Wpisy użytkownika marc1978
Łącznie 6 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 778 470. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mialem 6 zakładów z chybiła na 6 losowań i to są numery które nie padły przez 4 losowania promocyjne więc taki miks wybrałem tych co nie bylo
Mialem 24 Zeta wygranej z wczoraj więc za tyle zagrane..przynajmniej do oddziału nie muszę
Wczorajsza wygrana odebrana jedna na miejscu .niestety kasy nie mieli więc wycieczka do oddziału po resztę.
Kasy nie mają jedną na miejscu a reszta w oddziale bez problemu można tam wypłacać niższe kwoty . Tak na przyszlosc
11,12,21,37,41,43 teraz trzeba uważać bo kasę będą chcieli odzyskać
Hej wie ktoś,może gdzie jest zakładka studio lotto na stronie lotto.pl bo widzę wszystko oprócz tego .?
Jak Ci się udało zrobić skan dowodu bo to jakaś magia ..ciagle błąd a to światło a to odbicie.
Aplikacja działa ale od kilku dni nie aktualizuje pierwszej strony z wysokimi wygranymi.
Pytanie do grających online ... ile się czeka na wypłatę na konto? Jeśli ktoś coś wypłacał.
Kurde kasę się wplaca w 10 sekund ale wyplaca nawet 2 dni albo dłużej...
I tak to lepsze niż bieganie po kolektorach w których ciągle kasy nie mają
moze ci obrońcy życia niech zaczną od obrony życia narodzonych ...ile fundacje zbierają pieniędzy na operacje ratujące życie potrzebne miliony a nfz grosza nie da. To jest dopiero cynizm.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3043760672396920&id=298816166891398
biedronaczka pamiętałem twoje wczorajsze 5/6 wiec jak dzis padło 6/6 to takie info dałem.
Hej mam pytanko. Czy ktoś wie jaki bank teraz ma totalizator ? Kiedyś było Pekao sa .
151 ale wystarczy że gruba kasa poszła i stawka polowa może być kilku osób
Angierski moje wszystkie wyższe i wysokie wygrane były w multi tu jest plus ze wygrana jest gwarantowana a lotto gdzie płacą czasami 36 zeta za 4ke albo ledwo kilka tysięcy za 5tke uważam za śmieszne i żenujące i bym się wstydził jako firma tyle płacić.
Wejdź w ustawienia fona aplikacje i zatrzymaj aplikacje a potem uruchom moze pomoże.
Aplikacja potrafi czasem się nie uruchamiać a po restarcie działa prawidłowo