Wpisy użytkownika marc1978
Łącznie 6 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 030 497. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wie ktoś dlaczego zdjecia bokiem wchodzą...kiedyś tego nie było
Dycha była na 14ta...padło 22 i 48 a 64 nie chodzi wiec te trzy liczby wywaliłem i zostało te 7dem .
Tak była dycha padły 2 numery a 64 długo oczekiwana to zostało 7 numerów z tej dychy ...taki fuksik
Albo z wygranej a tak to razy 2 albo 3 bez przesady inaczej by mnie wydojili
Po co ustawiać grę w której 95% przegrywa tak czy siak zysk pewny i zawsze ...oszustwo prędzej czy później wyjdzie i wtedy po złotym interesie...to się po prostu nie opłaca.
Po co dzwonić po oddziałach...jedzie się wchodzi i z kapuchą wychodzi.
Ja zawsze chętnie udostępnię bo nie mam szwagra ani szwagierki to zakazu nie będzie.
Ja wczoraj nie mogłem spać bo mnie ręką bolała po szczepionce. Dziś będzie lepiej.
Ale za 1 zakład lotto z plusem masz 3 zakłady mini a ilość zakładów jest ważna.
Kiedyś zagrałem tak 40,42,43,45,47,48 a wylosowali 39,41,43,45,47,48 dostałem prawie 200 stówy za 4ke ale 5tka płaciła 1500 zeta ...
Pomylili kejnosc . A uruchomiona została maszyna nie ta co trzeba a według regulaminu nie można powtórzyć losowania na wizji
Oczy już bolą od czytania tych głupot przez cały dzień jakie tu wypisują niektórzy na ty chacie . Wszystko tu jest tylko nie tematyka gier lotto.
Kumpel który nie ma ubezpieczenia źle się poczuł ale czytał ze leczenie jest za darmo więc się zgłosił ale to nie covid więc ma płacić za wizytę...
2 mln osób w kraju nie ma ubezpieczenia więc zaraza jest na dobrej drodze do nowej fali
Kumpel wygrał 5/6 w lotto plus już mamy jechać do oddziału a tu nie ta data losowania .