Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 142 372. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ty mag.. uwazaj bo Cię ricarods uśpi! pozory mylą
ile odbierasz mag? 
ile odbierasz mag? 
ricardos> widze ze juz po odbiorze wygranej lecisz sobie w samolocie na Hawaje 

szpicbródka> to lepiej jak w starej reklamie lotto
z kuponem do fontanny i ludzie biją brawo 
z kuponem do fontanny i ludzie biją brawo 
friend7> bye bye
ricardos> czemu taka powazna mina? nie podobało się?
ricardos> czemu taka powazna mina? nie podobało się?

no to już wszystko rozumiem
a jakieś fajne stewardessy były? 
mag..
a jakieś fajne stewardessy były? 
mag..

Gała>
co zrobisz z tak wielką wygraną?
Zapewne dołożysz 1zł i wyślesz 2 zakłady?
co zrobisz z tak wielką wygraną?
Zapewne dołożysz 1zł i wyślesz 2 zakłady?no to bardzo ładnie - oby jak najczęściej Ci się to powtarzało - życzę przynajmniej tego 8/8! 

kathy> a ja widzę powód do świętowania u Ciebie - zaraz przekroczysz magiczne 4 000 postów! 

dobra to myślę, że w takich okolicznościach 70 000zł tez bedzie dobrym powodem do otwarcia 

niedługo przebijesz robota multipasko w ilości postów kathy
milion się zbliża 

x 40tyle kwiatuszków dostałaś od ricardosa - pół kwiaciarni wykupił a Ty mu od czasu do czasu dajesz klapsa!
jeżeli tak to co innego
od czasu do czasku klaps profilaktyczny jest wskazany
hose186>
od czasu do czasku klaps profilaktyczny jest wskazany
hose186>

Gała trafił w piątek 7/8 , ricardos dzisiaj 5/7 i ktos 6/7 tyle ze nie moge sobie przypomniec... aha no i jupiter trafił 5/6 w lotto na chybil-trafil 

oczywiście mowie tutaj o zakładach live - nie o typowaniach 
za to w typowanaich trafiło się 5/12 w mini i 8/10 w mm

za to w typowanaich trafiło się 5/12 w mini i 8/10 w mm
u góry masz musisz kliknąć w ten obrazek który przedstawia gre - jak juz wejdziesz w zatypuj u gory wtedy masz mm mini lotto lotto i jokera
ja podaje na chybił-trafił ostatnio - nie zastanawiam sie nad liczbami
jezeli chcesz zobaczyc moje typy kliknij w "majklasz" koło gwiazdki
jezeli chcesz zobaczyc moje typy kliknij w "majklasz" koło gwiazdkiod jutra zaczne podawac liczby na powaznie - dzisiaj tylko walilem piescia po klawiaturze i takie liczby wskoczyły 

zgadza się
widzę u Ciebie kosiarz 2 x ustrzelone 6/10! bardzo ładnie! masz jakis sposob typowania?
widzę u Ciebie kosiarz 2 x ustrzelone 6/10! bardzo ładnie! masz jakis sposob typowania?jak i również trafione 5/5. jestem pełen podziwu. ja z/w. typujesz na dzisiaj mam nadzieje 

no to spoko - bede obswrwował Twoje typy - jestem ciekaw
a szałer - prysznic
jeszcze opowiedz czy grasz na zywo i czy masz juz jakies wygrane na swoim koncie 
a szałer - prysznic
jeszcze opowiedz czy grasz na zywo i czy masz juz jakies wygrane na swoim koncie 
moi drodzy lece do kościółka 
będe przed 21, mozecie ode mnie odetchnąć troche

będe przed 21, mozecie ode mnie odetchnąć troche

attka mamy rozumiec ze grasz od 1996r? jezeli tak to superancko - musisz miec juz duze doswiadczenie! opowiadaj!
attka> ciekawi nas wszystko
moze masz juz jakies sposoby typowania swoje lub grasz na chybil-trafil? no to wielkie brawa za te wygrane! gratulacje ! 
moze masz juz jakies sposoby typowania swoje lub grasz na chybil-trafil? no to wielkie brawa za te wygrane! gratulacje ! 
no powiem Ci Attka jezeli naprawe tak trafialas to nie mam pytan! Szczesciara z Ciebie!
no to zacznij typowac i ustrzel jako pierwsza 10/10! czemu sie wczesniej nie zarejestrowalas?
skoro znalas multipasko?
skoro znalas multipasko?KOCIO> kilka postow wyzej attka napisała
w multi 2 razy dziennie codziennie a na wieczorne losowania 3 kupony 
w multi 2 razy dziennie codziennie a na wieczorne losowania 3 kupony 
ale sie wkurzylem
spcejalnie wybralem sie do kolektury a baba mi powiedziala ze nieczynne bo lottomat dziala do 21:30 - wymialem ja i powiedziałem, ze do 22:05 - a ona ze u nich tak nie ma 
spcejalnie wybralem sie do kolektury a baba mi powiedziala ze nieczynne bo lottomat dziala do 21:30 - wymialem ja i powiedziałem, ze do 22:05 - a ona ze u nich tak nie ma 
najwiecej trafila 7 liczb na 8
potem 6 liczb na 6 a na koniec 1 zdrapka na 10 zdrapek 
potem 6 liczb na 6 a na koniec 1 zdrapka na 10 zdrapek 
nie no attka powiedzialas ze trafilas kilka razy 6/6 
wpis 142496.

wpis 142496.
fajnie by trafic na paczke gdzie sie skleja 3 zdrapki warte kazda po 100 000zł 

no własnie o Tobie Kathy pomyslalem
jak tam swietowanie 4000 postow? 
jak tam swietowanie 4000 postow? 
nie ale trzeba przyznac ze zabawa i adrenalinka przy zdrapywaniu powiedzmy 20 zdrapek - bezcenne 

w Czastarach padła szósta w Lotto - liczba mieszkańców 1000 - oj chyba zwycięzca nie będzie mial spokojnej nocy 

no wiesz ricardos jak mam trzymac to porządnie
w koncu 10/10 to nie przelewki 
w koncu 10/10 to nie przelewki 
ricardos> trzymam za słowo
mag.. juz znamy Cię zbyt dobrze zebys mogla sie tak publicznie ukrywać
musisz wykombinowac inne sposoby 

mag.. juz znamy Cię zbyt dobrze zebys mogla sie tak publicznie ukrywać
musisz wykombinowac inne sposoby 

no tajniacy to sami znają tajne sposoby hihi
ricardos> jak juz kupisz sobie mercedesa z 6 litrowym silnikiem to z Opola masz do mnie naprawde niedaleko
a teraz troche na poprawienie humorków - już tylko 13 godzin i 55 minut do losowania

ricardos> jak juz kupisz sobie mercedesa z 6 litrowym silnikiem to z Opola masz do mnie naprawde niedaleko

a teraz troche na poprawienie humorków - już tylko 13 godzin i 55 minut do losowania

za 14 godzin ricardos będziesz szukał adresu oddziału TS 
pięknaja> za 15 godzin
do 22:15 a potem 
mag..>

pięknaja> za 15 godzin
do 22:15 a potem 
mag..>

dobra drogie Panie oraz drodzy Panowie czas kimać! mag.. masz racje chyba trochę przesadziłem dzisiaj - mam zryty mózg 
ale czas w waszym miłym towarzystwie ucieka naprawde szybko. Pewnie rano znowu będe Was dręczył
mag.., pięknaja>

ricardos i reszta meskiego towarzystwa >

ricardos obys jak najczesciej odwiedzał ten dom!
paaaaa

ale czas w waszym miłym towarzystwie ucieka naprawde szybko. Pewnie rano znowu będe Was dręczył

mag.., pięknaja>

ricardos i reszta meskiego towarzystwa >

ricardos obys jak najczesciej odwiedzał ten dom!

paaaaa
hose> jeżeli chodzi o wygrane to Jupiter trafił 5/6 na w Lotto na chybił-trafił.
Lestek> pewnie sie nie doczekamy. Totalizator wtedy zmieniłby Lotto na jakas inna gre typu 6 z 90 hehe
znowu trafiłem na babke ktora siedziła za lottomatem pierwszy raz
proszac o blankiet do mm dostalem blankiet do lotto - a chcac dostac jokera na ch/t - otrzymalem odpowiedz- my takiego czegos nie mamy 
proszac o blankiet do mm dostalem blankiet do lotto - a chcac dostac jokera na ch/t - otrzymalem odpowiedz- my takiego czegos nie mamy 
dostałem jokera na ch/t - 15 + 22 24 30 49 - 2 liczby sie powtarzaja z 4z50

mam do was jeszcze pytanko - bo w wyniku calej tej sytuacji wskoczylem za kase i sam wyslalem sobie kuponiki - kliknalem 1 zakład - 1 losowanie - i na dole było cos takiego " 1 kupon" - o co kaman? chodzi o to ze jak np wyslemy 5 zakladów -1 losowanie - 5 kuponow - to dostaniemy 5 kuponików i na kazdym jeden zakład? czy 5 takich samych kuponów po 5 zakładów? troche namieszałem 

ricardos> ja mam takie szczescie
zawsze trafie na babe ktorej trzeba wytlumaczyc. raz wypłacałem 3/5 w mini to nie wiedziala co zrobic
chciala mi kupon oddac
a dzisiaj to byl szczyt. wczoraj o 21:30 otrzymalem info ze "totolotek juz nieczynny" 
zawsze trafie na babe ktorej trzeba wytlumaczyc. raz wypłacałem 3/5 w mini to nie wiedziala co zrobic
chciala mi kupon oddac
a dzisiaj to byl szczyt. wczoraj o 21:30 otrzymalem info ze "totolotek juz nieczynny" 
najlepsze ricardos jest to ze te przygody trafiaja mi sie w 6 roznych kolekturach w miescie - w jednej to bym jeszcze rozumial ale w dosłownie 6? 

no w sumie racja
moze i bym uzbierał na Maybacha nawet
ale ta kolektura w monopolowym u nas to bieda - zachomikowali gdzieś pod ladą blankiety zeby przypadkiem ktos sobie nie wzial kilku do domu
wydaja tylko pojedyncze jak sie poprosi grzecznie
moze i bym uzbierał na Maybacha nawet
ale ta kolektura w monopolowym u nas to bieda - zachomikowali gdzieś pod ladą blankiety zeby przypadkiem ktos sobie nie wzial kilku do domu
wydaja tylko pojedyncze jak sie poprosi grzecznie