Wpisy użytkownika lukasz300
Łącznie 137 wpisów w archiwum, pokazane od nr 128. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
jezeli zauwazyles multus 80 to ja puszcze je od pol roku, zobacz w archiwum, znajomy mi podal i powiedzial ze on kiedys padna
zastanawiam sie czy puszczac te same..
w ostatnich 20losowaniach na ten zestaw mialem 6/10 3 razy!!
nic nie wiadomo,a teraz wpadlo 9/10
w ostatnich 20losowaniach na ten zestaw mialem 6/10 3 razy!!
nic nie wiadomo,a teraz wpadlo 9/10
to jest osoba ktora trafile 6/6 w duzego lotka, dawno ale trafil 4 banki,
wiesz co puniszer ten znajomy czul ze padna 3 cyfry z tego zestawu, czul je na bank ze padna,
wiesz co czulem ze moze cos pasc, ale wczoraj nic nie trafilem wiec zrezygnowalem
ja tez tak czuje ze kiedys cos trafie, nie wiem skad ale mam takie przeczucie
witam! wiecie moze dlaczego nie ma wynikow wygranych? zawsze po godzine bylo wiadomo a teraz nie ma..
nie wiem kto to ale zobacz jego konto i ciagle puszcza te co ja
moze dlaeto nie weszlo wiecej np 8czy 9/10 bo on te same puszcza
witam! ja typowalem swoje liczby 4,11,21,27,33,40, 5liczb obok padlo
witam ile jest punktow za 5/12 w lotto plus? kto wie i moze napisac
to jest jakies ku**stwo puscilem na 5 losowan jeden zaklad na 10 liczb i nic nie weszlo!zlodzieje!bandyci!
witaj pasko, czy jest mozliwosc zeby bylo gdzies napisane na stronie kto bedzie prowadzil losowanie?bo Moreno jak prowadzi to lepiej nie grac. dzieki
czemu nie ma wynikow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jolka1005 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puscilas w realu?
wczoraj 4/10 dzisiaj nie powtorzylem tego i 7/10poszlo sie j****C
a ja pojechalem puscic multimulti i w kolekturze znalazlem 2 kupony po 10 skreslen ktos zapomniaj wziasc. weszlo 2 razy 5/10 jak by połaczyl to byla by 10-tka!
nie wierze! pierwsze losowanie Moreno, ze cos wygralem znaczy zwrot z kuponu
ale zachecaja grac skurtwysyny, 18 liczb ani jedna nei weszla
witam, czy ktos wie jak sa przyznawane nagrody za ranking w typowaniach? napisalem meila do pasko i nic mi nie odpisuje. ktos dostal nagrody?
« PoprzednieKolejne 100 »