Wpisy 3 686 308 – 3 686 407
20 listopada 2019 00:10 → 20 listopada 2019 08:29, 100 wpisów
20 wplacone obrocone i 40 zl wsumie calosc wygrana nie interes ale 20 sie przyda
dobra wyplacilem bo mi troche zezarlo ale i tak jestem na plusie dzisiaj minimalnym
lece spac
lece spac
Browar wypity można iść spać
Przekręt totalny,przecież mogli uznać te pięć liczb wylosowanych w ekstra pensji,a tylko dodatkową mieli losować,bo tylko maszyna na dodatkowe liczby się wyłączyła,myślę że coś poszło nie po ich myśli i wypadła liczba przypadkowa,dlatego losowanie przerwali,bo nie wygrałby ten co miał wygrać,teraz sami widzicie,że losowania są ustawione i dlatego w to badziewie nie gram
co do Angierskiego,chłopie zapomnij o grach w kasynach,tam to dopiero są przewały,już to przerabiałem i niestety muszę stwierdzić,że to oszuści niesamowici,tak, dadzą ci wygrać ale na początku i do pewnej kwoty,ale później cię przypilnują i cię tak szczyszczą ,że wszystko stracisz i jeszcze dopłacisz,bo myślisz w ten sposób,że jak udało ci się na początku to później też wygrasz,a tu kicha, będziesz przegrywał w nieskończoność nawet w online potrafią cię przypilnować jeżeli zbyt dużo im zabrałeś w grach
też byłem taki naiwny i w to grałem ale już nie gram kilka lat,teraz tylko wirtualnie na multipasko i sporadycznie coś wyślę i na tym bardzo dobrze wychodzę,ludzie nie dajcie złapać się w szpony hazardu,bo to gorsze niż alkohol i papierosy,bo tu możesz pić i palić przez długie lata ale majątku nie stracisz jak niektórzy hazardziści którzy nawet domy potracili,piszę to żeby przemówić co niektórym do rozumu i żeby nie było za późno na rozwagę,pozdrawiam
U Ruskich pod Uralem umacnia się... zima.
Jest coraz... bliżej.
Jest coraz... bliżej.
Średnia temperatura:
>> -22 <<
>> -22 <<
>> minus 22 << jest dobre nie będzie się nalewać woda do dziurawego obuwia
Wędrowca oj nie lubisz ty zimy i kompieli w przerembelku ( o ile dobrze napisałem) zaraze by wytempilo zdeka
Moje autko nie lubi... zimy, to i ja też jej nie lubię.
Zimy się nie boję.
Morsowanie też... lubię.
Morsowanie też... lubię.
zbigniew g zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 857536 i wygrał(a) 5000 zł
Wędrowca Netowy umnie jest mróz ale nie wiem ile dach auta biały siwy
Za oknem: +5. Może być.
Tam jest najzimniej.
Kraków: -1.
Katowice - 0
..................
Rzeszów, Białystok: +6.
Kraków: -1.
Katowice - 0
..................
Rzeszów, Białystok: +6.
17 51 79 na 14sta
To zagraj
Waldus wczoraj to patrzyłem na mecz I widziałem wielu ludzi a 7/10 mi uciekło.
Dzisiaj to zagram ale teraz to już po ptokach..chociaż bęben jest nie obliczalny
Witam wszystkich
Walduś piona
Walduś nie rozmieniaj 100 zł tylko zagraj za całe 100
2 zakłady Multi Na 20 losowań
Walduś nie rozmieniaj 100 zł tylko zagraj za całe 100
2 zakłady Multi Na 20 losowań
sebek czytaj wpis 328
rano wstałem lewą nogą
Zbigniew zaraz przeczytam.
Zbigniew
Zbigniew
Walduś jak grasz codziennie 2 zakłady Multi to co za różnica czy zagrasz na 20 kolejnych losowań czy jak będziesz grał codziennie ?
waldek kup 3/3 za 100 zł
Walduś no chyba że tak.
Tego nie wiedziałem.
Walduś to podaj liczby niech inni wygrają a Ty wygrasz jak będzie święto
Tego nie wiedziałem.
Walduś to podaj liczby niech inni wygrają a Ty wygrasz jak będzie święto
albo keno 5/5 stawka 20 tak jak ja rano ,,,walduś
Zbigniew Walduś nie ma tyle kasy co Ty i ma jeszcze żonę i dzieci a Ty Zbigniew możesz wydawać kasę jak chcesz
Zbigniew jak wybierałeś liczby do Keno ?
ale walduś ma 500 plus razy niewiem ile
3 686 375. Sebastian_M 2019-11-20 (07:52) Niedługo wygram 5/5 w MM
Zbigniew jak wybierałeś liczby do Keno ? wstałem lewą nogą i wybrałem liczby z kosmosu jutro rano wstań lewą nogą i kup coś porządnego wpisz byle jakie liczby i wtedy UPS
Zbigniew jak wybierałeś liczby do Keno ? wstałem lewą nogą i wybrałem liczby z kosmosu jutro rano wstań lewą nogą i kup coś porządnego wpisz byle jakie liczby i wtedy UPS
Widzisz Zbigniew ?
Walduś ma córkę i syna też ma a Ty na co czekasz?
Walduś ma córkę i syna też ma a Ty na co czekasz?
Wczoraj był popis TS w EP
To jest zastanawiające co zrobili
To jest zastanawiające co zrobili
Walduś wylosowali na wizji liczby a później je unieważnili wyobrażasz to sobie ?
regulamin dopuszcza unieważnienie więc uniewinniono losowanie
Panoramix witaj
A ja gram w EP bardzo rzadko a wczoraj zagrałem i jak zobaczyłem że nic nie wygrałem to kupon podarłem
A ja gram w EP bardzo rzadko a wczoraj zagrałem i jak zobaczyłem że nic nie wygrałem to kupon podarłem
ale gdybym zagrał i zostaly wylosowane moje liczby i unieważniono by losowanie to bym się WK...zdenerwował
TS pokazał wczoraj że losowania na wizji można unieważnić.
Dlatego nie warto oglądać losowań tylko należy kupony sprawdzać następnego dnia
Dlatego nie warto oglądać losowań tylko należy kupony sprawdzać następnego dnia
Sebastian się uśmiecha albo pecha, coś do siebie mówi chyba się nudzi, o wszystko marudzi. Myśli, że jest cwany. Ktoś coś robi, a on o rany, rany to ja jestem niepokonany. Uważaj bo zrobie Ci rany, ale Sebastianie przestań marzyć, bo tu jest krawężnik i wylądujesz na twarzy.
Wyobraźcie sobie taką sytuację w Lotto
Losują liczby ktoś z Was ogląda losowanie na żywo
Patrzysz na kupon i widzisz że wygrałeś 6 w lOTTO
W tym czasie jest kumulacja powiedzmy 20 milionów zł
Ale co - ostatnia kula chociaż ją widzisz nie chce zlecieć do pozostałych.
TS zatrzymuje losowanie i go unieważnia a później poza anteną losuje nowe liczy i co wtedy ?
Jak się czujesz ?
Losują liczby ktoś z Was ogląda losowanie na żywo
Patrzysz na kupon i widzisz że wygrałeś 6 w lOTTO
W tym czasie jest kumulacja powiedzmy 20 milionów zł
Ale co - ostatnia kula chociaż ją widzisz nie chce zlecieć do pozostałych.
TS zatrzymuje losowanie i go unieważnia a później poza anteną losuje nowe liczy i co wtedy ?
Jak się czujesz ?
Iwet Ja wiem bo zapisywałem .Miałem puszczoną EP i sprawdzałem
Panoramix i tu się mylisz.
Nic się nie zagoiło - rana krwawi
Nic się nie zagoiło - rana krwawi
Seb...uchroni nas grających prawdopodobieństwo ,że do takiej sytuacji nie dojdzie
Walduś mylisz się cały czas
Walduś dlaczego ciągle się mylisz ?
Walduś dlaczego ciągle się mylisz ?