się nawzajem
Tu nie chodzi o to kto jest inteligentniejszy.Tu chodzi o współpracę po to by każdy z nas wygrywał.
Kathy daj nam trochę czasu.Ricardos ja próbuję:
40,44,56,58,69,80,20,30,67,72
40,44,56,58,69,80,20,30,67,72
Wiechu100,ponieważ dopiero po wpisach innych użytkowników tego czatu zacząłeś atakować
Wiechu100 nie mam zamiaru się z Tobą kłócić,ale poczytaj swoje wpisy
Za dużo się dzisiaj rozpisałem.Jeżeli kogoś obraziłem-przepraszam.Wracam do roli czytelnika.
Robal 36 brałem zawsze dwa zakłady z lottomatu.Jedna wpadła w zeszłym roku latem,druga rok wcześniej,też latem.W tym roku jeszcze nie grałem w dużego.Tylko w MM.Codziennie gram dwa lub trzy zakłady po dziesięć skreśleń na dwa losowania.Trafia się jedna dwie siódemki na tydzień.W MM sam skreślam,tylko nie mogę trafić nic więcej niż 7/10.Ale ogólnie jestem do przodu
4371 Marsylia - Benfica 1 - 2.05
4641 Sporting - Atl. Madryt 1 - 2.30
4505 Werder -Valencia 2 - 3.10
4551 Anderlecht - Hamburg 1 - 2.30
4595 Wolfsburg - Rubin 2 - 4.20
4641 Sporting - Atl. Madryt 1 - 2.30
4505 Werder -Valencia 2 - 3.10
4551 Anderlecht - Hamburg 1 - 2.30
4595 Wolfsburg - Rubin 2 - 4.20
Pamiętam jak Zenit ośmieszył Bayer na wyjeździe.Teraz podobna sytuacja z Rubinem,który przecież z Barceloną na jej terenie wygrał
Śledziku jesienią w fazie grupowej Rubin wygrał z Barceloną na wyjeździe.Może pokonają i Wolfsburg,który gra lepiej na wyjazdach niż u siebie
Ty dajesz,ale może i wejdzie.Mnie typowanie kiepsko wychodzi,szczególnie ostatnio
PROPOZYCJA TYTUŁU STRONY:
Może najnowsze wyniki około 14:00/22:15?
Może najnowsze wyniki około 14:00/22:15?
Ciekawy mecz w serie A:
Chievo - Catania
1-3.00
X-1.80
2-5.50
Są to kursy w bet365.W TM tego meczu w ofercie nie ma,także u niektórych innych buków na próżno go szukać
Chievo - Catania
1-3.00
X-1.80
2-5.50
Są to kursy w bet365.W TM tego meczu w ofercie nie ma,także u niektórych innych buków na próżno go szukać
Witam
Teraz większość spędza czas na statystykach bukmacherskich.
Nowa propozycja napisu u góry strony:
Stronka o bukmacherce,czasami najnowsze wyniki TS
Teraz większość spędza czas na statystykach bukmacherskich.
Nowa propozycja napisu u góry strony:
Stronka o bukmacherce,czasami najnowsze wyniki TS
Tutaj nie warto zaczynać dyskusji,ponieważ tutaj mylą dyskusję z pyskówką
Monciak,sąsiedzie tu są też normalni ludzie.Tylko teraz są w konspiracji i czekają na lepsze czasy
Witam wszystkich!
Weekend idzie - czas żniw dla grających u buków
Powodzenia!
Weekend idzie - czas żniw dla grających u buków
Powodzenia!
Torsan,no nie wiem czy da radę.To teraz zespół bez charakteru - nie to co kiedyś
Kaz41 co Ty się dziwisz.Takie same kolesiostwo i kanciarstwo kwitnie na tym portalu w tematach na forum.Nawet tutejszy gospodarz podaje czasami inne liczby niż te wylosowane.Niestety takie jest życie.Tu za byle gówno zobaczysz tak rynsztokowe teksty jakich w życiu nie słyszałeś.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Lila ja się nie przejmuję.Po prostu drażnią mnie ludzie,którzy nie przyjmują do wiadomości,że ktoś może mieć inne zdanie niż oni
okraska,a dlaczego mam żałować?Bo ty tak chcesz?Bo tak jest jedynie słusznie?Nie jestem hipokrytą.Zginęli nie tylko politycy
Masz rację mikela.Weź swoje foremki i idź się bawić do innej piaskownicy.Widzę,że słuchacze i agenci Rydzyka działają także i tutaj
Witam.Kathy ja się nie kłócę i nikogo nie obrażam.Po prostu spokojnie wymieniam poglądy.Mimo,że różnie mnie tu nazywano.Niektórzy ludzie nie mogą znieść,że ktoś może mieć inne poglądy.Jeżeli ktoś jest katolikiem to ja też muszę?Jeżeli ktoś płacze to ja też muszę?Jeżeli ktoś jest hipokrytą to ja też muszę.Jeżeli ktoś obraża się lub kogoś to ja też muszę?Jeżeli,jeżeli,jeżeli...