Wpisy użytkownika mag..
Łącznie 7 545 wpisów w archiwum, pokazane od nr 99 629. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
edi8>>:)ach dziękuje Ci łaskawco,jestem ciekawa czy Ty zawsze jesteś taki dokładny, w wszystkim co robisz?
99626. edi8 2010-03-04 (20:17)>>>> czy to Twój pierwszy wpis po "uwolnieniu"??
edi8>> "Wolnosc" to Ty na spacerek, kino kawiarnia i śpiew,ale Ty nie , sadzasz kufer na foteliku przy kompie i rozglądasz się komu by tu dokopać, nie ładnie feeeeeeeeee
edi8 to TY się pochwal jak Tobie idzie w grze:):)
Ps.edi8>> To Ty się pochwal jak Tobie idzie w grze( jeśli możesz) czy ten szeregowy to Twój kumpel??
Ps.edi8>> To Ty się pochwal jak Tobie idzie w grze( jeśli możesz) czy ten szeregowy to Twój kumpel??
typer6>. od rana w napięciu do 13,00. potem pełen luzik, pisałam wczoraj, trzymaj kciuki:):
lilu>> sama doświadczyłaś dziś ataku ediego8 na sobie i jego klonów, mnie wczoraj też zaatakował jego klon!! Bardzo ubolewam nad tym ,że kogucika19 nie ma z nami:(:( koguciku19 pozdr.:):
W drodze do nieba spotykają się dusze dwoch facetów i zaczynają rozmowę:
- Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał..
- Ja zmarłem że zdziwienia..
- Jak to że zdziwienia?
- Wracam wcześniej z pracy, widzę gola żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod
łóżkiem, za szafa, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie
i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem.
- Oj, żebyś ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli.
- Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał..
- Ja zmarłem że zdziwienia..
- Jak to że zdziwienia?
- Wracam wcześniej z pracy, widzę gola żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod
łóżkiem, za szafa, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie
i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem.
- Oj, żebyś ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli.
Witam:):DZIEKUJĘ ZA ŻYCZENIA:):)
typ na 14,00
8,28,57.58
6,16,27,28
typ na 14,00
8,28,57.58
6,16,27,28
Witam, lila, sam9:):
typ na 22-00
21,46,50,75
Gratulacje Chippi:):):
typ na 22-00
21,46,50,75
Gratulacje Chippi:):):
witaski lila:):)bywało się trochę tu i tam:):nie ma co korzonków:): zapuszczać w jednym miejscu:) co u Ciebie? kogutek już jest widzę:): ale słabo nam tu pieje.. hallo kogutku... daj jakiś znak:)
emeryt też lata po świecie.. hallo emeryt!!księgowość mi się nie zgadza:):) zapodaj..... cyferki:):
sam9 witaj jak kuleczki):OOOOOO!! co "naszemu kogutkowi" dziobek zamykają?
lilu >> o przepisach pamiętam:): idę naładować akumulatorki i będę wieczorem. pa lila:)
hallo hallo ciszaaaa !! Witam Wszystkich:):
typ na 14,00
21,50,56,60,61
madzia77>> , lila, kogutek, klaraK.:):)
typ na 14,00
21,50,56,60,61
madzia77>> , lila, kogutek, klaraK.:):)
kathy>> to nie biegaj, tylko po prostu idż:):)wysportowane te kobietki teraz :):) tylko by biegały:):) Witaski kathy:):
kulkomaniak>> posłuchaj Ty mnie nie mieszaj w jakiś duperele.. mag.. to Marta- zapisz sobie to.. pozdr.. Miłego Dnia:): PA
lila ,zobacz co tam madzia77 celnie wytypowała, madzia77 gratki, koguciku.. hallo!!
vento:): była, trochę jeszcze pozostało, ale niedługo będzie nowa a jakże:):
Bogdan, napisz jeszcze Olsztyn, Toruń :): i zraz powiem wujcio Bogdan W.??
Witam:): piękna pogoda+20C u nas.... koguciku jak u Ciebie pióreczka wytrzepane i wygrzane:):)
Ps. emeryt>>> nie chwal się tak C.(wcale tak dobrze nie tańczysz :):)
Ps. emeryt>>> nie chwal się tak C.(wcale tak dobrze nie tańczysz :):)
Nie ma za co:):) dopisze jeszcze bo to tak w służbie z głowy pisałam..:):)
Tak te liczby..... robią nas w balona:): ale co trzeba z nimi zawalczyć!!!
Teraz ,serniki, makowce,mazurki, baby gotowane i różne potrawy Wielkanocne:):):)
wiesz ja jestem bdb wzrokowcem raz zobaczę i już pamiętam.Do Włoch jechałam w tak doborowym towarzystwie hihih wracam tam w tym roku już nie długo Lilu:):
Stronka Typy na żywo, była nie dostępna Lilu, czytałaś jakiś oszołom znowu wypisywał płomienne listy, jak to jest, niby się nie znamy, właściwie to nikt mnie nie zna a takie wyznania pisze....
Dlatego,mało tam bywam , zresztą na chat także, raz ,że zawsze mało czasu, po drugie:):)
vento Ty nie jesteś Włochem, próbujesz nim być, ale to nie to samo.W Twoich żyłach płynie polska krew:):)
Idę na spacerek:):)pozdr. Lilu, vento, Marek, Ryszard:)może spotkam emeryta.. "to z nim zatańczę" pa