Wpisy użytkownika marek-m62
Łącznie 677 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 982 190. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Ja w Piątek zdaję 2 dodatkowe zakłady ml zamiast ej i mam 10 w kieszeni.
Qbam,podali gdzieś w jakich miejscach padły tak niesamowite 4+2 w ej?Wiem o 2 w moim mieście-Białymstoku.
A mnie nie.W Hiszpanii operatorem EJ jes hiszpański związek niewidomych-cena 2 Euro,jestem pewien,że dostają minimum 0,5 Euro od organizatora-ciekawe ile przytula ts?
To bardzo dobrze-tyle że na zrabowanych pozostałym graczom pieniądzach-przy 1 000 000 ok. zakładów,7 wygranych 4+2 to wręcz nadreprezentacja.
Będzie armageddon w ts-nazbierają miliony i 6/49 nie padnie-zbierają na jackpot.
Właśnie oglądam Jakuba Vagnera,łowi goliaty tygrysie o zębach twardszych od stali-ciekawe z czego ma haczyk?
Nieprawda-jeśli chodzi o religię to może ktoś gdzieś zajrzy i sprawdzi za co ktoś został mianowany świętym.
Wiesz dlaczego sutannowi tak lubią czekoladowe dziurki-bo są blisko krzyża i oni po paru minutach lądują w niebie.
Ja,jak mi się zdarzy nie zagrać na stałe zwykle trafiam-czasem dużo niestety.
Za PRL pażdziernik był miesiącem oszczędzania-może warto sobie zaoszczędzić na grach ts bo za "dobrej zmiany" wygrywanie jest trudne jak nigdy w historii ts.
Dobra zmiana potrzebuje milionerów-musi być rasa panów,po to wymienili całe kierownictwo ts na szczeblu centralnym i w regionach.
Ja przed dobrą zmianą miewałem 7/10 zgodnie z prawdopodobieństwem-teraz nawet 5/10 to jakiś cud.
Przy obecnej maxymalizacji zysków ts,7/10 to duży sukces-starczy popatrzeć na ilość 1/1 i brak występowania + w odpowiedniej proporcji.
Prawdopodobnie liczby w mm wysysa z bębna algorytm g-tech na podstawie bazy zagranych kombinacji-zysk ts musi być maksymalny.Ciekawe czy g-tech ma % od zysków ts-jeśli tak to wszystko jasne dlaczego taka marność w wygranych.
Jakiś pociotek kogoś ważnego w g-tech czy ts zadzwonił/wysłał maila do wujka z liczbami w ep,stawkę podał-no i masz wypadły wszystkie liczby,dobra zmiana daje zarobić każdemu.
Powiedzenie "wiosna,lato,jesień,zima-ts zawsze Cię wydyma",za wolackiej okupacji Polski nabiera specjalnego znaczenia.
W budach ts kolektorzy zamienili się w stręczycieli euro jackpot-wyjmiesz 50 lub 100 do zapłaty,to trudno się opędzić.
Ja też nie gram w ej i obecnie zdaję zakłady wszędzie oprócz punktów ts.
Robal 36-wolacka okupacja jest totalna,od niemieckiej różni ją tylko brak łapanek,egzekucji i obozów koncentracyjnych.
W większości stanów usa baza zawartych zakładów ze względu na przekręty g-tech nie ma powiązania z losowaniem liczb-bazy łączą się dopiero po losowaniu-u nas zasysają kulki wiedząc co zostało zatypowane(w ej i em pewnie również,bo g-tech operatorem).
Kodziarze nie mają już nic do rozwalenia-wolacy już rozPIS...li Polskę prawie jak faszyści w latach 1939-45,chociaż tamci to np. Puszczę Białowieską bardziej szanowali.
Skąd się wzięło 7 000 000 na kumulację w lotto,niedawno płacili 36 za 4 i 2 tys za 5-może warto było z "oszczędności" wyrównać "szczęśliwcom" przynajmniej do poziomu lotto+.
Zrobili dziwną kumulację,3 500 000 ludzi zagrało i traf chciał,że aż 2 6-mówią,że dobra zmiana wszystko psuje a tu 2 osoby,pewnie z tych na waciki potrzebujących,a nie mogących ustaw kominowych okiwać piękne prezenty pod choinkę dostały.Co lepszy sort ,to lepszy sort nie jacyś tam przypadkowi obywatele.
Forsami-ts oskubie Cię do gołej kości bo wyniki losowań mm,ep,kaskady,ss oraz pewnie tych niby losowych-dl i ml,są losowane na bazie znajomości zagranych układów.
Forsami,nieroby-oszuści z ts/g-tech już się bawią za twoje,moje i reszty.
Ts/g-tech to też podatki i to od stawki,jak nigdzie na świecie.
Wszystko jest,"kulson" z naszych podatków,każda styropianowa fortuna.
Forsami-ja wiem,że 6 nigdy nie trafię ale 5 i 4 w normalnych wysokościach wygrywałem i tylko to co osiągalne mnie interesuje.
Mulag,sorry ale ja w 100% mam rację-gram od ok. 40 lat i nie tylko w Polsce,i widzę co się dzieje.
Nigdy nie grajcie o miliony to może je wygracie.Nie rozumiem gry w ej-wygranie głównej to dla większości byłoby totalne nieszczęście.
galik3-żle kulsonie trafiłeś,bo po nie cierpię prawie tak jak pis-u.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.Moje koty też się boją-po co ten kretyński amerykanśki,made in china,zwyczaj.
Nic to nie da-za dużo tego chińskiego g się sprzedaje,a zarobek rzędu 1000%.
Trzeba być kompletnym "mongołem",żeby kupić i strzelać tymi chińskimi wynalazkami.
25 000 zakładów,prawdopodobieństwo 1/10 000 000 i jest głowna-takie cuda to tylko w super s ts,pis-owcy nagrody w państwowych spółkach wypłacają.
Żeby mieć coś w życiu to trzeba przestać grać-ZERO szans w grach ts.
Dokładnie to napisałem-w ml mam najwięcej zwrotów ale nie ma szans bycia na + w jakiejkolwiek grze ts,chociaż w kaskadzie ja jestem-zagrałem mniej niż 50x a trafiłem 11/12.
Ja grałem w super s bardzo długo na swój numer-przestałem i rano było 10 a wieczorem 1000 nie wygrane.Komputer z bazą danych zagranych kombinacji steruje wynikami gier ts-po tych moich nie trafieniach wiem to w 100%.
Tak tu swojsko od jakiegoś czasu,same asy "lepszego" sortu-szkoda klawiszy klawiatury.
Nikogo się nie czepiam ale arczibalik pisze nieortograficznie tak okrutne bzdury,że szkoda czytać.GABRIEL-Dobrej Nocy!!!
Graj na te swoje numery póki nie wygrasz,a na pewno wygrasz-jak wygrasz to zmień na inne-rady arczibalik73.Nawet na chińskiej klawiaturze nie pisze się "OKEJ".DEBIL?
arczi nauczył się pisać "okej".Nie cierpię tych co nakłaniają do grania w gry ts-wchodzą tu "małolaty" i czytając wpisy arczibaldzik-a mogą pomyśleć,że warto grać bo według niego w końcu się wygra grając na jakiś tam zestaw-po wygraniu należy zmienić zestaw liczb.
Miło czasem zajrzeć i zobaczyć jak się prawaki żrą między sobą.
Według prawaków to prawie każdy jest lewakiem-starczy,że ktoś nie jest głupkiem,złodziejem czy bandytą jak ci z pis-u i przybudówek.
Wracaj do podftawówki i naucz się pisać prawaku-to jest za darmo i nie boli.
Ja cię nie będę uczył bo to syzyfowa praca-fiksacje nt. pederastów mają zwykle sodomici.
Ty arczi to możesz swoją rąsie do porządku przywoływać,bo kobieta żadna cię chyba nie chce.
Tak-jutro sprzedaję mieszkanie,meble,antyki i wy....dalam do Izraela albo na Madagaskar.
arczibalik73 ty nie jesteś kretynem tylko nieuleczalnym imbecylem-fantastą.
« Poprzednie 100Kolejne »