Wpisy 2 717 524 – 2 717 623
19 września 2016 00:01 → 19 września 2016 08:55, 100 wpisów
krzysio nie chce mi sie z toba pisac tyle razy pisalem na wymioty bierze jaka upadlosc
gryksioo ..widzę ..nie masz co teraz ..mówiłem kiedy auta sprzedac ..to jest to miałeś grać 5/12
dobra koniec bycia milym jestes tuman i tyle ile razy tempaku mam pisac mam gdzies czy cos trafie czy nie dla mnie to zabawa ale ty nie nic nie potrafisz siedzisz sobie cos tam klepiesz cholera wie co jak zniedoleznialy dziad nikogo nie ma albo wyzywa krytykuje a ty cos oprocz zrzedzenia wysmiewania potrafisz nic widocznie to co ciebie spotkalo to malo powinien trafic ciebie szlak do niczego sie nie nadajesz
5/5 3/3 2/2 na stronie www... zablokowane o 13:55 będą widoczne
zapraszam a teraz
chociaz na koniec tyle dam 16,34,72..... niekoniecznie a może jednak możliwa może 1 liczba może wszystkie a może oboki dla mających dostep wiedza o co chodzi
tytoniasz np ..ja zapłace 7 dniowy 28 zł..za 3/3 ..i nie trafi ...to jest oszust ..tak samo czemu ty nie wygrałeś kiedy ..tak wyłudzi kasa
---
https://s11.postimg.org/z992q2jqr/image.jpg
---
https://s11.postimg.org/z992q2jqr/image.jpg
o 13:55 będziecie mieli liczby i Ty krzysio też
zawsze mozesz poobserwowac o 13:55 i 21:35 .... krzysio jakbyś popatrzył to co dawałem za free to moze bys przeobil na oboki a Ty pierdziales w stolek i oczekiwałes na gotowce typuj swoje 1/1
Trzymaj to sobie liczby same się składają jak się gra tyle lat co ty, to jest zabawa, a jak sie coś trafi samodzielnie to jest frajda
tytoniasz ..kiedy dawno pomagałem 13maxa ..dawałem 1/1 ..trafił pierwszy miejsce w grubie na forum
to ja Ci powiem że 20 i 70 na 14 odpada
tytoniasz ..jesteś bandytem zbieraz kasa od ludziom ...po ty nie wygrasz lotto
tytoniasz ..nie kupię abonamenty do TV i twój tez nie kupie ..pewnie nie ma nic
poczytaj krzysio jak nie wiesz o ciągu Fibonacci_ego tylko odwrotność tego.... + zamien na float_y i bedzie git a i obserwuj bo co dwa tygodnie zmieniaja sekwencje liczb ale to już proste....
Blue i git a mówią że u nas bieda a tu taka rozrzutność co to 2,50... graj dalej i życzę obyś trafiał no chyba że nie szkoda bo grasz na sucho....
Blue i git a mówią że u nas bieda a tu taka rozrzutność co to 2,50... graj dalej i życzę obyś trafiał no chyba że nie szkoda bo grasz na sucho....
Jak 16 to i 57, a co z 36 - proste czekają. Jutro chyba wpadnie 74 i 43 i niekoniecznie wieczorem.
tytonia ..13maxa ..fajnie kolega ..wcale ..nie kłócił ..na gg ..a ty chodzisz kasa szatanka
nie ja swoje analizowałem krzysio i tyle ...
Blue blisko na 14:00 już coś masz tylko rooztropnie i nie szalej
Blue blisko na 14:00 już coś masz tylko rooztropnie i nie szalej
Mam tylko na 21.40 , ale zauważam że typowane na wieczór często wpadają o 14.00
zakęć się koło 16 i 44
mówię o 14:00 oczywiście
tytoniasz ..a ty kradnie od ludziom ..jak nie przegrają ludziom ..miał umrzeć samobująom ..a ty szczesciarzu kupujesz za auta tak dobrze
Każdy ma kolegów takich na jakich zasługujeA,13max był taki "fajny"że go 3x banowano
krzysio sorka ale nie kradne od ludzi nic ....
Blue pamiętaj nie szalej ....
zakręć się koło 16 i 44
ja podam Ci z jakimi liczbami wpadnie, ale nie licz na mój schemacik
abonament a dlaczego nie nie spalem zeby rozgrysc jak maszyna losuje jakie maja procedury napisane a co teraz za darmo na tacy mam dawac posiedz poanalizuj bedziesz mial darmo
Blue dziekuję ale akurat ja tego nie potrzebbuję krzysio raczej tak..
Ale dzięki za intencje....doceniam i nie zapomnę pamiętaj
Ale dzięki za intencje....doceniam i nie zapomnę pamiętaj
ok jutro się odezwę Blue
Blue ja naciskam coś niedaleko a może na 14:00 16,34,72.... dobierz do tego sobie albo zmniejsz zakres
pamiętaj kłade nacisk na 16,34,72....
I daje pod rozwagę ten bo dużo liczb w nim wieczorem było
4- 14- 72- 21- 30- 38- 43- 41- 51- 39- 60- 17
4- 14- 72- 21- 30- 38- 43- 41- 51- 39- 60- 17
brakuje nam jeszcze sędziny i możemy zaczynać rozprawę między Panem, Wójtem a Plebanem
Zaległe --- za friko --- ( parki w trójkach coby mniej pisania było )
20,71,74
20,51,74
20,18,74
36,42,62
36,57,62
36,18,57
do wyczerpania zapasów ( pomagier )
20,71,74
20,51,74
20,18,74
36,42,62
36,57,62
36,18,57
do wyczerpania zapasów ( pomagier )
Gdybym przecudownie zarabiał na pionach to po uj potrzebny by mi był abonament
no chyba że z abonamentu większy zysk.
Jest jeszcze trzecia możliwość >>> pazera <<< czyli żremy smalec ale wiochowatą bemą
jeździmy.
no chyba że z abonamentu większy zysk.
Jest jeszcze trzecia możliwość >>> pazera <<< czyli żremy smalec ale wiochowatą bemą
jeździmy.
Co mnie podkusiło z tym Facebookiem orzesz jakie to namolne jak ubeki perelowskie
no kurde ale jak mnie tam nie ma to czy ja żyję?
no kurde ale jak mnie tam nie ma to czy ja żyję?
Macie jakas mocna na dzisiaj bo dzisiaj u mnie pustka totalna. Mysle o tej liczbie...5 bo ona mi chodzi od wczoraj po glowie nie wiedziec czemu
Witam,
Ja żyję a FB nie posiadam, toż to niesamowite jest ;-)
31,45 myślę, że są ok.
Ja żyję a FB nie posiadam, toż to niesamowite jest ;-)
31,45 myślę, że są ok.
chyba zaczne grac trojkami, bo wiecej mi nie wchodzi z typowanych. Moze wlasnie malymi lyzeczkami lepiej sie najem
a z Wasza pomoca, moze od czasu do czasu uda sie jakas trojeczke ustrzelic
Krasna ma 33,39 te liczby to antymateria dla -29-
chociaż pies z kotem tez czasami dobrze żyje.
chociaż pies z kotem tez czasami dobrze żyje.
Lila juz tu niepisze znudzila sie i pare innych
Ja typuje skupiska 26,27,28,30,36,37,38,75,76,77
Robert.
Lila miała dosyć pisowskiej bandy, przeniosła się do ...USA.
Lila miała dosyć pisowskiej bandy, przeniosła się do ...USA.
Witajcie. Hej!!!
Zaq.