Wpisy 646 800 – 646 899
11 grudnia 2011 22:52 → 12 grudnia 2011 12:33, 100 wpisów
narka wszystkim jeszcze raz
3
2
1
bez odbioru
2
1
bez odbioru
ja pitole nie mogę
A u mnie 5/5. Na chybika 2,11,20,67,68. Szkoda że nie zagrałem z plusem. Dobranoc.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 430 000 złotych
Skusili mnie na grę w drodze do kościoła i poległem:kupon nadany został w żabkojadzie:przyjmujaca kobieta:wiek około 21lat,ubrana na zielono:
Unia europejska jest dziwna:bo zmusza ludzi do kupna rtęciowych żarówek,ustala wielkość marchewki,daje i zabiera:
http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14056627,wiadomosc.html?ticaid=1d8a8
hipopotan zabawny jestes,mozna sobie czytajac twoje posty humor poprawc
Cisza wyludniło czat wszyscy czytający i pracujący.Pozdrawiam Was serdecznie.
Trafione 5/8 ,3 liczby dosłownie o 1,w jedną czy drugą stronę.
Za PO-jebów to takie wygrane.Góra 20 zł,co za szmelc,albo nic
Za PO-jebów to takie wygrane.Góra 20 zł,co za szmelc,albo nic
Użytkownik maykon dodał nowy komentarz w temacie Kolejna wielka kumulacja za nami
dzieki za biuletyn na e maila jestes super skrupulatny w tych wyliczeniach kiedy znajdujesz na to czas
Jak mam czas multuś to siedzę myślę i pisze biletynki a jak nie mam czasu to tylko siedzę.
Taki biletyn najlepiej jest pisać po okragłych losowaniach multuś 80
darek kiedy podejmujesz decyzje ktore liczby masz podac do typowania zaraz po losowaniu czy przed losowaniem chodzi mi o czas miedzy jednym a drugim losowaniem np dzisiaj podales w pewniakach 15 to ta cyferka jest aktualna caly dzien np wczoraj o 22.30 i dzisiaj o13.30
amour..jak ja tego nie zrobię to nikt inny o tym z grupy nie pomyśli
Cześć Darek
Z jakiegoś konkretnego powodu wyróżniasz "okrągłe" losowania w systemie dziesiętnym, od początku miesiąca ?
A nie patrzysz np. na numer zestawu, ilość trafień/ilość wygranych - w poprzednim losowaniu ? Podobne wylosowane liczby, dni tygodnia i takie ?
I - sprawdza się to Tobie powiedzmy - jakoś, w miarę systematycznie, więcej niż dla parek, trójek - nie wstecz, tylko w przód - w realu ?
Z jakiegoś konkretnego powodu wyróżniasz "okrągłe" losowania w systemie dziesiętnym, od początku miesiąca ?
A nie patrzysz np. na numer zestawu, ilość trafień/ilość wygranych - w poprzednim losowaniu ? Podobne wylosowane liczby, dni tygodnia i takie ?
I - sprawdza się to Tobie powiedzmy - jakoś, w miarę systematycznie, więcej niż dla parek, trójek - nie wstecz, tylko w przód - w realu ?
Robal36 gdyby mi się nie sprawdzało to bym nie grał a pisanie Dla samego pisania nie ma sensu
czyli
Darek
zmiana zestawów z 6/7 - IX z "3" na "4" i następnie na "7", którą, jak możemy widzieć - jadą do teraz - jest nieistotna ?
Kilka razy obserwowałem, te takie "najlepsze" zestawy - i nic nie widziałem - nie wiem, na co patrzeć ?
Darek
zmiana zestawów z 6/7 - IX z "3" na "4" i następnie na "7", którą, jak możemy widzieć - jadą do teraz - jest nieistotna ?
Kilka razy obserwowałem, te takie "najlepsze" zestawy - i nic nie widziałem - nie wiem, na co patrzeć ?
Robal36 ja patrzę wstecz na daty potem pełne dzisiątki potem końcówki potem liczby i dopiero skreślam każdy ma swoją metodę typowania.A najlepsze układy 3/3 oraz 4/4 czy 5/5 także sie powtarzają
Witam wszystkich po kolei
Robalku .. Jak masz pomysł..to zamieśc podobne zestawienie w swoim wydaniu
Robalku .. Jak masz pomysł..to zamieśc podobne zestawienie w swoim wydaniu
Bo ja tego nie rozumiem
Jocia
dobrze wiesz, przecież napisałem to Tobie pw, że nie stosuję takich statystyk ... A raczej takie , jak Pasko wstawił ostatnio na stronę - "podobne losowania"
Proszę uprzejmie - postaram się jaśniej -
6-09 (czyli - IX) o godzinie 14 losowano zestawem z "3" padło 10/10
o 22.15 zestaw w bębnie to "4" padło 10/10
7 - września - w bębnie zestaw "7" - owszem padło któregoś dnia 10/10, ale używany jest nadal
dobrze wiesz, przecież napisałem to Tobie pw, że nie stosuję takich statystyk ... A raczej takie , jak Pasko wstawił ostatnio na stronę - "podobne losowania"
Proszę uprzejmie - postaram się jaśniej -
6-09 (czyli - IX) o godzinie 14 losowano zestawem z "3" padło 10/10
o 22.15 zestaw w bębnie to "4" padło 10/10
7 - września - w bębnie zestaw "7" - owszem padło któregoś dnia 10/10, ale używany jest nadal
lila na dyszki ? I styka Ci bonus ?
ja tam czekam aż bardziej spuchnie
ja tam czekam aż bardziej spuchnie
Robalku...na 6 skleśleńnie potrzebuję 10/10 bonus niech sobie ktoś inny weźmie.Np Ty Robalku
Jocia
być może 3/3 i 5/5 dla MM - zacznę podawać, pomyślę jeszcze
w typowanie 12 liczb w mini i lotto - nie bawię się, bo tak nie gram
Natomiast w temacie na forum /a może express - podaję czasem liczby jakimi gram - na konkretne losowanie - czasem są to dwa zakłady w systemie sześć skreśleń, a czasem system skrócony
staram się to jakoś, niemal szyfrem , ale nie xyz opisać
być może 3/3 i 5/5 dla MM - zacznę podawać, pomyślę jeszcze
w typowanie 12 liczb w mini i lotto - nie bawię się, bo tak nie gram
Natomiast w temacie na forum /a może express - podaję czasem liczby jakimi gram - na konkretne losowanie - czasem są to dwa zakłady w systemie sześć skreśleń, a czasem system skrócony
staram się to jakoś, niemal szyfrem , ale nie xyz opisać