Wpisy użytkownika maxsik
Łącznie 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 973 184. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wyslijcie mój zestaw na eurojacka bo póżniej bedziecie żałować że można było
znacie to;
idzie informatyk przez osiedle w koszulce z napisem JPG.Stoi 2 dresów i jeden do drugiego muwi
-ty o co tu chodzi???
-jak o co -***..pogotowie gazowe
idzie informatyk przez osiedle w koszulce z napisem JPG.Stoi 2 dresów i jeden do drugiego muwi
-ty o co tu chodzi???
-jak o co -***..pogotowie gazowe
na czerwonym można z towarowego otworzyc wrota wagonu i wypieprzyc kilka ton czarnego zlota
Pasko -czytałem dzis o tym że jak sie rozbije bank w EP lub superszansie to moga obniżyc wygrane ?-to jakas popelina a jak 100 losowan nik nie wygrywa to ok a jak 100na raz to obniżamy wygrane??
jakie prawdopodobieństwo jak to odpowiednio do zakładów prostych
bo to jest tak jakbys pytał jakie jest prawdopodobienswo trafienia 6z6 DL jak wyślesz 15 zakładów a nie 1
ja kiedys sobie skresliłem wDL cały kupon 8 zakładow po 12 skreslen tak na sucho i dopiero po 5 losowaniu trafiłem 5z6 tak że te systemy....
a weżmy wytypujmy 12+2 w Eurojackpota na jutro 14 osób każda daje jedną liczbe 12 pierwszych 1z50 -------13 i 14--- 1 z 10 są chętni
to że można skreślac na 1 kuponie zakład odrazu z np2,3,4 to pewnie wiecie ale to że nie można tak skreślic całego kuponu(np 8 zakładów) to pewnie już nie wiecie.Nakreślilem sie dzisiaj nakreśliłem
dzis w EPensji bedzie 4,11,18,22,28+2.3.4 do kolektóry i za 15staka od jutra pensyjka
małe pytanie do tych fachowców od obstawiania-bedą grzyby w weekend
w twoim przypadku nie zabiorą ci podatku bo to tak jak bys wysłał 21 zakładów prostych a zadna z twoich wygranych nie była wieksza od 2280 ...gratulacje
ja miałem kiedys na jednym kuponie 4800 i też nie wzieli podatku a miałem 4x4z+ i 4x4 w EP