Wpisy użytkownika multi_ulka
Łącznie 820 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 611 152. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Witam wieczorkiem
angierski
Majpan witaj prawie poświątecznie
Wrzucam małą trójeczkę do analizy: 40,41,47 i uciekam spinkać. Mam dziś za sobą 15 km z kijami po wałach Wisły. Kolorków w snach dla wszystkich.
Witam wieczorkiem
Majpan witaj
Sugerowałam ostatnio trójeczkę 40,41,47 i weszła- ciekawe czy ktoś skorzystał z tych sugestii
lorey
Majpan czy dostałeś info @ o tej prawdopodobnej trójeczce 40,41,47?- jestem drugi tydzień w kraju i troszkę buszowałam w liczbach
Teraz wypadły 8i 43, zatem prawdopodobne wydaje się niebawem 33,34,38
Majpan bardzo się cieszę Troszkę mieszają mi się polskie układy z keno.de ale jest przez to ciekawiej
Zaraz zobaczę i chętnie skorzystam. Jestem do soboty, ale pewnie znów wyślę coś na kilkanaście losowań przed samym wyjazdem.
Zauważyliście może że liczby z EP Lotto, Lotto+ i Mini bardzo często wychodzą w kolejnych losowaniach MM? Ostatnio ta obserwacja przełożyła mi się na miła korzyść finansową co prawda niezbyt dużą ale wszystko co na plusie cieszy podwójnie
Zauważyliście może że liczby z EP Lotto, Lotto+ i Mini bardzo często wychodzą w kolejnych losowaniach MM? Ostatnio ta obserwacja przełożyła mi się na miła korzyść finansową co prawda niezbyt dużą ale wszystko co na plusie cieszy podwójnie
No to faktycznie psikus losu
Witam wieczorkiem
Mam pytanko- co to jest ta super szansa- troszke mnie nie było i juz coś nowego wprowadzono
Brjan
Dzięki Brjan- faktycznie brzmi jak kolejny kant
Ups Janosik miało być sorrki
Witam
Czy Majpan jeszcze tutaj bywa?
« Poprzednie 100Kolejne »