Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 251 232. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mnie się nie należy mieszkanko socjalne tylko babci tak powiedziała mi dzisiaj baba z łańcuchem na szyi....Ja złożyłem dokumenty że jestem bezrobotny i się opiekuję babcią już 10 lat.I nic nikogo to nie ruszyło.totalna znieczulica.Pewna osoba powiedziała mi dzisiaj że w moim mieście jest cos nie tak z sądem.
spoko.w styczniu przedstawię zaświadczenie że pracuję.wtedy dostanę socjal z babcią.Tak myślę.Ale powiem wam że nie ma sprawiedliwości po sądach w polsce.istnieje dużo kolesiostwa.U mnie cygany żyją jak w raju a mnie się wywala na bruk.to jest normalne?
medea ale sędzia powiedziała mi wyraznie że tylko babcia dostanie socjal ja juz nie.te słowa padły z jej ust.
babcia ma stopień 1 grupa.Nawet dałem zaświadczenie ale sądu to nie obeszło.
ja na wszelki wypadek sie odwołam.Ponoć sądy wojewódzkie są bardziej wyrozumiałe.dzięki raz jeszcze.
jaki kierunek?? zapraszam gorąco na poczęstunek TYLKO..będzie mi bardzo miło.
kupiłem los extra pensja zdrapałem wygrywające liczby czyli: 34,32,23,25...wydrapałem swoje i jest tam 25 i kwota 25 i kwota 23 i kwota 34 i kwota 25 i kwota 34 i kwota..( kwoty nie drapałem..i co ??
zrobimy tak ja nie drapię kwot do jutra a wy zapytajcie drapka co onaczaja symbole E E E w nowej extra pensji.jesli ktos nie wierzy mogę wysłać mms losa na komórkę
Każdy coś jeden chorobę z którą się zmaga drugi niedługo zamieszka na ulicy.życie samo życie.
chciałby zapytać medei co teraz mam zrobić jak dostanę zaświadczenie że jestem zatrudniony,pracuje i mam odprowadzane składki.co teraz ma zrobić na najbliższej sprawie.i co może to oznaczać?
chcę się zrewanżować..Mogę np. pojechać do Wrocławia i postawić Mcdonald,s
Lila ...Ja mimo swojej sytuacji mam rodziców którzy na dodatek piją...Praktycznie ich nie mam.
A tu jeszcze eksmisja a oni chodzą nawaleni...babcia jest moją mamą.
Ale się nie załamuję...chociaż nie mam ani dziewczyny ani innego wsparcia.walczę sam.jak na 29 lat to niedobrze.nie wiem co dodaje mi siły.
a na co mi dziewoja po to żeby jeszcze na nią robić..Nie wypada bezdomnemu imponować ładnej pani.
niby babka ma dostać socjal a ja nic...A jeśli przedstawię sądowi czyli babie w łańcuchu zaświadczenie że pracuję wraz ze składkami itd.itd to na co mogę liczyc by uchronić się przed uilcą???
tylko nie pijaki tylko nie pijaki...jak już coś to cześć alkoholiki.
kiedyś będzie wojna w Polsce bo to niemożliwe żeby się tak działo to jak to pijakom i cyganom się daje a reszta jest nikim i na ulice.
13max33 - nie przypominaj mi administracji sądowo-więzienniczej