Wpisy użytkownika mala557
Łącznie 23 646 wpisów w archiwum, pokazane od nr 187 231. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mala1438 a jak z tymi liczbami co podesłał Ci ricardos, udało Ci się coś rozpisać?
u mnie wszystko wkoło już zasypane, biało wszędzie, zimno, mroźno, wieje

torsan pewnie wkrótce zacznie, bo opady śniegu przewidują na całą Polskę
mala1438 nie zazdroszczę mimo, że zakupy uwielbiam robić, ale dziś w życiu za żadne skarby nie wybrałabym się do sklepów

korn748 nawet nic mi nie mów, ja nie mogę wyjść z domu na zewnątrz tak zasypało

Strasznie, ale to strasznie kusi mnie jeszcze dziś na Jasia i straszne pieniądze

Zaraz przysiądę i napiszę list do świętego Mikołaja, że chcę mieć tegoroczne Mikołajki jak z bajki

czyli 5 w Mini

czyli 5 w Mini
pewnie już za dużo wygranych w Jasiu nie będzie, teraz to już same puste bo ja wybrałam te z kwotami

a poza tym dziś u mnie w kolekturze Kobietką otwierała nową paczuszkę Jasiów, stąd te wygrane

te czwóreczki też wysłałam, nie wiem czy dobrze zrobiłam, okaże się po 22:15

To ja wrzucę kawał o Jasiu
W I klasie podstawówki, pani od Religi mówi:
- Na początku, Bóg stworzył mężczyznę.
- Tak, bo Bóg zaczął od zera - powiedziała jedna z dziewcząt. Wszystkie dziewczynki się śmieją, a Jasiu wstaje i mówi:
- Tak! A jak Bóg chciał stworzyć kobietę to się potknął i powiedział ku***, a słowo ciałem się stało...

W I klasie podstawówki, pani od Religi mówi:
- Na początku, Bóg stworzył mężczyznę.
- Tak, bo Bóg zaczął od zera - powiedziała jedna z dziewcząt. Wszystkie dziewczynki się śmieją, a Jasiu wstaje i mówi:
- Tak! A jak Bóg chciał stworzyć kobietę to się potknął i powiedział ku***, a słowo ciałem się stało...