Wpisy 187 798 – 187 897
30 listopada 2010 10:47 → 30 listopada 2010 14:59, 100 wpisów
ja 3 rozpisałam, skorzystałam też z liczb korna
może coś wpadnie. Moje 12 liczb w typowaniu Mini widoczne...
może coś wpadnie. Moje 12 liczb w typowaniu Mini widoczne...a może macie jakieś pomysły na pracę którą mogłabym wykonywać w domu? jestem na wychowawczym i jak na razie nie mogę wrócić do pracy, bo nie mam z kim małej zostawić. jakbyście mieli pomysły to piszcie....
Cześć wszystkim 
Z 22.15 3/10 plus nie trafiony i joker nie trafiony

Z 22.15 3/10 plus nie trafiony i joker nie trafiony

mala1438 hmm... na pracy chałupniczej można troszkę dorobić, uczciwej oczywiście, ale teraz to sami oszuści...

mala557 
a jak tam u Ciebie to wygląda?
mam nadzieje że będzie lepiej

a jak tam u Ciebie to wygląda?mam nadzieje że będzie lepiej

mala557 no fakt, ale gdzie teraz znaleźć taką pracę.... w inernecie jej pełno,ale nie wiadomo czy to nie jakieś naciąganie....
mała1438...ja myślę że super rozwiązaniem w Twoim wypadku byłoby zająć się jeszcze jednym maluszkiem zwłaszcza że masz doświadczenie i nawet nie musiałabyś wychodzić z domu..popytaj ..powiedz w sklepie..a napewno jakaś mama wybierze taka opiekę niż przedszkole gdzie dzieciaki chorują!!!
szczęściara masz rację
mala1438 daj ogłoszenie w necie lub w lokalnej gazecie, że zaopiekujesz się dzieckiem 
mala1438 daj ogłoszenie w necie lub w lokalnej gazecie, że zaopiekujesz się dzieckiem 
Jasia już chyba nie biorę, bo chyba wszystkie możliwe wygrane już wydrapałam w swojej kolekturze
muszę coś innego drapać
muszę coś innego drapać
torsan coś czuje, że dziś o 14stej kuleczki wyjmowała będzie Twoja Anna Rusiecka

szczęściara mala557 dzięki wielkie za radę muszę to przemyśleć i w końcu coś zrobić z tym....
mala557... masz szczęście do tych misiów w jasiu
pukon ma MM wysłany narazie na godz14 no i lotto i mini też wysłane 
pukon ma MM wysłany narazie na godz14 no i lotto i mini też wysłane 
torsan mam przeczucie, że będzie losowała i na pewno przyniesie Ci szczęście

HARTGE wyjątkowo mam szczęście w jasiu jak nigdy, dziś wezmę Sto lat bo jeszcze mnóstwo tych losów u mnie jest w kolekturze 

HARTGE, torsan >>> tak tak - zakłady już nadane wczoraj - 5 Lotto i 10 Mini Lotto 
a jak u Was?

a jak u Was?
mala557-u Ciebie w multi też dzis coś wejdzie jak nie o 14 to o 22:15

ja wczoraj puściłem swoje 4 lotto i 2 mini a dziś dałem jeszcze 1 lotto z chybika i 1 mini z chybika i dyche z plusem na 14
chciałam wkleić inne zdjęcie do profilu ale niestety kabel usb coś mi szwankuje....
heloł
dzisiaj mam taki meksyk w pracy majklasz,że w miejsce "wtorek:??" wstawiam 0.Od rana nawet gryza bułki nie zrobiłem.Koniec miesiąca jest dla mnie co miesiąc masakryczny.Nic dzisiaj nie wpada mi do głowy
dzisiaj mam taki meksyk w pracy majklasz,że w miejsce "wtorek:??" wstawiam 0.Od rana nawet gryza bułki nie zrobiłem.Koniec miesiąca jest dla mnie co miesiąc masakryczny.Nic dzisiaj nie wpada mi do głowyjestem zawalony papierami,tabelkami,mailami i jeszcze klienci mi tyłek zawracają

Hejka wszystkim!
na dzisiaj trójeczka moja:
61,77,4
a może by tak jeszcze
61,77,36
61,77,52
i piąteczka
61,77,4,44,36
trzymajcie się i nie przepracowujcie zbytnio
Dzis Andrzeja mój mąz ma imieniny
ale wszystkim Andrzejom 100 lat, 100 lat
i wygranych oczywiście

na dzisiaj trójeczka moja:
61,77,4
a może by tak jeszcze
61,77,36
61,77,52
i piąteczka
61,77,4,44,36
trzymajcie się i nie przepracowujcie zbytnio
Dzis Andrzeja mój mąz ma imieniny
ale wszystkim Andrzejom 100 lat, 100 lat

i wygranych oczywiście

Witaj Darku dawno cię nie widziałam na czacie. Jak tam ci idzie w multi, mini i w lotto?
Modernizowałem swoją stronkę jest w nicku. Dlatego tez długo mnie tu nie było.Pozdrawiam ciepło i miło że mnie ktoś tu pamięta.
Pamiętamy, pamiętamy....aż za dobrze.
Aaaaa wyrazy współczucia, ponoć
dotknęła Cię kolejna osobista tragedia
Aaaaa wyrazy współczucia, ponoć
dotknęła Cię kolejna osobista tragedia
Dobrze ktoś niedawno stwierdził na forum że jak ludzie wygrają coś większego w toto-lotto to im odbija....Nasza koleżanka wygrała i słuch o niej zaginął...Nie ma jej już na forum [pewnie w oddziale zakazali]
Coś w tym musi być bo jak im bosko idzie to tu ich nie ma.
Pozdrawiam wszystkich.

Pozdrawiam wszystkich.

20 tyś to nie jest duża kwota w sam raz na długi 

potem się szuka przyjaciól...

potem się szuka przyjaciól...na 14;
2,26,30,33,48,52,54,59,73,78 na chbil i moja piątka;5,9,18,32,77
2,26,30,33,48,52,54,59,73,78 na chbil i moja piątka;5,9,18,32,77
Co sie dzieje z adminem, bo chialem zakupic ten program, ale probuje skontaktowac sie z januszem ale bez rezultatu...:-(
To jest możliwe tylko co wygrywają parę złotych myśląc że boga za nogi złapali a potem wracają na forum szukać przyjaciół których zostawili dla paru groszy...
kiedys mialem ten program, fajnie pokazywal statystyki ale gdzies go zapodzialem...
Wczoraj o 22.15 miałem lada wyczyn 0/10 ,ale dziś czuję że na tych liczbach będzie spora wygrana.
31,35,36,38,39,62,66,68,77,78.
31,35,36,38,39,62,66,68,77,78.
Marysia jak zawsze w króciutkiej sukience
az przyjemnie sie losowanie bedzie oglądac
az przyjemnie sie losowanie bedzie oglądacUżytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 03,10,11,13,14,17,20,22,41,44,46,51,59,60,61,62,63,68,72,75 - Plusem jest liczba: 17
U mnie 5/10 z plusem.Zawsze to 4 zakłady lotto więcej za wygraną

a ja wysyłałem stałe liczby przez cały tydzien bylo po 2,4zl prawie codziennie dziś nie wysłałem i 5/7 by było 

ricardos-wiem,ale po raz kolejny mam nauczke że liczb się nie zmienia może teraz już bede bardziej cierpliwszy
u mnie nic.... ricardos z twoich weszły tylko 2 ale dzieki za dobre chęci
torsan do liczb trzeba mieć taką samą cierpliwość, jak na wejście Anny