Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 256 210. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja się dziwię że pasko pozwala na multikonta ale to już jego sprawa u mnie takiego bałaganu by nie było.
Monet-przypomnimy mu to podczas chatu na żywo.Niech się ustosunkuje do tego problemu.
medea ja jestem wiarygodny...Nikt tu nie opiekuje się babcią z możliwościa zamieszkania na ulica niedługo.
1/7 toż to za dużo kasy nie wiem co zrobię może zaniosę dla ojca dyrektora.
wyslę sobie na 14.00 9 liczb multi trzymajcie za mnie kciuki aby wpadło te 70.000 zł. w zamian zaproszę na parapetówę.
odszedłem bo nie mogłem patrzeć na to jak się podstępem wyciąga od ludzi kasę.
nawet najdoskonalsze mózgi przepłacały to co nie było warte swej promocji.
są takie pomysły na NIBY-promocje o jakim się filozofom nie śniło.
mógłbym o tym książkę napisać ale nie liczcie tu na forum że ujawnię wiele kombinacji jak wystawić promocję tak by nie stracić a i klient by od razu kupił.
nawet nie masz pojęcia jakie chwyty się stosuje by towar niekupowany-zszedł.
niejeden market byłby w stanie mi zapłacić bylebym nie opisywał tego jak się organizuje okazje i promocje...
w każdym markecie są cyrki od przyjęcia towaru po zwroty,okazje,przeceny itd.
już kierownicy i reszta dbają o to by to co korzystne trafiło w ręce znajomych rodzinki ludziom czyli klientom rzuca się zazwyczaj ochłapy.
jestem coś senny od 4 na nóżkach chyba nie doczekam losowania a mam ciekawe liczby.
prezent w postaci śniegu..Sprzątam klatki i teren mam ich 25...
co by bylo co by było jakby Mariucha wyrapał sobie 100.000 zł. w kalendarzu adwetowym ale mi się marzy.
męczy mnie ta 1 wygrana w kalendarzu adwentowym.Dlaczego Ts ją ukrywa skoro padła?
było 7 wygranych 9/10 jestem więcej niż pewien że któraś z tych osób miała skreslone po kolei lecz ts był tak genialny że pomyślał o cyfrze 5 .
codzień gram w MM na 7 liczb..przez 6 grania codzień najwyzsza wygrana to 9 x po 20 zł. 5/7
tak ciężko jest wytypować 6 z 10 a takie dziadowskie nagrody za to wypłacają że aż gwizda ze wstydu.
32 nie daje mi spokoju...najpierw dostałem 32 złote reszty w sklepie potem otworzyłem sennik na 32 stronie..
i tu jest problem bo jest jeszcze moja matka córka babci ale ona nie chce z nią siedzieć bo woli pilnować swojego męża pijaka dwa domy dalej.
znam podstawowo język mam doświadczenie w prowadzeniu domu i opiece nad starszą osobą..chodzę na lekcje z Niemca po kiego będę siedział w Polsce będę patrzył jak sąd mnie wywala na ulice?