Wpisy 116 337 – 116 436
5 czerwca 2010 13:46 → 6 czerwca 2010 12:02, 100 wpisów
Lotto; test.
01, 06, 08, 09, 12, 17, 18, 21, 28, 30, 31, 34, 37, 39, 45.
01, 06, 08, 09, 12, 17, 18, 21, 28, 30, 31, 34, 37, 39, 45.
witam serdecznie
chyba zacznę wybierać liczby do MM z tej strony:
http://www.zegardlugu.pl/
oczywiście "zapoluję" na te szybko zmieniające się :)
pozdrawiam
chyba zacznę wybierać liczby do MM z tej strony:
http://www.zegardlugu.pl/
oczywiście "zapoluję" na te szybko zmieniające się :)
pozdrawiam
116308. madzia77 2010-06-05 (08:12)
Zwracam się z prośbą do Administracji tego portalu o usunięcie mojego profilu.
Za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, z góry serdecznie dziękuję
Nareszcie!!!! Ale to niezłe BAMBUKO jest , bo nieraz już tak było
buhahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa!!!
Nareszcie!!!! Ale to niezłe BAMBUKO jest , bo nieraz już tak było
buhahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa!!!
ralfek-----przy wypłacie z bet365 zażądali Ibanu a mnie się wydawało że Iban jest potrzebny przy transakcjach w euro
oczywiście mogę się mylić bo spotkałem się ztym po raz pierwszy
oczywiście mogę się mylić bo spotkałem się ztym po raz pierwszy
Witam wszystkich mariuncio75 ja wypłacałem z bet365 i nie było problemu tylko skan dowodu lub paszportu ,a Jban powinienieś w zakładce wpisać numer twojego konta bankowego i by nie było problemu , a jak bonus od nich zachaczyłes to masz pozamiatane , pozdrawiam..
popatrzcie na czystość naszej piłki
konkretnie 1 ligi
Świnoujście daje d...
i Pogoń Szczecim teżżżżżżżż
a Łęczna topi Ząbki do 3 ligiiii
Flota i pogoń zupełnie zapomnieli jak sie gra w piłkę nożną
śśśśśśśśmmmmmmmmiiiiiiiiieeeeeeeeccccchhhhhhhhuuuuuuuuu
wwwwaaaaaarrrrrrrrtttttttteeeeeee
konkretnie 1 ligi
Świnoujście daje d...
i Pogoń Szczecim teżżżżżżżż
a Łęczna topi Ząbki do 3 ligiiii
Flota i pogoń zupełnie zapomnieli jak sie gra w piłkę nożną
śśśśśśśśmmmmmmmmiiiiiiiiieeeeeeeeccccchhhhhhhhuuuuuuuuu
wwwwaaaaaarrrrrrrrtttttttteeeeeee
dziś na bilbordach pojawiła sie reklama LOTTO
"każdy zaczyna od marzeń"
pozdrawiam wszystkie tu sympatyczne dziewczyny
"każdy zaczyna od marzeń"
pozdrawiam wszystkie tu sympatyczne dziewczyny
tabela przed dzisiejszą ostatnia kolejką
5. Pogon Szczecin 33 13 11 9 43 : 32 50
6. MKS Flota Swinoujscie 33 12 10 11 33 : 33 46
7. Ostrowiec Swietokrzyski 33 13 7 13 35 : 43 46
8. GKP Gorzów Wielkopolski 33 11 12 10 33 : 31 45
9. Warta Poznań 33 12 8 13 49 : 44 44
10. GKS Katowice 33 11 10 12 41 : 38 43
11. MKS Kluczbork 33 11 10 12 40 : 37 43
12. GKS Górnik Leczna SA 33 11 10 12 37 : 44 43
13. Podbeskidzie B.-Biala 33 9 14 10 42 : 38 41
14. MKS Dolcan Zabki 33 10 11 12 36 : 42 41
15. Wisla Plock 33 9 12 12 40 : 48 39
16. Znicz Pruszkow 33 10 6 17 29 : 46 36
17. Motor Lublin 33 4 11 18 27 : 59 23
18. Stal Stalowa Wola 33 4 10 19 31 : 58 22
5. Pogon Szczecin 33 13 11 9 43 : 32 50
6. MKS Flota Swinoujscie 33 12 10 11 33 : 33 46
7. Ostrowiec Swietokrzyski 33 13 7 13 35 : 43 46
8. GKP Gorzów Wielkopolski 33 11 12 10 33 : 31 45
9. Warta Poznań 33 12 8 13 49 : 44 44
10. GKS Katowice 33 11 10 12 41 : 38 43
11. MKS Kluczbork 33 11 10 12 40 : 37 43
12. GKS Górnik Leczna SA 33 11 10 12 37 : 44 43
13. Podbeskidzie B.-Biala 33 9 14 10 42 : 38 41
14. MKS Dolcan Zabki 33 10 11 12 36 : 42 41
15. Wisla Plock 33 9 12 12 40 : 48 39
16. Znicz Pruszkow 33 10 6 17 29 : 46 36
17. Motor Lublin 33 4 11 18 27 : 59 23
18. Stal Stalowa Wola 33 4 10 19 31 : 58 22
cześć wszystkim na najbliższe losowanka...13,15,17,20,25,29,39,59,64,80 lub 3,4,5,14,26,34,42,51,70,75 .Radzę traktować poważnie.
O co chodzi z tym bonusem na bet365?
Dopiero wczoraj się zarejestrowałem i już zaczynam żałować.
Mam tego bonusa i zamiast się cieszyć to bać się go powinienem?
Dopiero wczoraj się zarejestrowałem i już zaczynam żałować.
Mam tego bonusa i zamiast się cieszyć to bać się go powinienem?
Monet-----ano zacznij się bać :-)
Monet-----bonusem trzeba ileś tam razy obrócić nie pamiętam ile razy na początku ale napewno dużo razy i praktycznie nie ma szans żeby cos zarobić
Monet----poczytaj sobie to:
Wpłać 200zł i postaw np. 4 zakłady po 50zł po kursie 1,50 lub większym (pewne zdarzenia są wykluczone z obrotu - patrz regulamin promocji). Postawiłeś już w sumie zakłady za 200zł, więc jesteś uprawniony do otrzymania bonusu.
Prawdopodobnie wtedy dostaniesz emaila od Bet365 z kodem oferty do wpisania w ciągu 7 dni od spełnienia warunku obrotu depozytem. Jeśli go nie otrzymałeś, skontaktuj się z supportem bet365.
Następnie postaw zakłady za sumę 1200zł po kursie 1,50 lub wyższym (pewne zdarzenia są wykluczone) i po rozliczeniu ostatniego zakładu możesz wypłacić całą kwotę w razie potrzeby.
Bet365 będzie również wymagał potwierdzenia Twojej tożsamości przed przyznaniem ewentualnego bonusu. Wystarczy czytać przesyłane maile :) Jeśli poprosisz o telefon do Biura Obsługi Klienta, to zadzwonią do Ciebie - rozmowa po angielsku :)
Wpłać 200zł i postaw np. 4 zakłady po 50zł po kursie 1,50 lub większym (pewne zdarzenia są wykluczone z obrotu - patrz regulamin promocji). Postawiłeś już w sumie zakłady za 200zł, więc jesteś uprawniony do otrzymania bonusu.
Prawdopodobnie wtedy dostaniesz emaila od Bet365 z kodem oferty do wpisania w ciągu 7 dni od spełnienia warunku obrotu depozytem. Jeśli go nie otrzymałeś, skontaktuj się z supportem bet365.
Następnie postaw zakłady za sumę 1200zł po kursie 1,50 lub wyższym (pewne zdarzenia są wykluczone) i po rozliczeniu ostatniego zakładu możesz wypłacić całą kwotę w razie potrzeby.
Bet365 będzie również wymagał potwierdzenia Twojej tożsamości przed przyznaniem ewentualnego bonusu. Wystarczy czytać przesyłane maile :) Jeśli poprosisz o telefon do Biura Obsługi Klienta, to zadzwonią do Ciebie - rozmowa po angielsku :)
kasa nie do odzyskania !!! syn na koncie pokerowym , Ja na bukmacherskim ....to nie bukmacher to oszust
Simad---- ja wczoraj popłynąłem tam na 2800 przez rzekomy bonus można tak powiedzieć że musiałem to przegrać żeby mieć czyste konto!!!
Konto dzisiaj rano zlikwidowałem!!!
Konto dzisiaj rano zlikwidowałem!!!
maruncio75> Ja nie musiałem.... tak mnie wkur#ili przez mojego syna który dał się na to naciąć , gra sobie chłopak w pokera , skorzystał z bonusa , wpłacił ugrane 3 stówy z pokerface czy coś tam i po kasie!!!! bo po skorzystaniu z bonusa musiał ugrać 5000 punktów co dobremu graczowi o ile w ogóle nie przegrywa zajmuje pół roku . Próbowaliśmy odzyskać kasę przez wałek ale się zorientowali i mamy zablokowane konta i łącznie 400 poszło się jeb@ć
i obiecałem sobie że napiszę do nich że w POLSCE to mają przesrane ,bo zrobie im taka opinie że heja
i obiecałem sobie że napiszę do nich że w POLSCE to mają przesrane ,bo zrobie im taka opinie że heja
WITAM WSZYSTKICH
mariuncio75 .... ja też złapałem się na bonus , znaczy się jeśli dobrze rozumiem to pieniędzy swoich nie odzyskam czy jak ..... no to co zrobić ......
mariuncio75 .... ja też złapałem się na bonus , znaczy się jeśli dobrze rozumiem to pieniędzy swoich nie odzyskam czy jak ..... no to co zrobić ......
Opisywałem tu swoją sytuację wczoraj z 500 wyciągnąłem na 2800 by po chwili to stracić
Moja sugestia jeśli zakładacie tam konto to nie bierzcie bonusów bo jesteści przegrani!!!
Moja sugestia jeśli zakładacie tam konto to nie bierzcie bonusów bo jesteści przegrani!!!
Dzięki za ostrzeżenie.
Jutro piszę o rezygnację z bonusa(jest taka możliwość,jeśli bonus nie ruszony).A nie wiem czy ruszony,czy nie.
Na razie nic nie mogę zrobić bo mi konto zablokowali- im się coś z weryfikacją nie zgadza.
Ale,jak wpłacałem kasę i nawet coś tam obstawiłem to było Ok.
Problem się zaczął po rozmowie z jaką pindą na czacie bet365.
Faktycznie -jakaś dziwna firma.
A ja na Expekt narzekałem,to mnie pokarało.
Pozdr.
Jutro piszę o rezygnację z bonusa(jest taka możliwość,jeśli bonus nie ruszony).A nie wiem czy ruszony,czy nie.
Na razie nic nie mogę zrobić bo mi konto zablokowali- im się coś z weryfikacją nie zgadza.
Ale,jak wpłacałem kasę i nawet coś tam obstawiłem to było Ok.
Problem się zaczął po rozmowie z jaką pindą na czacie bet365.
Faktycznie -jakaś dziwna firma.
A ja na Expekt narzekałem,to mnie pokarało.
Pozdr.
To dzięki Bogu coś mi się nie podobało,że niby mam przyznany bonus ,ale muszę im mail wysłac ,to jakiś kod dostanę itd,itd...I mówię,po co mi ten "BONUS" .uFFFFFFFFFF ;/
Monet---- z tą weryfikacją to mnie tak właśnie wczoraj załatwili.....
I kasa poszła w ch.....się walić 2800 piechota nie chodzi
I kasa poszła w ch.....się walić 2800 piechota nie chodzi
slavo----żadnych bonusów tylko normalne pieniądze bez żadnych ich promocji
Kurde ,mnie do tej pory "bonus" z rodzajem nagrody się kojarzył.
A to wnyki,pułapka i podstęp! :)
A to wnyki,pułapka i podstęp! :)
M.Mori > czytaj posty maruncio75 i wejdź na forum tam wszystko jest opisane
a jak się nie korzystało z tego bonusa to można to jakoś odkręcić .....
m.morii----- w temacie bet365 to może nie jest zły bukmacher bo ofertę ma dobrą ale co do bonusów i wypłat(jeśli chodzi o mnie) to jest DRAMAT!!!
OSIEM
prawie wszystkim*
Kocio>>
urlop ?
I nie strasz, kto dzisiaj wyskoczy
pliiiissssssssssss
powodzenia
*pw
prawie wszystkim*
Kocio>>
urlop ?
I nie strasz, kto dzisiaj wyskoczy
pliiiissssssssssss
powodzenia
*pw
mariuncio75
co radzisz zrobić teraz .... jak skasować konto i czy później nie będzie problemów .....
co radzisz zrobić teraz .... jak skasować konto i czy później nie będzie problemów .....
A z czym ma być problem?
mariuncio75
jeśli zarejestrował bym się odnowa bez bonusa to czy nie będzie problemów z wypłatami ....
jeśli zarejestrował bym się odnowa bez bonusa to czy nie będzie problemów z wypłatami ....
Sądzę że to nie możliwe będzie bo na jakie dane się zarejestrujesz?
dorwać tego buka i mu ryj oklepać porządnie, a potem konto opróżnić
mariuncio75
ale chcę zlikwidować konto i ponownie się zarejestrować .....
ale chcę zlikwidować konto i ponownie się zarejestrować .....
M.Mori> jak mogę Ci coś doradzić to zarejestruj się w Bet-At-Home tam nie ma żadnych problemów jedyna wadą tego bukmachera jest to że ma mało pod zdarzeń czyli np: kto strzeli pierwszego gola i takie tam , chociaż na mistrzostwa oferta jest tym razem bardzo bogata , jestem tam od 4 -ech lat i nigdy żadnych problemów nie miałem , kiedyś wypłacałem ok 4 000 zł nawet nie pytali o skan dowodu tylko za dwa dni kasa była na koncie
Nie chcę się mądrować ale sądzę ,że nie dasz rady tak zrobić dane twoje mają więc niestety....
mam bonus nie ruszony .... czy ktoś wie co mam teraz zrobić .......
I tutaj Simad ma rację potwierdzam Bet At Home ich tam przy wypłacie nic nie interesuje tylko nr. konta się podajei za 2-3 dni jest kasa na koncie ale też przestrzegam dają bonusy i czujnym trzeba być
m.morii------nie można w Bet At Home w 49's grać
maruncio75> żadnych bonusów u bukmachera już ni biorę i brał nie będę to ściema aczkolwiek w B-A-H dostałem kiedyś 10 zł na urodziny i w kasynie zrobiłem z tego 130 zeta i wypłacili
simad
dzięki ... ale czy mógłbyś mi zobaczyć gdzie jest ta zakładka aby oddać ten cholerny bonus .... nie widzę tej zakładki .....
dzięki ... ale czy mógłbyś mi zobaczyć gdzie jest ta zakładka aby oddać ten cholerny bonus .... nie widzę tej zakładki .....
Simad----to prawda ja też kiedyś dostałem na urodziny 10 pln generalnie nie można na nich narzekać
M.Morii> mam tam już zablokowane konto ale jest to gdzieś w twoim osobistym koncie , przejrzyj zakładke moje konto , wpłaty-wypłaty , tam powinien być gdzieś bonus i ewentualna rezygnacja
maruncio75> i dlatego na mistrzostwa tam właśnie wpłacę kasiore , już w tym tygodniu , oferta na mistrzostwa jest nad wyraz bogata , aha!!! jeszcze jedna ich wada to niezbyt wysokie kursy ale lepiej wygrać mniej ale kasę mieć pewną
m.morii----- można zrezygnować z bonusa myślę że najlepiej do ich na czat napisać
http://www.forum.bukmacherskie.com/f118/obrot-bonusem-w-bet365-33071.html
m.morii>
jeśli chodzi o wycofanie bonusa,to wg. tego co mi na czacie napisała pani to trzeba im taki zamiar zgłosić.
Wklejam ten fragment czata>
Monet: DZień dobry.
Monet: Mam do Pani pytanie.
Monet: Czy można zrezygnować z przyznanego już bonusa?
Liliana B: Jesli Pan nie zaczal jeszcze z niego korzystac - tak.
Monet: A w jaki sposób?
Liliana B: Wystarczy to nam zgłosic.
Tak to wyglądało.
POzdr.
jeśli chodzi o wycofanie bonusa,to wg. tego co mi na czacie napisała pani to trzeba im taki zamiar zgłosić.
Wklejam ten fragment czata>
Monet: DZień dobry.
Monet: Mam do Pani pytanie.
Monet: Czy można zrezygnować z przyznanego już bonusa?
Liliana B: Jesli Pan nie zaczal jeszcze z niego korzystac - tak.
Monet: A w jaki sposób?
Liliana B: Wystarczy to nam zgłosic.
Tak to wyglądało.
POzdr.
http://www.betplatform.com/pl/forum/t5146-bonusami.html
Monet dzięki
a możesz mi napisać jak to zrobić tzn jak zgłosić likwidację bonusa ......
a możesz mi napisać jak to zrobić tzn jak zgłosić likwidację bonusa ......
Witam w mm proponuję parkę 2,73 i 2 jako pewniak,zakres plusa 61-80,a co do lotto to kulka z numerem 8 niewraca do "pracy"
m.morii >mnie przed chwilą odblokowali i sprawę bonusa załatwiłem na czacie.
Trzeba napisać,że rezygnujesz z przyznanego bonusa w całym (ważne)BET365.
I nie chcesz więcej otrzymywać ofert bonusowych.
Zdjęła mi tego bonusa od ręki.I już mam konto bez .
Trzeba napisać,że rezygnujesz z przyznanego bonusa w całym (ważne)BET365.
I nie chcesz więcej otrzymywać ofert bonusowych.
Zdjęła mi tego bonusa od ręki.I już mam konto bez .
Ten nasz Edi 8 to jest gość chodząca encyklopedia bukmacherki....
szkoda że wczoraj go nie zapytałem o bet 365
Edi8 pozdrówka
szkoda że wczoraj go nie zapytałem o bet 365
Edi8 pozdrówka
m.morii>Super
Prowadzący losowania pan Wieleba dla mnie i tak jest osobo-jednostką wystarczająco drażniącą ,już tylko na okoliczność tego,że prowadzi losowanie w sposób,który może komuś nawet wydawać się zabawny-kwestia gustu i dobrego smaku.Ale za jakie grzechy muszę wysłuchiwać tych durnych tekstów?
Dzisiejsze:
"pan młody pod żadnym pozorem nie może zobaczyć panny młodej w białej sukni,przed ślubem",to już mnie rozwala.
Jasne-przed ołtarz idzie przykryta jakąś derką,którą wolno jej zdjąć dopiero po zaobrączkowaniu.
Prowadzący losowania pan Wieleba dla mnie i tak jest osobo-jednostką wystarczająco drażniącą ,już tylko na okoliczność tego,że prowadzi losowanie w sposób,który może komuś nawet wydawać się zabawny-kwestia gustu i dobrego smaku.Ale za jakie grzechy muszę wysłuchiwać tych durnych tekstów?
Dzisiejsze:
"pan młody pod żadnym pozorem nie może zobaczyć panny młodej w białej sukni,przed ślubem",to już mnie rozwala.
Jasne-przed ołtarz idzie przykryta jakąś derką,którą wolno jej zdjąć dopiero po zaobrączkowaniu.
Kocio>>
wróżka, normalnie wróżka ;)
Monet>>
Teksty bywają coraz "lepsze", kiedyś wydawało mi się ,że nic nie pobije "kroku kangura" ...
Niestety - myliłem się :(
szou je cora wienkszy
posdrufka
OŚM
prawie wszystkim
wróżka, normalnie wróżka ;)
Monet>>
Teksty bywają coraz "lepsze", kiedyś wydawało mi się ,że nic nie pobije "kroku kangura" ...
Niestety - myliłem się :(
szou je cora wienkszy
posdrufka
OŚM
prawie wszystkim
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 2 1 430 109.20
piątka 82 3 938.90
czwórka 3742 177.90
trójka 63613 20.00
szóstka 2 1 430 109.20
piątka 82 3 938.90
czwórka 3742 177.90
trójka 63613 20.00
na 14:00
1,2,4,7,8,16,23,39,49,53
9,11,18,33,40,50,56,58,67,77
13,15,20,38,45,52,57,60,73,80
1,2,4,7,8,16,23,39,49,53
9,11,18,33,40,50,56,58,67,77
13,15,20,38,45,52,57,60,73,80
dwayne30>>> w dziale TYPOWANIA jak zawsze znajdziesz największy wybór typów - i tam się raczej kieruj , a nie szukaj typów jedynie na czacie...
Witam.Za oknem przepiękny dzień,więc nie ma co klawiatury męczyć dlatego podaje liczby do gry na MM:27,64,45,22,32,56,21,5,57,24.Są to liczby na dwa losowania.Wszystkim życze dobrego humoru ,dobrego grilla,dobrych napoi chłodzących,oraz wygranych,których jak nie ma to też jest fajna zabawa.To do wieczorka .Pozdrawiam i zmykam.
mag.. do gołdapi mam ok.40km może ciut więcej,ja mieszkam bliżej olecka
Drogi Adminie - pozostaje mi się tylko pogodzić z Twoją decyzją.
pozdrawiam
pozdrawiam
Siema wszystkim!!!!!!!!!Podam teraz 5 szczęśliwych liczb MM, o to one 3,32,35,51,78.Życzę wszystkim w tak piękną,słoneczną niedziele wysokich wygranych!!!Niech posypią się MILIONY!!! Hejka
116427. status madzia77 2010-06-06 (10:15)
pozdrawiam
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sorrki> A czego dotyczy ta-decyzja Amina?
Domyślam się tylko ,tak ogólnie,że tego forum,bo po co w innym przypadku madzia77 pisała o tym na czacie,prawda?
Adminie-masz nam coś do powiedzenia(napisania)?
pozdrawiam
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sorrki> A czego dotyczy ta-decyzja Amina?
Domyślam się tylko ,tak ogólnie,że tego forum,bo po co w innym przypadku madzia77 pisała o tym na czacie,prawda?
Adminie-masz nam coś do powiedzenia(napisania)?
116308. status madzia77 2010-06-05 (08:12)
Witam Wszystkich :)
Kocio>>
Nie chciałem urazić, ale rodzaj męski - czyli "wróż" też jakoś tak dziwnie brzmi ;) A Ty, skądś wiesz coś więcej o tym urlopie...
pozdrawiam wszystkich
Kocio>>
Nie chciałem urazić, ale rodzaj męski - czyli "wróż" też jakoś tak dziwnie brzmi ;) A Ty, skądś wiesz coś więcej o tym urlopie...
pozdrawiam wszystkich
kombo-tyle to ja czaję.
Madzia77 swoje "wypowiedzenie" z uczestnictwa nicka "madzia77" na tym forum złożyła -na czacie,używając tej formy, automatycznie swoją prośbę do admina upubliczniła .Jakakolwiek jest decyzja Admina w jest treści,to forma już powinna być zgodna z formułą którą przyjęła Madzia77.
pozdr.
Madzia77 swoje "wypowiedzenie" z uczestnictwa nicka "madzia77" na tym forum złożyła -na czacie,używając tej formy, automatycznie swoją prośbę do admina upubliczniła .Jakakolwiek jest decyzja Admina w jest treści,to forma już powinna być zgodna z formułą którą przyjęła Madzia77.
pozdr.
witam,wszystkich słonecznie
co sie dzieje z BAŁWANem ???
pozdr. i uwolnijcie miliony :)
co sie dzieje z BAŁWANem ???
pozdr. i uwolnijcie miliony :)
mariuncio IBAN to standard obowiazujący w uniii europejskiej
wystarczy ze przed nr konta dodasz PL i masz nr konta w standardzie IBAN, wiec gdzie problem ? :)
wystarczy ze przed nr konta dodasz PL i masz nr konta w standardzie IBAN, wiec gdzie problem ? :)