Wpisy 2 713 614 – 2 713 713
12 września 2016 00:00 → 12 września 2016 09:13, 100 wpisów
bo sa 3 statystyki, czyli trzeba wybrac statystyke, ilosc liczb, moment losowania, dobry system i te warunki jesli sa spelnione wygra sie za pierwszym razem
moment losowania to losowanie ktorestam ze akurat w tym momencie trafia liczby
znaczy zawsze dawalo wygrana, niezaleznie ile zakladow pusciles, tylko odpowiedni system dawal 8/8 (rownomierny ze wspolczynnikiem 1,3)
Mnie przeraża już samo słowo "system" a co dopiero jakiś wymyślić albo nim grać. ....ja zaufam swoim przeczuciom
to zwiekszanie prawdopodobienstwa wygranej przy trafieniu ilustam liczb
znaczy to dziala jak soczewka, im wiecej liczb wpadnie tym lepsze skupienie
laurcia ty poprostu mylisz pojecia myslisz system to "cudowny system na wygrana z telegazety"
niektore systemy maja taka granice ze jak sie trafi wiecej liczb to w kazdym zakladzie jest wygrana (nie ma zakladow przegranych) puszczam np. 100 zakladow i licze wygrane
nie ma systemów jedno lub dwuzakładowych
wydawanie po kilkadziesiąt zł nie prowadzi do sukcesu
wydawanie po kilkadziesiąt zł nie prowadzi do sukcesu
Angierski....a na fotce wyglądasz na takiego przyjaznego. ....a tu co drugie słowo to system....system....system. ....system....system
i teraz walsnie tak mialem przy skresleniach 8 wygrane od 4 wzwyz
laurcia ja uzywam system mam na mysli dowolna kombinacje liczb w przynajmniej 2 zakladach
Uwielbiam takie odkrywcze myśliże jak się trafi więcej liczb,to się więcej wygrywa
to prawda, ale mi chodzilo o granice, ze liczy sie tylko ilosc puszczonych zakldaow wtedy - za kazdy masz minimum 4 zl
bo te 4 liczby nietrafione maksymalnie bedzie ich 4 w jednym zakladzie
pseudo przypadkowa 10 np : 47,71,70,61,73,80,18,1,40,43
wytypowana z użyciem stopera nie musi byc gorsza niż ta w moim profilu
jutro zobaczymy.
wytypowana z użyciem stopera nie musi byc gorsza niż ta w moim profilu
jutro zobaczymy.
powiem tak licza sie efekty (nie liczy sie to co jest przed losowaniem)
angierski : podaj ktorych pięciu typujących trafi parkę
uprości to nam typowanie
uprości to nam typowanie
Ja uciekam
Trzeba wypocząć przed wygraną
Dobranoc Panowie
Powodzenia
Trzeba wypocząć przed wygraną
Dobranoc Panowie
Powodzenia
musimy zaapelować do angierskiego aby wytypował tych pięciu
co trafią parkę o 14
co trafią parkę o 14
Janosik
moje na Nie
1,5,10,13,16,22,24,28,31,35,36,41,46,47,51,52,57,63,68,71,
Na nie
moje na Nie
1,5,10,13,16,22,24,28,31,35,36,41,46,47,51,52,57,63,68,71,
Na nie
witam
cisza wszyscy w pracy?
wczoraj
Miłego dnia
Janosik jeśli będziesz to zerknij proszę na ten zestaw:
3,6,7,12,13,17,18,20
Janosik jeśli będziesz to zerknij proszę na ten zestaw:
3,6,7,12,13,17,18,20
Do kliniki dentystycznej przychodzi Niemiec, wchodzi do gabinetu jednego ze stomatologów i pyta:
- Ile kosztuje wyrwanie zęba bez znieczulenia?
- 30 euro.
- A ile ze znieczuleniem?
- 50 euro.
- Poproszę w takim razie ze znieczuleniem.
Dentysta aplikuje Niemcowi znieczulenie i prosi, by ten poczekał przed gabinetem 10 minut, aż znieczulenie zacznie działać. Ponieważ mija pół godziny, a pacjent się nie pojawia, wyrwiząb wychodzi zdziwiony przed gabinet i spotyka tam swojego kolegę, dentystę z gabinetu obok, który mu opowiada:
- Wyobraź sobie, miałem przed chwilą pacjenta. Ależ to był twardziel! Uparł się, że chce rwać zęba bez znieczulenia, a kiedy mu go rwałem, nawet się nie skrzywił!
- Ile kosztuje wyrwanie zęba bez znieczulenia?
- 30 euro.
- A ile ze znieczuleniem?
- 50 euro.
- Poproszę w takim razie ze znieczuleniem.
Dentysta aplikuje Niemcowi znieczulenie i prosi, by ten poczekał przed gabinetem 10 minut, aż znieczulenie zacznie działać. Ponieważ mija pół godziny, a pacjent się nie pojawia, wyrwiząb wychodzi zdziwiony przed gabinet i spotyka tam swojego kolegę, dentystę z gabinetu obok, który mu opowiada:
- Wyobraź sobie, miałem przed chwilą pacjenta. Ależ to był twardziel! Uparł się, że chce rwać zęba bez znieczulenia, a kiedy mu go rwałem, nawet się nie skrzywił!
no to zabawe w nowym tygodniu trza zaczac multi 14h wieczorem o 21:40 multi mini cos tam wybrane male roszady i losowanko no to w liczby
emerytko tobie tez dziekuje bo chyba nic nie pisalem ...... 77 75 80 20 19
hey zag........ zastanawiam sie czy 3 raz z rzedu moga male poleciec z 3-4 sztuki
01 04 07 09
01 04 05 07
05 08 09 04
01 04 07 09
01 04 05 07
05 08 09 04
gryksiu ja mam 5 z przodu zobaczysz jak ten czas szybko przeleci nawet się nie obejrzysz