Wpisy użytkownika multicorka
Łącznie 262 wpisów w archiwum, pokazane od nr 9 887. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
...Ewap-gratuluję 2/2 -życzę dalszych 100/100.
Najlepszego.
Najlepszego.
Matycz- jak sądzisz ? -jak nie idzie coś trafić--to jeszcze czekać czy spróbować innych "trunków"?
Chyba trzeba zrobić jakieś licencje lotnicze/może faktycznie się przydadzą/
Najlepszego.
Najlepszego.
Może przeszedł już w "stan spoczynku"-- ale wczorajszy lot świadczy ,że jednak jest w formie.
Witam.
Chociaż pierwszy taniec już minął bezowocnie/coś ta orkiestra nieżle fałszuje/--i nerwy nadszarpnięte nieco-to śmiało stajemy do następnego "kawałka";
1.27.31.46.50.62.75.
44.45.55.56.63.74.
--"czatujemy" śmiało dalej/w moim przypadku o tej porze muszę godzić "chat-owanie" i robotę/bo mi coś tam płacą/i nieraz kiedy "wieża" wzywa i muszę iść--to wtedy bezzwłocznie "chat-owanie muszę przerywać.
Jestem dziś dobrej myśli i tego życzę Wszystkim.
Pozdrawiam i najlepszego.
Chociaż pierwszy taniec już minął bezowocnie/coś ta orkiestra nieżle fałszuje/--i nerwy nadszarpnięte nieco-to śmiało stajemy do następnego "kawałka";
1.27.31.46.50.62.75.
44.45.55.56.63.74.
--"czatujemy" śmiało dalej/w moim przypadku o tej porze muszę godzić "chat-owanie" i robotę/bo mi coś tam płacą/i nieraz kiedy "wieża" wzywa i muszę iść--to wtedy bezzwłocznie "chat-owanie muszę przerywać.
Jestem dziś dobrej myśli i tego życzę Wszystkim.
Cześć Matycz--widziałem wczoraj jak ostro szły Luftwaffe--ledwie kapelusz utrzymałem na głowie--podwozie da się naprawić--a wtedy ląąąąąąądowanie --he he -na miękkim dywanie.
Jaka płaca -taka praca.
Jaka płaca -taka praca.
...coraz bardziej zaczyna mnie się podobać wszystko co z lotnictwem --może tam gdzieś wieczorkiem z hangaru --jakiegos F-16 wykołować po cichu i trochę poszaleć ?
jasne --termometr to jest dobry w łózku --na różne okazje--he he
... czy to grypka -czy podwyższony stan gotowości bojowej.
jakaś wzmożona aktywność na Słońcu podobno--nie wiem kto tam już wskoczył i rozrabia--podobno nawet pszczoły też tracą orientację i miód noszą omyłkowo do "żyda"--ale jak to wszystko się uspokoi -- to my tez liżniemy tego miodu.
Alicjo--nie mów że nie lubisz takiego miodu/pod różnymi postaciami/--też lubię--przyjdzie czas że będziemy się nim degustować.
..tyle go będzie nam.
...recepturę zawsze można dopisać.
Alicjo?-- z miodem?
--27-?--tak pewnie jest bardzo dobra i dlatego na naszym "chacie" nie chce się pojawić.Sarkozi też zmienił podobno już układ cyferek.
Zuziu--to już blisko--lody już puszczają.
Witam.
Tak w ogóle to sprawa jest bardzo trudna.Wiadomo że każda metoda jest dobra - która jest skuteczna.Wiadomo także że marzenia się spełniają/wystarczy głośno je wypowiedzieć podczas spadającej gwiazdy z nieba/Np. wczoraj spróbowałem tego --i cóż -zdążyłem doliczyć tylko do trzech- a ona już na ziemi.Może ktoś ma sposób na to aby one jakoś wolniej spadały?Ciekawe czy ten numer przeszedłby z gwiazdami filmowymi--bo wtedy -samolot ,spadochron i tylko odliczać -- nawet do 80--nie nie przecież 20 tylko losują.
Gratuluję Eeelllaaaa -jesteś napewno Gwiazdą--także Grzegorzowi Marianowi--oby już teraz tylko 5/5 albo 10/10 wchodziło
Na dziś;
6.18.29.38.42.59.66.70.
5.16.18.20.30.44.51.71.
Tak w ogóle to sprawa jest bardzo trudna.Wiadomo że każda metoda jest dobra - która jest skuteczna.Wiadomo także że marzenia się spełniają/wystarczy głośno je wypowiedzieć podczas spadającej gwiazdy z nieba/Np. wczoraj spróbowałem tego --i cóż -zdążyłem doliczyć tylko do trzech- a ona już na ziemi.Może ktoś ma sposób na to aby one jakoś wolniej spadały?Ciekawe czy ten numer przeszedłby z gwiazdami filmowymi--bo wtedy -samolot ,spadochron i tylko odliczać -- nawet do 80--nie nie przecież 20 tylko losują.
Gratuluję Eeelllaaaa -jesteś napewno Gwiazdą--także Grzegorzowi Marianowi--oby już teraz tylko 5/5 albo 10/10 wchodziło
Na dziś;
6.18.29.38.42.59.66.70.
5.16.18.20.30.44.51.71.
Witam.
Tyle razy starałem się znależć jakies wyszukane danie temu lotkowi--lecz braki bardzo wielkie jakiejkolwiek reakcji-- więc rzucam mu jakies ochłapy dziś --lepiej pójde na spacer i poogladam pierwsze wiosenne może juz promyki Słońca.
6.18.20.36.52.59.64.67.72.79.
Pozdrawiam Wszystkich -dobrego humoru na resztę dnia i samych pomyślności.
Tyle razy starałem się znależć jakies wyszukane danie temu lotkowi--lecz braki bardzo wielkie jakiejkolwiek reakcji-- więc rzucam mu jakies ochłapy dziś --lepiej pójde na spacer i poogladam pierwsze wiosenne może juz promyki Słońca.
6.18.20.36.52.59.64.67.72.79.
Pozdrawiam Wszystkich -dobrego humoru na resztę dnia i samych pomyślności.
Witam
No i proszę ten lotek bierze wszystko -- nawet moje dzisiejsze ochłapy że tak nazwę też wchłonął - i nawet bez czkawki mu poszło.
Miłość to bardzo niebezpieczna sprawa--często występuje nawet krokodyl/krokodyla daj mi luby/--wszyscy wiedzą jaki tam stan uzębienia u niego jest--już o ogonie nie wspomnę --tak że to nie są zbyt proste sprawy.
No i proszę ten lotek bierze wszystko -- nawet moje dzisiejsze ochłapy że tak nazwę też wchłonął - i nawet bez czkawki mu poszło.
Miłość to bardzo niebezpieczna sprawa--często występuje nawet krokodyl/krokodyla daj mi luby/--wszyscy wiedzą jaki tam stan uzębienia u niego jest--już o ogonie nie wspomnę --tak że to nie są zbyt proste sprawy.
...jeden gość tak się zakochał ,że z tego krokodyla chciał ściągnąć skórę --tak na gorąco , na poczekaniu--lecz po klapnięciu zębamitej bestii i stracie ręki którą celnie typował w multi lotka--opamiętał się.Wprawdzie wszystko dobrze sie skończyło--ale nijak lewą ręka na prawo nie może sobie do dziśporadzić.
Drogi Matyczu rozważ na nowo te chwile uniesienia.
Drogi Matyczu rozważ na nowo te chwile uniesienia.
to było dobre -czy już wtedy znali metodę chybił- trafił?--to chyba od tego czasu lotek to wprowadził.
Tez życzę takiego efektu --ale wyniku wypracowanego/ nie chybił trafil/--bo satysfakcja nie współmierna.
Pozdrawiam , najlepszego ichyba dobranoc.
Tez życzę takiego efektu --ale wyniku wypracowanego/ nie chybił trafil/--bo satysfakcja nie współmierna.
Pozdrawiam , najlepszego ichyba dobranoc.
Witam wszyskich zakochanych
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Witam.
5.6.16.24.32.55.65.75.76.77.
Pozdrawiam i powodzenia.
5.6.16.24.32.55.65.75.76.77.
Pozdrawiam i powodzenia.
Witam -- przyłączam się do opinii Reda007--kiedy na tej stronce występuje Matycz i jego "mataczenie" -- ta stronka po prostu "żyje"
Pozdrawiam--Matycz- oraz Wszystkich uczestników tej stronki i życzę najlepszego.
Pozdrawiam--Matycz- oraz Wszystkich uczestników tej stronki i życzę najlepszego.
Witam .
Paramultimilioner--też mam dobre typy spod ciemnej gwiazdy--jak tu w końcu podchodzić do sprawy? Może wspak lub na opak?--no no ciekawe jak Opa podchodzi do tego?
Paramultimilioner dlaczego wczoraj zszedłeś na lewo po dwa kroki/popatrz na swoje numerki wczorajsze--ale chyba to trochę jakiś wyjątek/--kiedy zniknie to "para"--bo długa pisownia?
Może trzeba tu stosować jakiś taniec --połamaniec?--dwa w lewo dwa w prawo//o może coś Alicja tu poradzi/?
Pozdrawiam i najlepszego--la ,la ,la -już zaczynam tańczyć--he he.
Paramultimilioner--też mam dobre typy spod ciemnej gwiazdy--jak tu w końcu podchodzić do sprawy? Może wspak lub na opak?--no no ciekawe jak Opa podchodzi do tego?
Paramultimilioner dlaczego wczoraj zszedłeś na lewo po dwa kroki/popatrz na swoje numerki wczorajsze--ale chyba to trochę jakiś wyjątek/--kiedy zniknie to "para"--bo długa pisownia?
Może trzeba tu stosować jakiś taniec --połamaniec?--dwa w lewo dwa w prawo//o może coś Alicja tu poradzi/?
Pozdrawiam i najlepszego--la ,la ,la -już zaczynam tańczyć--he he.
Witam. Tak jest-- przychylam się do wypowiedzi Reda007- nic dodać nic ująć-należy ignorować takie wypowiedzi i nie podejmować żadnej dyskusji.
Julio zostań na tej stronce - jesteś jej ozdobą , podobnie jak inne Panie.
Pozdrawiam także Jozina który własnie szykuje się do występu w Warszawie- tylko nie wiem czy wespół z Jadwigą?
Miło jest poczytać różne wypowiedzi stałych chatowników i mataczenia które jest juz klasyką tej stronki.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę najlepszego--także sukcesów w numerkach i na numerkach.
Julio zostań na tej stronce - jesteś jej ozdobą , podobnie jak inne Panie.
Pozdrawiam także Jozina który własnie szykuje się do występu w Warszawie- tylko nie wiem czy wespół z Jadwigą?
Miło jest poczytać różne wypowiedzi stałych chatowników i mataczenia które jest juz klasyką tej stronki.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę najlepszego--także sukcesów w numerkach i na numerkach.
..no cóż --kobiety chyba zmienne dość są -potrzebuja wiele zmian -a to nowy ciuszek jakiś -a to jakiś nowy kapelusz--czasem nawet nowego męża chcą ????
Któż temu sprosta?--ale to chyba aby zazdrość w swoim starym dobrym wzbudzić nieco ,aby ów nieco bardziej przy tych "numerkach" sie zakręcił
Myślę że gdyby coś za ostro było to trzeba przemiłą Julię poprosić aby na postrach jakieś pismo urzędowe na adres domowy przysłała.
Pozdrawiam.
Któż temu sprosta?--ale to chyba aby zazdrość w swoim starym dobrym wzbudzić nieco ,aby ów nieco bardziej przy tych "numerkach" sie zakręcił
Myślę że gdyby coś za ostro było to trzeba przemiłą Julię poprosić aby na postrach jakieś pismo urzędowe na adres domowy przysłała.
Pozdrawiam.
..he he -prawdy jak widac i tak nie powiedział..bo sąd sądem...a chłop chłopem musi być --pewnie tylko głębiej fotografię swojej drugiej damy w kieszeni przycisnął --ale nie aż tak mocno ,aby zniszczyć.
..Julio--teraz już coraz nam trudniej w tych sądach mataczyć --bo takie bramki porobili co ukryte granaty w kieszeni wykrywają --a z tymi w sądach zawsze bezpieczniej chłopom jest.
..Jozinie --chyba jeszcze nie było potrzeby z Twoją Jadzią do sądu?--no chyba że jak się pobieraliście i wiek był jeszcze dośc niski?
Pasko oraz wszystkim minichatownikom --Zdrowych pogodnych i radosnych Świąt--typowania bez opamiętania i głównej "puli". zgarniania
Prezesowi Pasko, oraz Wszystkim Minichatownikom -- Zdrowych,pogodnych i radosnych Świąt - Świątecznych, najwyższych trafień.
W Nowym Roku - Zdrowia,Szczęścia,Powodzenia, rewelacyjnych trafień i TS-a z równowagi finansowej wytrącenia -- Januszowi Pasko oraz Wszystkim MiniChatownikom.
Pozdrawiam i najlepszego
Pozdrawiam i najlepszego
Januszowi Pasko ,oraz Wszystkim Minichatownikom -- Zdrowych,Spokojnych i Radosnych Świąt Wielkanocnych-- Pełnego Koszyczka Trafień.
1.19.26.27.31.41.54.64.74.
14.21.35.45.66.68.77.
Pozdrawiam.
14.21.35.45.66.68.77.
Pozdrawiam.
.... Ewa55 -- może te -- ale żadnych gwarancji -- najlepszego.
Ela -- Super!!! - Gratulacje!!!
Z innej "beczki"-- 7.10.18.19.27.32.33.
41.43.53.54.62.72.73.
Pozdrawiam.
Z innej "beczki"-- 7.10.18.19.27.32.33.
41.43.53.54.62.72.73.
Pozdrawiam.
25.34.35.44.51.65.79.
11.12.20.31.58.74.75.
Pozdrawiam.
11.12.20.31.58.74.75.
Pozdrawiam.
Witam.
3.13.22.23.33.
40.59.63.64.71.
Pozdrawiam.
3.13.22.23.33.
40.59.63.64.71.
Pozdrawiam.
Prezesowi Januszowi Pasko oraz Wszystkim Uczestnikom stronki -- Zdrowych ,Spokojnych i Radosnych Świąt z pełnym workiem bonuso-pluso-dziesiątek.
Januszowi Pasko i Wszystkim Uczestnikom stronki -- Gorącej Zabawy Sylwestrowej i Pomyślności.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 - niech no między nami, posypie tymi dziesiątkami.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 - niech no między nami, posypie tymi dziesiątkami.
Januszowi Pasko, oraz Wszystkim Użytkownikom stronki -- Zdrowych,Spokojnych i Radosnych Świąt z pełnym koszykiem dziesiątek.
Czy ma takie prawo? A kto ma prawo być na Wawelu? Czy musi to być ten z postury supermena? Moim zdaniem ten Polak, którego patriotyzm jest nieprzeciętnie większy od innych,któremu Ojczyzna to świętość, jak ukochane dziecię w rodzinie i zabiega nieustannie o tą świętość -- a jeśli jest wybrany jako najwyższa osobistość tego Kraju i "na służbie" ponosi śmierć? -- ma prawo tam być?
Januszowi Paśkiewicz, oraz Wszystkim Uczestnikom stronki -- Zdrowych,Radosnych i Pełnych Miłości Świąt,wyrozumiałego i łaskawego Mikołaja -- życzy multicorka

Januszowi Paśkiewicz i Wszystkim Multipaskowiczom zabawy sylwestrowej jak "ta lala", a w Nowym Roku tylko Radości, Miłości i Powodzenia w trafianiu dziesiątek co niedziela -- życzy multicorka.

Januszowi Pasko,oraz Wszystkim Uczestnikom stronki-- Zdrowych , Spokojnych i Radosnych Świąt i po dziesiąteczce, aby w Poniedziałek było co oblewać 

Pasko -- wielkie dzięki za otwarcie "klubu" i Twoją harówkę -- spokojnego,dalszego, miodowego.

Januszowi Pasko, oraz Wszystkim Uczestnikom stronki -- Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świątek,a pod choinką trafionych piątek i dziesiątek.
Januszowi Pasko, oraz Wszystkim Uczestnikom stronki -- na Nowy Rok Szczęścia i Zdrowia,Miłości i Ducha Pokoju,oraz Trafionych Piątek i Dziesiątek /siódemki tez są dobre/ pełnego worka -- życzy multicorka.
Kwiaty i cukierki dla Każdej Pani i panienki, w Dniu Waszego święta
...Panienki
Januszowi Pasko oraz Wszystkim Uczestnikom stronki -- Zdrowych ,Radosnych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych i jajeczko z dziesiateczką
...Kasia111 trafiła 6/6 -- na forum " multi multi najbardziej prawdopodobne 5/6"
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Czy losowania są nagrywane /próbne też/ i w jakim celu,jak długo są przechowywane te nagrania?
Zdrowego i Spokojnego oraz Radosnego Świętowania i codziennego 10+ przygarniania -- Januszowi i Wszystkim Multipaskowiczom /TS-owi rózga/ -- życzy multicorka.
Januszowi oraz Wszystkim Multipaskowiczom -- Szczęśliwego Nowego 2013 Roku w Dobrym Zdrowiu ,Miłości i Radości oraz Najwyższych Wygranych -- życzy multicorka.
Na koniec króciutko -- było bardzo miło - dziękuję, przepraszam co złego.
Na koniec króciutko -- było bardzo miło - dziękuję, przepraszam co złego.
Januszowi Pasko, oraz Wszystkim Uczestnikom stronki Zdrowych, Pogodnych i Radosnych Świąt,oraz Wielu i Wielkich Wygranych a także Chłodnej Wódeczki i Smacznej Szyneczki -- miłego świętowania}
Januszowi Pasko i Wszystkim Uczestnikom stronki Szczęśliwego Nowego Roku, Dużo Radości,Miłości i Powodzenia a także Głównej Wygranej Strącenia
Wśród szarej,trudnej codzienności,życzę Dużo Zdrowia, Szczęścia i Miłości, a przechytrzając TS-a,Wielkiej Majętności - od Pana Naszego, Zmartwychwstałego - Januszowi Pasko i Wszystkim Uczestnikom Stronki.
Januszowi Pasko i Wszystkim Uczestnikom stronki -- Zdrowych, Radosnych i Pogodnych Świąt oraz odwiedzin Starszego Pana na saniach z prezentami
Januszowi Pasko i Wszystkim Uczestnikom stronki Zdrowych,Radosnych i Pogodnych Świąt oraz wielkiego lania /he,he - tylko wodą oczywista/

« Poprzednie 100Kolejne »