Wpisy 4 835 533 – 4 835 702
12 października 2023 00:00 → 12 października 2023 10:15, 100 wpisów
@4 835 531 Ginkofar: chyba z 8 ale ja się tym nie przejmuje
@4 835 532 marek79: Ale Zabki są szczęśliwe jeśli chodzi o chybiki.
@4 835 531 Ginkofar: mam 4 konta, bo bardziej mi zależy na grze w keno, a 1000 to za mało ;-)
Ginkofar,ale ją k....wie nie macie pojęcia.Taka menda złośliwa,a jutro będzie miła Ginkofar też masz rację o chybiki. Ja to kupiłem pivko ide w lasek tam zdrapka nie no sprawdzę i tak jak na profilu 30 zł znalazłem ktoś wydrapał sie zagapił trudno ja to zabrałem i miałem.30 zł w kieszeni.
e tamm ja nic do ukrycia nie mam
Pózna pora chyba trzba przytulić podusie Elo
TS
WC,
@4 835 561 Andreas3864:
@4 835 562 Bolo22: niemoge tego skana twojego znależć
@4 835 563 Andreas3864: nie mam Cie w zaufanych i dla tego nie widzisz
@4 835 567 Bolo22: Dziecinada z zaufanymi, robisz tajemnice
@4 835 568 Andreas3864: nie tylko po uja ma widzuec taki sebus skoro go nie lubie
@4 835 569 Bolo22: ja dużo rzeczy nie lubie i się nie spinam, zablokowałeś chłopa to jeszcze robisz ograniczenia innym ludzią, przegiąłeś
@4 835 573 waldus: jakie plany na dziś?,jak tam opel hula
@4 835 575 Andreas3864: bez paliwa nigdzie nie pojedzie
@4 835 576 waldus: Będziemy za chwilę szampona otwierać
🍄 🍄 🍄 🍁 niewiem czy iść,nałaże się ,niesłyszałem żeby ktoś z kosą po Lesie chodził i kosił grzyby.
@4 835 580 Andreas3864: możesz kondony w lesie zbierać więcej niż grzybow
@4 835 581 waldus: umnie grzybiarek niema,niestoją przy drodze nie oferują grzybów
Zobaczyć mogę,a co mi tam🍄 🍄 🍄

Widzę milioner Forsami luka ale się nie udziela pewno jakiś podstępny plan obmyśla
Tak pilnuja Kaczora..Krakoe..szedl prezes..Kible nawet pozamykane..czego sie boi?
Moze drugiego kaczora..Donslda
Moze drugiego kaczora..Donslda
Pozdrawiam wszystkich , zwłaszcza grupę specjalnej troski pod wodzą nijakiej Urszulanki.Milego dzionka.To prawda " normalni wygrywają '.
@4 835 601 tomi77: no jest suchym milionerem
Najwyższa pora władze odciągnąć od koryta bo się spasły tłuste świnie 🐷
@4 835 600 tomi77: To co piszesz to nic innego jak syf internetowy, nie dziwię się bo mamy dobe syfu i dezinformacji w internecie.Czy chcesz pozostać nadal w tej kategorii? Popatrz - taki ....jak Bolek ( Paweł ) z Radomia wyzywa Cię od ..., a Ty nie potrafisz odpowiednio zareagować.
@4 835 560 Bolo22: To jest najgorsze zło, a Ukrainą będziemy jeszcze zygac - już zygamy.Odplacili się nam za pomoc.Zyd to Żyd...
@4 835 602 Samek: Nie warto rozmawiać na temat dezinformacji i syfu w internecie, bo to jest trudny temat.Trzeba promować świadomość i edukację w tej sprawie, ale nie z tą ekipa.W dzisiejszych czasach z łatwością napotykamy się na dezinformację, która wpływa na poglądy, decyzje i sposób myślenia.Trzeba być świadomym i krytycznym odbiorca informacji, sprawdzać źródła , weryfikować wiarygodne strony internetowe.Nie wszystko co widzimy w internecie jest prawdziwe.Wiele osób i grup celowo rozpowszechnia dezinformację w celu manipulacji opinia publiczna.Trzeba być ostrożnym i nie ufać wszystkiemu, co widzimy w internecie bez sprawdzenia źródeł i weryfikacji w internecie.Uniksc wpadania w pułapki dezinformacji i syfu.
Zamknij oczy zzgryź zęby co ci szkodzi to tylko 4 lata przekonała mnie Beatka
Kto chce niech korzysta z blokad bez uzasadnienia, ale nie musi wyrażać swojej opinii o osobie lub namawiać innych o takim samym IQ by blokować wysłana osobę bo on lub ona ' nie lubi tej osoby'.Ja się cieszę, że ktoś sam się izoluje od ludzi inteligentnych z empatia.
Dopisano losowanie nr 351 000 Szybkie 600
Zagłosuj, co ci szkodzi? Człowieku, to tylko cztery lata. Więc spróbuj, zamknij oczy, zaciśnij zęby, jak nie możesz i zagłosuj na Prawo i Sprawiedliwość - w
@4 835 619 Mulag: To jest właśnie ta dezinformacja i manipulacja.
Kto brał coś od PiSu a nie chce na nich głosować lub kamery będą widzieć jaki krzyżyk postawili odadza 2 razy to co wzięli
W referendum powinno być czy chcesz płacić podatek katastralny czy w innym wydaniu za nieruchomość bo takie zamiary były za pis i platformę
Kolejne pokolenia studentów dziennikarstwa będą się uczyć o Rachunku, funkcjonariuszu władzy , który udawał dziennikarza.Pytania skandaliczne, z teza.Zamiast pytań, Lisowska rozwleczona niczym przemówienia Fidela Castro publicystyka Rachonia.- Obrzydliwe.
A ja słyszałem że na lewicę niestety w domu podzieleni będą głosować na lewicę nie przekonam bo będą kłótnie już były dałem sobie już spokój
@4 835 627 Mulag: Nikt nic nie bierze od PiS bo PiS nie ma własnych pieniędzy, oddaje cześć tych pieniędzy, które zabiera.
Cięci na PiS i konfederację nie wiem jak rodzinę przekonać może powiem im co Beatka mówiła
A jest jeszcze mniejszość niemiecka w sejmie to oni z automatu są
Donald Tusk udźwignął nagonkę.Podziwiam, bo wiedział, że idzie tam na rzez.Dal radę.Puerwszy kłamca - certyfikowany ma obsesję na punkcie Pana Tuska." Tusk,Tuska, Tuskowi,Tuskiem".Zakrawa o jakieś głęboko skrywane uczucie .Tak się robi telewizję w kremlowskim stylu.Bosak dobrze wypadł, ale szkoda, że stoi za nim Korwin ze swoimi pedofilskimi poglądami.Trzeba mieć świadomość co chcą zrobić kobietom.Sa jak Kaja Godek.
@4 835 655 Mulag: A u nas śniegu nie ma , a baranów pełno..
@4 835 658 Mulag: Barak Obama co otrzymał od Pana Tuska ? A prezydent USA co otrzymał od Putina? Takie były czasy.- Pułk ap!!!
Cisza wyborcza od soboty więc tylko dziś i jutro możemy coś pisać korzystajcie piszcie co wam na wątrobie siedzi
mini 3/12 1537,20 zł
wyglada na to ze najbardziej mi sie oplaca grac system 12 codziennie za tysiaka
wyglada na to ze najbardziej mi sie oplaca grac system 12 codziennie za tysiaka
@4 835 663 Mulag: Wątroby to mają zdegenerowane przez bełty , piwo kiepskiej jakości, niehigieniczny tryb życia - w tym zryte berety ...
Dobrze to ustawili Hołownia to dalej przystawka do Donalda dają nam wybiorą szkoda że my nie mówimy jaka my partie chcemy
@4 835 663 Mulag: Najważniejsi dowódcy wojskowi odeszli bo był wariant siłowy po przegranej PiS.Odejda jeszcze inni.
jeśli chcesz glosować na złodziejów to 1. wy...ol mnie z zaufanych, albo 2. zbanuj i w ten oto sposób robalek będzie widział tylko wpisy boota
Ja się dziwię że kościół tak odpuścił dawniej inkwizycja była dziesięcina co ten kościół tak odpuścił
Mówią że kościół nie powinien się wtrącać do polityki to bład musi się wtrącać interesować bo to ich interes przyjdzie partia i na przykład zlikwiduje ojczulków
Nie żyje Maciej Krzysztyniak.Zagrał m.in. w kultowym musicalu "Skrzypek na dachu".
Zmarł w wieku 64 lat. Nie doczekał 67 lat do emerytury
Zmarł w wieku 64 lat. Nie doczekał 67 lat do emerytury
A jest tych krzyżyków do postawienia sporo a może tak zagłosuje że do sejmu zagłosuje na tych a do senatu na inną partie
@4 835 676 multijune177: Pewnie się szczepił???
@4 835 676 multijune177: a kto do czeka mama 58 zmarła na raka teraz ciocia 64 wywalili z szpitala nie będą leczyć już czekać na śmierć
@4 835 680 Mulag: To wina Tuska.
to okropne co robią z ludzmi
Teraz czytałem że Polacy za duże na L4 siedzą tylko że dużo osób bo miliony tyra w kołchozach jak nie chorować jak się pracuje 7 dni w tygodniu świstek piątek za pieniądze mniejsze niż w unii mam w dupie te wszystkie partie
mówią w radio że Polacy z Angli przyjadą głosować bo boja się że ich głosy nie będą się liczyć
Świat czeka jaką władze wybiorą Polacy...??
Warunki szkodliwe zlikwidowane czy to pył czy farby za pylenie zarobki 3 razy czy więcej niż w unii chociaż w unii jesteśmy od 2004 tego się nie mówi tu unia ma w dupie wszyscy siedzą tylko mamy się dostosować do ładu zielonego jak na zachodzie a że zarobki jak byśmy w unii nie byli w dupie takie partie chcą władzy i kasy dla siebie zobaczycie nic się nie zmieni spadam
@4 835 683 Mulag: Jak się nazywa osoba, która w internetowych dyskusjach " zarzuca haczyk".- porusza kontrowersyjne tematy, stawia kontrowersyjne tezy po to aby ( często niepotrzebnie) wywołać kłótnie? - Wpływać na innych, ośmieszać ich, wyzywać , aby wzbudzić silne emocje - gniew , irytację i smutek????
@4 835 685 multijune177: Nie mylić z patologia.

Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Lidzbark Warmiński |
|---|---|---|
| SŁÓWKA | 5000 zł | Warszawa |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Kobyłka |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Chrzanów |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Poznań |
@4 835 686 Mulag: Najbliższą niedziela będzie niedziela handlowa - okaże się, że sprzedamy wolność, czy kupimy nadzieję.
@4 835 692 Samek: prędzej już kupisz nadzieję w kolekturze
@4 835 693 Pasko: Tak, ale szansy nie wolno stracić,trzeba zrobić wszystko by nie zepsuć tego.Drugiej szansy już może nie być ...
@4 835 686 Mulag: Zastanawiam się , czy i ile komuś płacą za taką dezinformację?Może coś o liczbach ?
@4 835 686 Mulag: Pewnie w niedzielę z samego rana będziesz wymawiał swoją formule ' przekażmy sobie znak pokoju?' .To skądś znana formuła , naubliżać , napluv komuś w twarz i się.... pomodlić.
@4 835 667 Ginkofar: Przyjdzie twój rudy Pan Tusk wpuści ciapatych i dowiesz się co to sex a potem cię wyślę na pierwszą linię frontu na Ukrainie i wtedy będziesz zadowolony