Wpisy użytkownika mala557
Łącznie 23 646 wpisów w archiwum, pokazane od nr 187 553. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sam9 poszłam spać przed pierwszą, wstałam po 7mej, w drodze do pracy z lewej wyciągnęłam szczęśliwego Jaśka z 5 miśkami w łącznej kwocie 10zł 

korn748 jak się zapatrujesz na takie typy w Mini na jutro: 13,20,32,33,34
7,18,27,28,38
4,9,10,14,29
7,18,27,28,38
4,9,10,14,29
hmmm... sam9 - bierz co chcesz... hmmm.... cóż za kusząca propozycja

przed 22:00 nie mogę brać wszystkiego tego co bym chciała, ale po 22giej hmmm

zobaczymy czy po losowaniu też będziemy mięli takie humorki jak i przed

Gratulacje dla tych co wygrali, dla przegranych życzę powodzenia w jutrzejszym losowaniu

ja 3 rozpisałam, skorzystałam też z liczb korna
może coś wpadnie. Moje 12 liczb w typowaniu Mini widoczne...
może coś wpadnie. Moje 12 liczb w typowaniu Mini widoczne...mala1438 hmm... na pracy chałupniczej można troszkę dorobić, uczciwej oczywiście, ale teraz to sami oszuści...

szczęściara masz rację
mala1438 daj ogłoszenie w necie lub w lokalnej gazecie, że zaopiekujesz się dzieckiem 
mala1438 daj ogłoszenie w necie lub w lokalnej gazecie, że zaopiekujesz się dzieckiem 
Jasia już chyba nie biorę, bo chyba wszystkie możliwe wygrane już wydrapałam w swojej kolekturze
muszę coś innego drapać
muszę coś innego drapać
torsan coś czuje, że dziś o 14stej kuleczki wyjmowała będzie Twoja Anna Rusiecka

torsan mam przeczucie, że będzie losowała i na pewno przyniesie Ci szczęście

HARTGE wyjątkowo mam szczęście w jasiu jak nigdy, dziś wezmę Sto lat bo jeszcze mnóstwo tych losów u mnie jest w kolekturze 

blue23, ale mniejsze wygrane też cieszą i czasami można niezłe sumki uzbierać
Masz też większe prawdopodobieństwo na mniejszą wygraną niż na te wielkie kumulacje w lotto
Masz też większe prawdopodobieństwo na mniejszą wygraną niż na te wielkie kumulacje w lotto
blue23 Mini próbuję rozpracować, najwięcej ile się udało to 3/5
choć 4/5 mogłaby wpaść dziś wieczorem
choć 4/5 mogłaby wpaść dziś wieczorem
blue23 zagrać w system jest najlepiej, ale kasa na to potrzebna niestety. Skoro tak dużo liczb udaje Ci się wytypować to pewnie niedługo doczekasz się tej wielkiej wygranej
czego Ci życzę
czego Ci życzę
torsan szkoda, że nic nie miałeś
ale teraz pewnie trafisz niezłą sumkę
ale teraz pewnie trafisz niezłą sumkę
korn748
po losowaniu przeczucia i samopoczucie przeważnie kiepskie
po losowaniu przeczucia i samopoczucie przeważnie kiepskie
korn748 byłam pewna, że ta jedyneczka w Mini wpadnie, ale jednak nie

u mnie niestety 3/9

tylko1/1 nie puściłam