Wpisy użytkownika mariuncio75
Łącznie 1 047 wpisów w archiwum, pokazane od nr 115 592. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
podobno przez godzinę od 13:46 do 14:44 stroną Multipasko interesowało się ABW wie ktoś o co chodzi?
Ale bzdury tu wypisujecie o TS ojjoj aż głowa boli......
danteV----------------nie daj sie przeprosić!!!!!
I tak massz nerwy stary!!!!
Ja tam nie dałbym się przeprosić madzi??? mimo to
zresztą danteV ty tu stary cyklista a ja ?
Madzia to nie wie co czyni i tyle podlotek na stonie multipasko... ale stary gwarantuje ci że gdyby od***ziała w pudle za swoje czyny to zmieniła by zdanie
Ja tam nie dałbym się przeprosić madzi??? mimo to
zresztą danteV ty tu stary cyklista a ja ?
Madzia to nie wie co czyni i tyle podlotek na stonie multipasko... ale stary gwarantuje ci że gdyby od***ziała w pudle za swoje czyny to zmieniła by zdanie
danteV------przeprosiłam........ he he dobre
ale na dalsze obrażanie nie pozwolę...
a ona Ciebie nie obraziła?
a nie podała nr?
ale na dalsze obrażanie nie pozwolę...
a ona Ciebie nie obraziła?
a nie podała nr?
Tak jak czytam wpisy na chacie to danteV nie jest bez winy ale madzia77 ho ho......
dramat!!!
dramat!!!
Witaj Lila :-)
Co tam u Ciebie?
Nie widać Cię nie słychać
Co tam u Ciebie?
Nie widać Cię nie słychać
Korn----napiszesz coś o tym Surf?
korn--- aten surfbar jest tez po Polsku?
Stwierdzam że ten multi multi to takie gówno że w pale się nie mieści
Perkun------wiesz skorzystam napewno bo tutaj w multi trafić
to dramat jakiś jest żeby nie trafić nawet 4 liczb z 10 to coś nie tak więcej nie zagram i tyle a twój watek chętnie poczytam i zagram
pozdrawiam
to dramat jakiś jest żeby nie trafić nawet 4 liczb z 10 to coś nie tak więcej nie zagram i tyle a twój watek chętnie poczytam i zagram
pozdrawiam
Siemaka Liluś :-)
Pogratulowałem Tobie dziś w Hyde Parku bo......masz charakter i tak trzymać!!!!!
Ale o charakter też chodzi prawda?
Widzisz Lilka ja tak obserwuję tutaj sytuację ijest do dupy niestety ludzie skaczą sobie do klawiatury niesamowicie
Mam pytanie czy ktoś z Was wypłacał pieniadze z bet365?
Robią takie problemy że SZOK!!!!
Robią takie problemy że SZOK!!!!
mam u nich czyli w bet365 2500 do wypłaty wysłałem im skany dowodu osobistego i ciągle twierdza ze nie doszły jest jakiś sposób na nich?
Zadnych bonusów nie brałem to jest czysta kasa do wypłaty
Zadnych bonusów nie brałem to jest czysta kasa do wypłaty
To teraz co przegrać tą kasę ipowiedzieć im że są skórwysynami?
Bardzo często gram nie owiem grubo na gemy na sety tam wpada duża kasa i teraz mam im odpuścić?
Co zrobić aby kasę odzyskać za pomoc będę wdzięczny!!!!
Co zrobić aby kasę odzyskać za pomoc będę wdzięczny!!!!
danteV------ dzieki za pomoc kazałem zlikwidować konto a kase przelać na konto graja bardzo nieuczciwie a ja z taka firmą nie chcę mieć nic wspólnego
A najśmieszniejsze jest to co napisali do mnie przed chwilą że korzystałem z bonusu i 2500 muszę obrócic 20 razy żeby wypłacic kasę to co przegrac wszystko i odegrac się gdzie indziej bo z nimi to nic wspólnego nie chce mieć!!!
Banda oszustów i tyle!!!!
Banda oszustów i tyle!!!!
dodam tylko że jeśli ktos gra w bet365 to radzę jak najszybciej spieprzać stamtąd bo to naprawdę nieuczciwa firma
danteV----tylko że ja z bonusu nie korzystałem na co oni mi odpisali że za obroty na moim koncie są tak duże ze zasługuje na special offerts możesz mi wyjaśnic cóz to znaczy?
danteV----- zrobię tak przegram w 5 minut kasę i każę zamknąć konto strasznie mnie wnerwili a wypłata graniczy naprawdę z cudem
danteV-----jaka firma twoim zdaniem jest godna polecenia przez ciebie oczywiście taka która nie robi problemów z wypłatami ma gre live bogatą itp.?
Ok odezwę się popołudniu na forum
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam,
mam prośbę kto ma jakiegoś dobrego buka internetowego który ma dobrą ofertę i grę na Live i nie robi problemów z wypłatą kasy?
mam prośbę kto ma jakiegoś dobrego buka internetowego który ma dobrą ofertę i grę na Live i nie robi problemów z wypłatą kasy?
danteV----nic nie wywalczyłem z bet 365 gnojki i tyle
zaczęli wymagać IBAN jakies dziwolągi z banku i nic z wypłaty nie wyszło
zaczęli wymagać IBAN jakies dziwolągi z banku i nic z wypłaty nie wyszło
Betti---- zgoda ale inne firmy nie wymagają takich cudów
Betti-----powiem tak, że nie będę walczył suma sumarum 500 jestem na minusie i bedę przestrzegał ludzi przed korzystaniem z bet365 zresztą ktoś już tutaj pisał że miał z nimi przeboje przyzanm szczerze że po raz 1 coś takiego mnie spotkało aby przegrać walke o swoją kasę
pozdrawiam
pozdrawiam
ralfek-----przy wypłacie z bet365 zażądali Ibanu a mnie się wydawało że Iban jest potrzebny przy transakcjach w euro
oczywiście mogę się mylić bo spotkałem się ztym po raz pierwszy
oczywiście mogę się mylić bo spotkałem się ztym po raz pierwszy
Monet-----ano zacznij się bać :-)
Monet-----bonusem trzeba ileś tam razy obrócić nie pamiętam ile razy na początku ale napewno dużo razy i praktycznie nie ma szans żeby cos zarobić
Monet----poczytaj sobie to:
Wpłać 200zł i postaw np. 4 zakłady po 50zł po kursie 1,50 lub większym (pewne zdarzenia są wykluczone z obrotu - patrz regulamin promocji). Postawiłeś już w sumie zakłady za 200zł, więc jesteś uprawniony do otrzymania bonusu.
Prawdopodobnie wtedy dostaniesz emaila od Bet365 z kodem oferty do wpisania w ciągu 7 dni od spełnienia warunku obrotu depozytem. Jeśli go nie otrzymałeś, skontaktuj się z supportem bet365.
Następnie postaw zakłady za sumę 1200zł po kursie 1,50 lub wyższym (pewne zdarzenia są wykluczone) i po rozliczeniu ostatniego zakładu możesz wypłacić całą kwotę w razie potrzeby.
Bet365 będzie również wymagał potwierdzenia Twojej tożsamości przed przyznaniem ewentualnego bonusu. Wystarczy czytać przesyłane maile :) Jeśli poprosisz o telefon do Biura Obsługi Klienta, to zadzwonią do Ciebie - rozmowa po angielsku :)
Wpłać 200zł i postaw np. 4 zakłady po 50zł po kursie 1,50 lub większym (pewne zdarzenia są wykluczone z obrotu - patrz regulamin promocji). Postawiłeś już w sumie zakłady za 200zł, więc jesteś uprawniony do otrzymania bonusu.
Prawdopodobnie wtedy dostaniesz emaila od Bet365 z kodem oferty do wpisania w ciągu 7 dni od spełnienia warunku obrotu depozytem. Jeśli go nie otrzymałeś, skontaktuj się z supportem bet365.
Następnie postaw zakłady za sumę 1200zł po kursie 1,50 lub wyższym (pewne zdarzenia są wykluczone) i po rozliczeniu ostatniego zakładu możesz wypłacić całą kwotę w razie potrzeby.
Bet365 będzie również wymagał potwierdzenia Twojej tożsamości przed przyznaniem ewentualnego bonusu. Wystarczy czytać przesyłane maile :) Jeśli poprosisz o telefon do Biura Obsługi Klienta, to zadzwonią do Ciebie - rozmowa po angielsku :)
Simad---- ja wczoraj popłynąłem tam na 2800 przez rzekomy bonus można tak powiedzieć że musiałem to przegrać żeby mieć czyste konto!!!
Konto dzisiaj rano zlikwidowałem!!!
Konto dzisiaj rano zlikwidowałem!!!
Opisywałem tu swoją sytuację wczoraj z 500 wyciągnąłem na 2800 by po chwili to stracić
Moja sugestia jeśli zakładacie tam konto to nie bierzcie bonusów bo jesteści przegrani!!!
Moja sugestia jeśli zakładacie tam konto to nie bierzcie bonusów bo jesteści przegrani!!!
Monet---- z tą weryfikacją to mnie tak właśnie wczoraj załatwili.....
I kasa poszła w ch.....się walić 2800 piechota nie chodzi
I kasa poszła w ch.....się walić 2800 piechota nie chodzi
slavo----żadnych bonusów tylko normalne pieniądze bez żadnych ich promocji
m.morii----- w temacie bet365 to może nie jest zły bukmacher bo ofertę ma dobrą ale co do bonusów i wypłat(jeśli chodzi o mnie) to jest DRAMAT!!!
A z czym ma być problem?
Sądzę że to nie możliwe będzie bo na jakie dane się zarejestrujesz?
Nie chcę się mądrować ale sądzę ,że nie dasz rady tak zrobić dane twoje mają więc niestety....
I tutaj Simad ma rację potwierdzam Bet At Home ich tam przy wypłacie nic nie interesuje tylko nr. konta się podajei za 2-3 dni jest kasa na koncie ale też przestrzegam dają bonusy i czujnym trzeba być
m.morii------nie można w Bet At Home w 49's grać
Simad----to prawda ja też kiedyś dostałem na urodziny 10 pln generalnie nie można na nich narzekać
m.morii----- można zrezygnować z bonusa myślę że najlepiej do ich na czat napisać
Ten nasz Edi 8 to jest gość chodząca encyklopedia bukmacherki....
szkoda że wczoraj go nie zapytałem o bet 365
Edi8 pozdrówka
szkoda że wczoraj go nie zapytałem o bet 365
Edi8 pozdrówka
Z tą pogodą to zwariować można najpierw duszno i parno słońce za chwilę byrze i leje anomalie jak 150!!!
Siemka Lilka :-)
Sima Simad!!!!
Jedziem z tematem?
A ponoć prośby błagalne były od madzi o usunęcie i co PASKO PAN nie usunął?
Jedziem z tematem?
A ponoć prośby błagalne były od madzi o usunęcie i co PASKO PAN nie usunął?
Lilka z kim Ty się znów kłócisz?
Czy polemizujesz tylko?
Czy polemizujesz tylko?
Siema danteV----- daj spokój z debilami!!!
właśnie Lilka czemu nie Ciebie na gg tylko jakiś opis o psach czy rasach :-)
EEE tam Liluś nie zaćiemniaj jak zlikwidowane jak opis jest?
Lilka a dostanę nowe gg?
C*** w dupe połowie debili z tego chata!!!!
Widzę że Madzia wieś szaleje!!!
Wędrowca----a gdzie te burze?
I jak tak wędrujesz to powiedz mi Niemcy jutro wygrają?
pozdro
I jak tak wędrujesz to powiedz mi Niemcy jutro wygrają?
pozdro
Wędrowca-----zaimponowałeś mi tym zwrotem "prawie" czyli postawię jutro czyli za 21 minut na Niemców
Wędrowca----BRAWO za Niemców!!!!
Skoro guru strony propnuje zabawę to podam tak:
Urugwaj - Rpa 2:1
pozdrawiam
Urugwaj - Rpa 2:1
pozdrawiam
kogut-----fiutem jesteś sam a u nas robiłbyś za parówę
o ile juz nią nie jesteś!!!!
Więc nie pochlebiaj sobie niedorobiony psi stęchu!
o ile juz nią nie jesteś!!!!
Więc nie pochlebiaj sobie niedorobiony psi stęchu!
Jesteście żałośni a ty kogut i twoja panna M w szczególności a wiesz dlaczego?
Bo tu jest net i możecie wszystko bo jesteście anonimowi to tyle
pozdrawiam was serdecznie
Bo tu jest net i możecie wszystko bo jesteście anonimowi to tyle
pozdrawiam was serdecznie
kogut-----parówo ja swoje od***ziałem za 148KK więc na c*** mi twoje gg i twoje dane? żeby ci jebnąć w łeb?
madzia cmokać to sobie możesz c***e na wietrze!!!!
i nie i graj bo zle sie to może skończyć
madzia cmokać to sobie możesz c***e na wietrze!!!!
i nie i graj bo zle sie to może skończyć
A ty cwelu posrany co tak w piłkę grasz zakłady meczu nie oglądasz tylko z tą tuftą m gadasz?
kogut ty z nikim nie miałeś doczynienia tu na czacie i na forum jesteś mądry a tak naprawdę jesteś kalesionarz!!!
Jetseś głupim c***em i nawet wylać bym na ciebie nie chciał wody z wazonu od moich kwiatów jesteś cieńki jak pasztetowa wiezienna!!!
A tego nie znasz prawda stary zbuku?
kogut ty z nikim nie miałeś doczynienia tu na czacie i na forum jesteś mądry a tak naprawdę jesteś kalesionarz!!!
Jetseś głupim c***em i nawet wylać bym na ciebie nie chciał wody z wazonu od moich kwiatów jesteś cieńki jak pasztetowa wiezienna!!!
A tego nie znasz prawda stary zbuku?
pożegnać---M.Morii
Głupi c*** głupi c*** z tego kogucika a jak nie a jak nie nam loda tryka !!!
kogut moja mama mówiła tak-----UBEKOM i SBEKOM mówimy N I E !!!!
I tobie stary ubeku mówię nie zasrany komuchu!!!!!
kogut moja mama mówiła tak-----UBEKOM i SBEKOM mówimy N I E !!!!
I tobie stary ubeku mówię nie zasrany komuchu!!!!!
Lodokrążco jebany w dupę?
I tak chodzisz od chałupt do chałupt jak kurka śpi i ciągniesz druta przez płot gdzie popadnie?
Nawet mojemu psu pociągnąłęś?
BRAWO!!!
I tak chodzisz od chałupt do chałupt jak kurka śpi i ciągniesz druta przez płot gdzie popadnie?
Nawet mojemu psu pociągnąłęś?
BRAWO!!!
Junak wy***alał stąd debilu
A skąd wiesz debilu jak zabiłem?
Może w obromie własnej ty kkretnie jebany junaku?
Może w obromie własnej ty kkretnie jebany junaku?
Pedofil Junak gdzie szkłu pobirałeś u Peza w Pozaniu?
Jaki nick taka wypowiedz
MSCI----widzisz jaki nick taka odpowiedz odbierz sobie 3 a kolektor odda Tobie kupon uaktualniony i po sprawie
Herbie----masz rację szkoda mojej klawiatury a madzia fakt zna gwarę dobrze he he!!!
Porządna z niej dziołcha hi hi
Porządna z niej dziołcha hi hi
Herbie---- ty nie pisz 49's bo i tak nie zrozumie!
Spadam meczyk trzeba obejrzeć
Spadam meczyk trzeba obejrzeć
Pasko----czy mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie zawarte w dziale poważnych pytań do Ciebie?
pozdrawiam
pozdrawiam
Witaj TORSAN!!!
hello
DL
Pasko tu bijesz brawo a na moje pytanie jaśnie pa nie odpowiedzia
Siema Torsan!!!
Jak tam Bayern puknie dziś Rome?
Jak tam Bayern puknie dziś Rome?
Ciekawe czy totalizator uraczy nas 30 melonami?
Było 40 milionów w zeszłym roku
Nie pamiętam tylko kiedy pamięta ktoś?
To jak wiadomo gdzie padła 6?
trafił ktoś czy kumulation nadal?
I jak tam jest kumulation na jutro?
No i nikt nie trafił "6" kumulation na jutro będzie grube granie!!!
he he
Torsan------Wesołych Świąt!
I całej reszcie graczy również!!
I całej reszcie graczy również!!
Ech czasu wiecznie brak co u Ciebie?
Po świętach bedę tu częsciej to mam nadzieję, że poklikamy troche dłużej.
Pozdro i Wesołych!
Pozdro i Wesołych!
W dupe z takim losowaniem
KUPA! Nawet na browar nie ma
No i nie tarfił nikt 6 łudzimy się dalej do wtorku

Wesoły-----nie wygra!!!
Witam,
ale ekipa i Lilka i torsan------WITASKI
ale ekipa i Lilka i torsan------WITASKI
Torsan fakt trochę mnie nie było jak tam bukmacherka pogrywasz coś?
Dobry zeszły tydzień w ten week niestety -400 ....
oj Torsan w hokeju same porażki poziom się wyrównał czy wałki idą w ruch?