Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 013 910. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
molosopot zagrać razem potajemnie??? Co Ty na to??? Czas oskubać lotto.
molosopot widziałem gratuluje i dzięki przeczytałem. Dziś nie dostępny jestem do roboty na 14.00 po 22 będę
molosopot ty zakręcony wariacie hehe sprawdziłem ok. Mi 1 obok brakło do 1000 zł przed robotą puszczone w Gliwicach.
molosopot nie łaź po wieżowcu bo wezmą Ciebie za skoczka lub samobójce.hehe. Wiem co masz na myśli. Kilka dni temu pracując w pewnym sklepie Zastępca mówi do mnie że Ochroniarz codziennie chodzie do burdelu !!! A ja mówię - ,,Popatrzeć''? Kupę śmiechu było,ale mam spoko współpracowników
molosopot mocne,ale masz racje ziomek. molosopot wygrałem w warce 200 zł hehe jak nie tu to tam
molosopot znikam mam fajny film ściągnięty ,, Wojana o jutro'' nie patrze na losowanie.Inaczej typuję inaczej wysyłam aby lotto nie wiedziało hehe. ziomek i dużo zer przed 1 Ci życzę
molosopot Zainstalowałem GG TWOJE 5/5 I MOJE 5/5 gramy Do jutra molosopot
Brzeszczykiewiczowna Kasia oj weź łobuza na spokojnie a mnie nie zdradzaj na tańcach żarcik mały
Brzeszczykiewiczowna Kasiu Trzymam Twoja stronę. Masz racje walduś to stary mały wacek i w dodatku psychopata Zdjęcie jego to chyba nekrolog, albo poszukiwany przez Policję. hehehe. Trudno znowu Pasko da mi bloka
ale se nagrabiłem,znikam. Kasia nie mów nikomu hehe papa. Jak to u nas mówią ,,miłego'' dnia.
Brzeszczykiewiczowna Kasiu u nas się też mówi - Z Bogiem i do jutra. Trzymaj sie Kasiu ja znikam. Znikam z czata,zostaje wiesz co. ah te emonki hehe cześć
Brzeszczykiewiczowna i molosopot Proszę o usunięcie wpisów naszych prywatnych i z zaufanych. Dziękuję.
Forsami masz kupon na 2 losowania za 5 zł wiec bez plusa z + płaciłbyś 10 pomyśl.
Witam. Jest ktoś z Wrocławia i okolic? Mam 2 bilety na Meskie Granie data 01.08.2024 oddam za darmo. Bilety są imienne i muszę wpisać w formularzu Żabki.Ktoś chce? Za Darmo.
Faral40 pogratulować dobrej osobie,ja ma więcej Faral40 ładne foto.
Jak pan T z panem T wprowadzi nam dzięki Uniii euro to się lud obudzi.Może???
Siedzisz w domu masz swoje złotówki,jutro budzisz sie masz 4.50 razy mniej ludzie nie pomyśleli???
Pan T i Pan T wprowadzi euro dzięki wam glosującym na Pana t wiec podziękować wyborcą pana t macie 4,50 razy mniej.eh szkoda słow mi na was ludzie. nara.
Bywalec masz pecha nie ogladam tv od 3 lat tylko internet.pierdoło.
Kto zarobił najwięcej w unii? na euro?? Niemcy,Francja i o dziwo Chiny Powodzenia żegnam szkoda czasu na takie nudne pisanie z Bywalec np. Pojawiam się i znikam.Miała być strona o Lotto wyszła strona nudnych gawedziarzy o polityce troszke kicha i nie smak,ale ok juz tu nie zawitam. Szkoda czasu.Ktoś mnie blokuje,ktoś nie lubi ja pierdziele przedszkole.Szkoda tu zaglądać na czat.Pasko dziekuje.Cześć Pasko.
Są tu ludzie spoko !!! i są tu ludzie z niskim ilorazem inteligencji zakładający 3 lub więcej kont aby poubliżać szkoda słów. Wieje tu nudą. Pasko kto na tym zarabia??? Ta wybuchnie wojna,spierdzielą z Twojej strony gdzie pieprz rośnie. Nie jeden nie wie co zrobić jak będzie wojna.Wiedzą ja tylo Ci co byli w wojsku jak Ja
Pasko nie dziękuje.Szkoda czasu tu pisać i coś tam nagrywać. Myślałem że to strona Lotto nie polityczna trudno pomyliłem się wiec więcej się tu nie udzielam.Nara.
« Poprzednie 100Kolejne »