Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 142 054. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jeszcze raz gratuluje i przypominam ze w Twoim układzie prawdopodobienstwo wynosiło 10 do 54 201!!!
ale okrągłe sumy!
- 1 000 000zł BONUS
- 2 000 000zł Lotto
- 3 000 000zł Joker
- 1 000 000zł BONUS
- 2 000 000zł Lotto
- 3 000 000zł Joker
nie przejmuj sie mała - taki urok gier
pamietam jak jeden facet wysłał 1 zakład na 3 losowania lotto - w pierwszym trafił 1/6 i
a w drugim 6/6 
- nie poddawaj sie i walcz - fajna zabawa
fajne emocje - bardzo nieprzewidywalne - aha no i fajne pieniadze i adrenalina hłe hłe
pamietam jak jeden facet wysłał 1 zakład na 3 losowania lotto - w pierwszym trafił 1/6 i
a w drugim 6/6 
- nie poddawaj sie i walcz - fajna zabawa
fajne emocje - bardzo nieprzewidywalne - aha no i fajne pieniadze i adrenalina hłe hłedobranoc wszystkim! narka Pawcio! - wysokich wygranych 

do dzisiaj!

do dzisiaj!no to niezle mala1438
dzisiaj o 14 i 22 bedzie lepiej ! trzeba walczyc i sie nie poddawac - paaa ... jeszcze musze dokonczyc
i ide spac
dzisiaj o 14 i 22 bedzie lepiej ! trzeba walczyc i sie nie poddawac - paaa ... jeszcze musze dokonczyc
i ide spac
ricardos> dałej jej zastrzyk gotówki - dlatego ucichła 
mariucha>

mariucha>

no ja się wcale nie dziwie - mnie by się kathy potem tydzien sniła jakbym dostał takie baty 

halo! nagle wszyscy wybyli? co to kolektury o 12 u Was otwierają? 

w takim razie nie ma co - tylko wysłać 10 liczb z chybika
chyba ze pamietasz jakie padły hehe - kto losował? 
chyba ze pamietasz jakie padły hehe - kto losował? 
już myślałem że ricardos wszystkim podałeś zastrzyk
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
teraz to życzę Ci ciszy i spokoju podczas sprawdzania kuponów hehe i żebyś doczekał momentu zobaczenia liczb 

kwatera TS - autoryzowany serwis nabijania portfela
też chciałbym się ta wybrać 
też chciałbym się ta wybrać 
rico> 
a z plusem ile by było? bo juz nie mam przed oczami tabelki

a z plusem ile by było? bo juz nie mam przed oczami tabelki
ee odrobisz wieczorkiem
tez moze cos pocisne na 22
ale raczej z chybika - bo jak sam skreslam to ryje sobie mozg, bo potem zaluje ze cos zmienialem 
rico> wygrałeś 700zł? czy 200zł?
tez moze cos pocisne na 22
ale raczej z chybika - bo jak sam skreslam to ryje sobie mozg, bo potem zaluje ze cos zmienialem 
rico> wygrałeś 700zł? czy 200zł?

a rozmawiałem wczoraj ze szpicbródką na temat tego, ze nikt nie trafil ostatnio 5/6 w realu az tu nagle o 22:15 bum i 5/6 

nie bój sie obudzi się przed wieczornym losowaniem i zniszczy Twój plan B! 

ricardos> uważaj bo uśmiercisz biedną kathy, przedawkuje i co potem?
ricardos podejrzewam, że od kilku dni nie potrafisz siedzieć. Najważniejsze, że nie wpływa to na 

dla totalizatora nie ma znaczenia ilosc wygranych w lotto... oni z tego nic nie maja. przeznaczaja min. 51% na pule na reszta idzie do nich. mozna miec podejrzenia co do MM - poniewaz tam wygrane sa gwarantowane.
Zelus>
bardzo ładnie
jakbys trafił 5/7 to bys zalowal ze nie bylo 6/7. Trzeba sie cieszyc nawet z najnizszych wygranych. Gratulacje.
bardzo ładnie
jakbys trafił 5/7 to bys zalowal ze nie bylo 6/7. Trzeba sie cieszyc nawet z najnizszych wygranych. Gratulacje.chcialbym dodac ze ja naleze do tych ktorzy wierza i twierdza ze gry TS nie są manipulowane. Zelus jakbys trafił 7/7 to bys zalowal ze nie na stawce x10. 
friend7> jak długo grasz już w gry liczbowe
?

friend7> jak długo grasz już w gry liczbowe
?Zelus> jeszcze raz 
friend7> nie wiem czy losowania nie są nadawane w standardzie HD (720,1080i,p) jezeli tak... mozna to zobaczyc w zwolnionym tempie w jak najbardziej odpowiedniej jakośći

friend7> nie wiem czy losowania nie są nadawane w standardzie HD (720,1080i,p) jezeli tak... mozna to zobaczyc w zwolnionym tempie w jak najbardziej odpowiedniej jakośći
kathy>
tym bardziej flaszke mozna z nim rozpracowac podczas losowania 
tym bardziej flaszke mozna z nim rozpracowac podczas losowania 
a tak na powaznie to nie piję takich rzeczy 
szpicbródka> uważaj bo się przekręcisz

szpicbródka> uważaj bo się przekręcisz

oo mój post numer 777 znak żeby wysłać 3 zakłady 7 skreśleń
friend7> grasz przeważnie na chybił-trafił czy może sam skreślasz?
friend7> grasz przeważnie na chybił-trafił czy może sam skreślasz?
multi multi plus 1984> Zelus - kilka postów wyzej zamiescil zdjecie kuponu
6/7 na stawce 1
Zelus - kocham te stare kolektury ze starymi kuponami - zawsze lubie do nich wracac
6/7 na stawce 1Zelus - kocham te stare kolektury ze starymi kuponami - zawsze lubie do nich wracac

ale jezeli chodzi o wytrzymałość kuponu na rozne niesprzyjające czynniki to zdecydowanie wygrywają te nowe kuponiki
papier jest błyszczący i trudno go rozerwac i co najwazniejsze - przezywa kontakt z wodą! robiłem kiedyś crash test przy udziale kuponików - oczywisci tych wygranych 
papier jest błyszczący i trudno go rozerwac i co najwazniejsze - przezywa kontakt z wodą! robiłem kiedyś crash test przy udziale kuponików - oczywisci tych wygranych 
friend7> ja gram roznie - teraz i ostatnio preferuje ch/t
chciałbym wszystkim przypomniec wyczyn kolegi Jupitera - 10 zakładów na ch/t - 10 zakład trafiony
http://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/
chciałbym wszystkim przypomniec wyczyn kolegi Jupitera - 10 zakładów na ch/t - 10 zakład trafiony
http://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/
spokojnie - wszystko przed nami! a pamietasz ile zakladow wyslales? jakas kumulacja byla?
ja jeszcze zaczynałem grac jak lotto kosztowało 2zł - ludzie narzekali ze podrożało z 1,25zł - teraz nie komentuje cen zakładów
ja przed wyjazdem na 2 tygodnie za granice chcialem wyslac 1 zaklad na 7 losowan lotto - ale mowie szkoda 21zł - wroce to pogram
- i bym mial 4/6 warte 334zł jakos
- i bym mial 4/6 warte 334zł jakosale zalowalbym bo miałem jedna liczbe obok do piątki a wtedy za 5/6 płacili ponad 10 000zł!
takie wygrane naprawde ciesza
oby trafialy by sie jak najczesciej!
oby trafialy by sie jak najczesciej!friend7> jest to troche chore ale trzeba sie pogodzic - przynajmniej sa lepsze wygrane i gwarantowane 2 000 000 w puli a nie tam jakies 600 000zł czasami bylo pamietam.
i 8 szostek 
i 8 szostek 
wazne ze moje kochane mini lotto zostało po 1,25zł
oby juz nic nie zmieniali w grach na gorsze. niech udostepnia mozliwosc typowania 4 z 50 w jokerze!
oby juz nic nie zmieniali w grach na gorsze. niech udostepnia mozliwosc typowania 4 z 50 w jokerze!lottomat ma program symulujący typowanie liczb. ma w bazie wszystkie ok 14 000 000 kombinacji i losuje
ciekawe czy komus sie trafilo na chybil-trafił 1,2,3,4,5,6 np 
ciekawe czy komus sie trafilo na chybil-trafił 1,2,3,4,5,6 np 
jakbym dostał powiedzmy zakład 1,2,3,4,5,6 na ch/t to bym kupon oprawił w ramke i powiesił na scianie 

multi multi> tez o tym przed chwila myslalem hehe tak kilka wygranych na 1 kuponie - jest moc 

skandalem byłoby wysłanie 10 zakładow na ch/t i dostać np 3 takie same zestawy! to bym chyba sie z tym przeszedł do telewizji 

friend7> ja ostatnio wysłałem 1 zakład na 10 losowan mini lotto to tez udalo sie trafic 3/5
- 42zł jakos bylo - w mini lotto jest trodniej trafic trojke wiec jest duza radosc - tym bardziej jak sam skreslales - brawo!
- 42zł jakos bylo - w mini lotto jest trodniej trafic trojke wiec jest duza radosc - tym bardziej jak sam skreslales - brawo!friend7> ja to wysyłałem taką hurtownię jak były kumulacje po 30 baniek + hehe
wczoraj kolega Jupiter wyslal 10 zakladow na ch/t to ustrzelil piątke
wiem ze pisze o tym setny raz ale tak sie z tego ciesze

wiem ze pisze o tym setny raz ale tak sie z tego ciesze

mam nadzieje ze trafie 
a ricardos mial sen ze podał zastrzyk naszej kathy i ja uspil i na spokojnie mogl kuponiki sprawdzac
i smieje sie ze teraz usypia wszystkich hehe

a ricardos mial sen ze podał zastrzyk naszej kathy i ja uspil i na spokojnie mogl kuponiki sprawdzac
i smieje sie ze teraz usypia wszystkich hehehttp://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/ - tutaj jest zdjęcie friend 7 - ostatni zakład - piątka w Lotto - płata jakoś ponad 7 600zł
mag.. wzajemnie!! 
multi multi> nie ma co sie spieszyc - na pewno trafisz

multi multi> nie ma co sie spieszyc - na pewno trafisz

kasa trafi do jego szwagram ktoremu podarował kupon jako prezent ślubny 
mag..
wracaj prędko

mag..
wracaj prędkoszpicbródka> w takim wypadku to bez dwoch zdan z kuponikiem mozna sie pozegnac
ale jezeli go nie zlozymy bedzie wszystko ok. najlepiej miec takie etui na kupony
mag.. 2 000 000zł na prezent slubny to byłby gest
multi multi> wzajemnie

ale jezeli go nie zlozymy bedzie wszystko ok. najlepiej miec takie etui na kupony
mag.. 2 000 000zł na prezent slubny to byłby gest

multi multi> wzajemnie

ja raz miałem taki wymiętolony i poplamiony atramentem
lottomat bez problemu wyplacil 20zł hłe hłe
no w koncu ricardos powrócił
lottomat bez problemu wyplacil 20zł hłe hłeno w koncu ricardos powrócił

friend7> będziemy pamiętać... jeżeli chcesz oglądać poprzednie losowania to nie ma problemu na multipasko
zakładka wyniki po lewej stronie
zakładka wyniki po lewej stronie