Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 142 857. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a w zeszłym tygodniu to jakis chlop se kupony wysylal bo jak powiedzial babie " po jednym zakladzie 10, 9,8 skerslen" - to ona "powoli, bo dopiero sie ucza"
to u nas nie ma opcji ricardos
jest jedna kolektura - taki kiosk - to blankiety sa na zewnatrz wiec jeszcze jako tako - ale w innych - wzrokiem by Cie zjedli!
jest jedna kolektura - taki kiosk - to blankiety sa na zewnatrz wiec jeszcze jako tako - ale w innych - wzrokiem by Cie zjedli!a raz przychodze wyplacic kase to miła pani "dzien dobry w czym moge pomóc" - piekny usmiech oczywiscie - jak zobaczyla ze przyszedlem u niej wyplacic 20zł za 3/6 w lotto - to łaskawie wypłaciła ale "do widzenia" to juz mi nie powiedziała ehhh
haha
ja mialem bardzo podobnie
jak wzialem zdrapke za 1zł to kobitka powiedziala mi ze ma nadzieje ze tam nic nie wygram bo nie wie jak sie potem wyplaca
ja jej nieszczescie trafiłem 2zł
- co to za wyszkolenie - lottomat - proste to jak budowa cepa 
ja mialem bardzo podobnie
jak wzialem zdrapke za 1zł to kobitka powiedziala mi ze ma nadzieje ze tam nic nie wygram bo nie wie jak sie potem wyplaca
ja jej nieszczescie trafiłem 2zł
- co to za wyszkolenie - lottomat - proste to jak budowa cepa 
a co jezeli u mnie w oddziale TS - bedzie tak samo?
chłop nie bedzie wiedzial jak wypłacic 2 000 000zł 
chłop nie bedzie wiedzial jak wypłacic 2 000 000zł 
widze ze jakis luzak wygrał 217 000zł w mili lotto - jeszcze nie wyplacil - pewnie mu sie z domu nie chcialo ruszac 

ricardos> to juz skandal! umówić się na wypłate 80zł - szkoda ze nie kazała Ci iść do oddziału 

ale jest jakis błąd na stronie lotto;
- 217 021.50 - w tabeli podana wygrana za 5/5 7.08.10
- 221 808,50 - wysokie wygrane Opoczno za 5/5 7.08.10
- 217 021.50 - w tabeli podana wygrana za 5/5 7.08.10
- 221 808,50 - wysokie wygrane Opoczno za 5/5 7.08.10
jezeli nie zależy im na tej różnicy - ponad 4 700zł - to ja chetnie przyjme z ricardosem 50/50
- ale to chlop pewnie bedzie musial sie umowic na inny termin po te 4k 
- ale to chlop pewnie bedzie musial sie umowic na inny termin po te 4k 
to się ciesze ricardos> ja mam zerowe umiejętności kulinarne
- podajcie jakie liczby dostaliście z chybika 
- podajcie jakie liczby dostaliście z chybika 
sam skresliles 13 w jokerze czy z chybika? ja to dostałem niefajne 4/50
22,24,30,49 - 2 liczby sie powtarzaja
22,24,30,49 - 2 liczby sie powtarzajaa jokera mam na chybił - trafił - 15
- przynajmniej on mi sie podoba hehe
- przynajmniej on mi sie podoba heheu mnie 1/5 w realu
ale była nadzieja bo pierwsza wylosowana liczba to była moja dwojka - a pomyslalem sobie ze pierwsza bedzie wlasnie ona hehe
ale była nadzieja bo pierwsza wylosowana liczba to była moja dwojka - a pomyslalem sobie ze pierwsza bedzie wlasnie ona hehea ja wyslalem 3 jokery dzisiaj i takie liczby z chybika dostaje ze szok - na dwoch kuponach dostalem 22 i 49 i kilka innych powtorek 

już nie pierwszy raz to słyszę ricardos
najlepsze jest to ze tą klawiature wymienialem niedawno - przedwczoraj rozlałem piwo na komputer mamy 
najlepsze jest to ze tą klawiature wymienialem niedawno - przedwczoraj rozlałem piwo na komputer mamy 
mag.. najwieksza kara jest to ze nic nie trafiam
- po prostu zawsze trafie na Ciebie jak jestem 
- po prostu zawsze trafie na Ciebie jak jestem 
ricardos spokojnie - moje klawiatury są pancerne. jak próbowałem reanimować starą klawe to znalazłem między guzikami kawałek pieczarki z pizzy
ta ma podobnie i śmiga narazie
a emocje podczas losowania są takie ze bez żarcia nie ma co nawet kompa odpalać
ta ma podobnie i śmiga narazie
a emocje podczas losowania są takie ze bez żarcia nie ma co nawet kompa odpalaćricardos> specjalnie dla Ciebie http://www.obrazky.pl/obrazky/brudna-klawiatura-701-OBRAZKY.PL.jpg
hose186> pracuje w kryminalistyce
detektyw hose
prześwietli każdego
brawo!
detektyw hose
prześwietli każdego
brawo!hose186 - a to znasz? http://forum.idg.pl/uploads/photo-147782.jpg
Pasko> szukamy siebie nawzajem po nickach w necie i dowiadujemy się wiele ciekawych rzeczy
dowiedzialem sie ze hose ma taki telefon i paru innych ciekawostek
i co Pasko zadowolony?
dowiedzialem sie ze hose ma taki telefon i paru innych ciekawostek
i co Pasko zadowolony?o dokopałem się jakimś cudem do telepolis (net jakoś mi słabo chodzi) widze ze ma wi-fi. pełen luksus... tez musze sobie jakis telefonik sprawic, bo miałem fajne a posprzedawałem 

widze Pasko ze chat na multipasko to bez problemu ogarnia ten aparacik
jak dla mnie bomba - ale wtedy to by mnie mag.. uwazala za chorego jakiegos - 24h na dobe online 
hose

jak dla mnie bomba - ale wtedy to by mnie mag.. uwazala za chorego jakiegos - 24h na dobe online 
hose

teraz uzywam chwilowo nokii 6310i - jezeli chodzi o baterie w tym telefonie to 

dobra moi drodzy - widze ze jak zwykle pacjent majklasz jako ostatni opuszcza chat
zrytość moja nie zna granic...
dobranoc wszystkim

zrytość moja nie zna granic...dobranoc wszystkim

wysłałem 5 kuponików na łączną sume 13,50zł. jak wrocilem do domu miałem w zakładce 2 kupiniki warte 6,25zł 
wroocilem do kolektury i usłyszałem "ja Panu dawałam na pewno wszystki" - "ale niech Pani sprawdzi jeszcze dokładnie" - "nie nie ma - dawałam Panu" - ja wychodze z kolektury, szukam w aucie - a nagle wybiega baba - "znalazłam!, spadły pod stolik!"
- nie komentowałem.

wroocilem do kolektury i usłyszałem "ja Panu dawałam na pewno wszystki" - "ale niech Pani sprawdzi jeszcze dokładnie" - "nie nie ma - dawałam Panu" - ja wychodze z kolektury, szukam w aucie - a nagle wybiega baba - "znalazłam!, spadły pod stolik!"
- nie komentowałem.
kuponiki wysłałem o 10 równo - a 10:25 szukałem ich w kolekturze!
tak tak kolektorka znalazla gdzies pod lada. to juz nie pierwszy raz!
a ja tez nie pomyslalem bo babka dała mi zbitek blankietów i kuponów i wsadziłem to do zakładki i odjechałem zamiast sprawdzic - człowiek uczy sie na błędach 
hose186 - mag.. milczy

hose186 - mag.. milczy
powodzenia w kuchni 

klawiatura zatyka mi się żarciem