Wpisy 1 853 302 – 1 853 401
28 grudnia 2013 00:00 → 28 grudnia 2013 00:32, 100 wpisów
pewnie tak samo łatwo jak nic nie wydrapać
farta zabrakło
a co będzie jak mi się córcia urodzi... ale postaram się codziennie tu być przynajmniej godzinkę
Pasko
on to używa przy każdym moim wpisie
jak tylko jest na czacie
on to używa przy każdym moim wpisie
jak tylko jest na czacie
Pasko imię już macie wybrane?
lottomat: aż tak do przodu z techniką nie jestem... stanąłem na 3-ciej generacji
No qrva-Czy już wszyscy zostali TU obrażeni,
Jeżeli nie to jestem gotów to uczynić
Jeżeli nie to jestem gotów to uczynić
ciekawy jestem jak integra daje rade tj hd 4600, chodzi mi o podstawowe zastosowania
jocia
prawda jest taka, że była to wymiana zdań o typowaniu w MM, przyznaję, że dość ostra, ale nikt z nas nie użył słów obrażających
ani Ty ani ja
prawda jest taka, że była to wymiana zdań o typowaniu w MM, przyznaję, że dość ostra, ale nikt z nas nie użył słów obrażających
ani Ty ani ja
Gonzaga
jocia
jesli uzyłem słów wobec Ciebie j.w
możesz w każdej chwili mi podac link
jesli uzyłem słów wobec Ciebie j.w
możesz w każdej chwili mi podac link
Tu tylko Lenina nie można obrazić choć pomnik zwalono w Kijowie
ale Lenin wiecznie żywy
ma 30 lat i objechał cały świat
i zajechał do paryża
ale Lenin wiecznie żywy
ma 30 lat i objechał cały świat
i zajechał do paryża
Kiedy..widzisz emeryt..ja Tobie też nie wierzę, przykro mi
Widze po sposobie pisania..i liości atrakcji,że masz więcej lat..jak ankietowe 30-35
Widze po sposobie pisania..i liości atrakcji,że masz więcej lat..jak ankietowe 30-35
Toja dobranoc
ciekawe jest że ja piszę o Leninie a emeryt czuje się obrażony
słyszałem o tak zwanym odruchu Pawłowa ale to chodziło o psy
co ma emeryt do zwierzęcia ?
słyszałem o tak zwanym odruchu Pawłowa ale to chodziło o psy
co ma emeryt do zwierzęcia ?
Lottomat o czym Ty piszesz z Pasko ..rany szyfry same jakieś
OK..nie chce wiedzieć
OK..nie chce wiedzieć
Ciekawe czy emeryt zarzuci kłamstwo autorowi tego wpisu?
44 552. emeryt 2009-03-31 (00:25)
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
Można się cofnąć i przeczytać.
A po kilku latach zażył jakiegoś eliksiru i odmłodził się na 30-35 lat...
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
Można się cofnąć i przeczytać.
A po kilku latach zażył jakiegoś eliksiru i odmłodził się na 30-35 lat...
jocia
ale pomiędzy tym co wierzysz, a obrażaniem to zasadnicza różnica
ilość atrakcji jest związana z zawodem i kasą, o czym pisałem nie raz, nie dwa tu
nigdy nie pisalem,że jestem biedny, też o tym pisałem
ale po co ta zazdrość o sukcesy innych ?
czy Ty myślisz, że tu ludzie piszą samą prawdę ???
ale pomiędzy tym co wierzysz, a obrażaniem to zasadnicza różnica
ilość atrakcji jest związana z zawodem i kasą, o czym pisałem nie raz, nie dwa tu
nigdy nie pisalem,że jestem biedny, też o tym pisałem
ale po co ta zazdrość o sukcesy innych ?
czy Ty myślisz, że tu ludzie piszą samą prawdę ???
widz
pisałem o tym tu, dlaczego tak napisałem
ale może cię nie było przy tym
pisałem o tym tu, dlaczego tak napisałem
ale może cię nie było przy tym
od jakiegos czasu czytam o lapkach i dzis ciezko cos wybrac, zawse jakies ale co wplywa na to ze lap jest kiepski, zaszwyczaj matryca slaba .. pozniej chlodzenia itp
jprdl co tu się dzieje
Hej
emeryt a o tych wycieczkach w stanie wojennym to co było ? fantazja czy demencja starcza ?
Ale Tu głośno !
lottomat: też miałem dylemat... ale na x-kom.pl zrobili na niego promocję na 3200 zł i stwierdziłem, że mega okazja... a było to prawie rok temu.
Jarek idę po popcorn i wino bo na trzeźwo nie ogarnę
przypomnij sobie co wczoraj pisałeś
a nie raz nie dwa pisałem,
że nikt nie zmusza cię do czytania czy
krytykowania moich wpisów
a nie raz nie dwa pisałem,
że nikt nie zmusza cię do czytania czy
krytykowania moich wpisów
Staszku
Dobry wieczór co jak zagadać do dziewczyny z którą raz rozmawiałem i poznałem u kuzyna na 18 urodzinach w barze bo podawała do stołu teraz w grudniu 18 lat. Bo nawet byłem kiedyś tam ale nie było to poprosiłem panią żeby przekazała jej kartkę na której napisałem że to ja ten co rozmawiała z nim na urodzinach 18 kuzyna podałem imię i mój numer telefonu ale może nie dotarł tej kartki pewnie ale nie wiem co bo nie odpisała. A wtedy mi powiedziała czyli 24.05 że na razie chłopak nie szuka. 11.01 ja pojadę do szkoły to po na pewno tam zajdę ciekawe co zrobi o ile tam będzie ? A niedługo będę miał staż w gimnazjum jak koledzy mieli to będę zarabiał co miesiąc to zabiorę ją gdzieś i kupię prezenty od czasu do czasu i kwiaty bo to lubicie dziewczyny prawda ? Najlepiej moi kuzyni powiedzieli dzisiaj 5 i 7 lat że oni nie będą mieć dziewczyn.
halapek
jprdl Krzysztofwezmę dwie butelki
narka
i tak uważam że emeryt kłamie a to jest obojętne czy kłamie ile ma lat , czy kłamie o wycieczkach w stanie wojennym
czy kłamie że w latach 60 grał w totka
kłamca
i tak uważam że emeryt kłamie a to jest obojętne czy kłamie ile ma lat , czy kłamie o wycieczkach w stanie wojennym
czy kłamie że w latach 60 grał w totka
kłamca
emeryt...a co ma zamoznosc do tego co wypisujesz
Emeryt..nie obrazaj mojej inteligencji.. proszę uprzejmie
Twoje " sukcesy w bukmacherce..moze warto czasami uwiarygodnić ..ja wstawiam skny ..bo mi tez nie wierzą ...
Styl pisania..jednak świadczy o tym,ze jestes grubo starszy..jak piszesz.. ale nic mi do tego..tylko.. nie nie lubie jak ktos myśli,ze jestesmy badna idiotów, których mozna oszukać
Emeryt..nie obrazaj mojej inteligencji.. proszę uprzejmie
Twoje " sukcesy w bukmacherce..moze warto czasami uwiarygodnić ..ja wstawiam skny ..bo mi tez nie wierzą ...
Styl pisania..jednak świadczy o tym,ze jestes grubo starszy..jak piszesz.. ale nic mi do tego..tylko.. nie nie lubie jak ktos myśli,ze jestesmy badna idiotów, których mozna oszukać
Ale co ja mam zrobić albo jej powiedzieć po tych 7 miesiącach w końcu raz się widzieliśmy a kilka zdań zamieniliśmy ze sobą ?
Angelika
Emeryt, a o tym przedziale 30-35 też już piszesz co najmniej przez pięć lat, może warto by już przejść na przedział 35-40 ??? Byłoby to bardziej wiarygodne.
krzysztof: tak się podrywa dziewczyny: https://www.youtube.com/watch?v=1mRM1VwUiYA
Krzysztof powiedz, że zdajesz maturę ze stroną mature.com
jocia
pisałaś o ilości atrakcji
więc ci wyjaśniłem, że to związane z moją pracą
pisałaś o ilości atrakcji
więc ci wyjaśniłem, że to związane z moją pracą
Dobry wieczór panie Januszu tylko problem w tym że nie widzieliśmy się 7 miesięcy ?
Krzysztof a ona w ogóle wie o Tobie?
murphy ty masz coś chyba z Boruca, ty na forum jesteś po to by walczyć ? robisz z siebie benhakera, bufona ? zarozumialca ? podobny jestes do wlochów, oni tez wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, jak wszystkie teściowe; jak jesteś wszystkowiedźma, to chyba nie miejsce na twoja walkę na tym forum, jeszcze raz przeczytaj, co napisałeś, może nareszcie zrozumiesz, co prawda nie pytałeś ani mnie,ani ibizy- ale ponieważ ibiza przeczytał twoje pytanie, to był uprzejmy i ci odpowiedział, abyś szybciej wiedział- i przestań syneczku ubliżać i wymyślać, bo ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili
44 553. emeryt 2009-03-31 (00:28)
ja sie do tomcia nie przyczepiłem, daleki jestem od tego tutaj na tym sympatycznym forum /chyba najsympatyczniejszych ludzi/,tylko źle zrozumiałemm,ale ty od razu wyczuwasz walkę, bo do tego masz chyba największe predyspozycje
44 554. murphy 2009-03-31 (01:24)
emeryt>>> swoimi idiotycznymi wpisami dajesz świadectwo swego charakteru a skoro naprawdę jesteś tak zabytkowym człowiekiem jak podajesz ( bo w 1971 miałeś minimum 18 lat abyś w zgodzie z przepisami mógł grać..) to wykaż się i życiową mądrością.Jak dotąd jej brak - bo kolejny raz swoją totalną niewiedzę i niezrozumienie tego co tu na forum jest napisane - przeobrażasz w "dowciapne" wpisy , którymi się tylko kompromitujesz.... Wczoraj NIC nie zrozumiałeś: kolega "ibiza" nie będący stroną mojej z "gregorem" korespondencji błędnie odebrał część wpisu poświęconą systemowi 3z6=20 jako dotyczący systemu 2z12=66 i stąd jego bezprzedmiotowy wpis.Pomimo mojego dla "ibizy" wyjaśnienia gdzie pobłądził - ty się z tym samym błędnym rozumieniem zgłosiłeś... Dziś natomiast NIC nie zrozumialeś z wpisu "tomcia1972" i czynisz kolejną "dowciapną" uwagę , którą jedynie udowadniasz , że jak dotąd NIC nie rozumiesz...Może więc najpierw myśl nim coś napiszesz - bo jak dotąd masz 100% skuteczność w błędnym interpretowaniu merytorycznych zagadnień - a przy twoim stażu jako czynnego gracza od 1971 to takie przedszkolne błędy chwały ci nie przynoszą i na pieniacza jedynie wychodzisz.Bo jak dotąd dowodzisz że można być starym i głupim , gdyż wiek nie jest żadnym patentem na mądrość...Pewnikiem jest tylko to, że z wiekiem zdobywa się życiowe doświadczenie a nie madrość.
murphy ty masz coś chyba z Boruca, ty na forum jesteś po to by walczyć ? robisz z siebie benhakera, bufona ? zarozumialca ? podobny jestes do wlochów, oni tez wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, jak wszystkie teściowe; jak jesteś wszystkowiedźma, to chyba nie miejsce na twoja walkę na tym forum, jeszcze raz przeczytaj, co napisałeś, może nareszcie zrozumiesz, co prawda nie pytałeś ani mnie,ani ibizy- ale ponieważ ibiza przeczytał twoje pytanie, to był uprzejmy i ci odpowiedział, abyś szybciej wiedział- i przestań syneczku ubliżać i wymyślać, bo ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili
44 553. emeryt 2009-03-31 (00:28)
ja sie do tomcia nie przyczepiłem, daleki jestem od tego tutaj na tym sympatycznym forum /chyba najsympatyczniejszych ludzi/,tylko źle zrozumiałemm,ale ty od razu wyczuwasz walkę, bo do tego masz chyba największe predyspozycje
44 554. murphy 2009-03-31 (01:24)
emeryt>>> swoimi idiotycznymi wpisami dajesz świadectwo swego charakteru a skoro naprawdę jesteś tak zabytkowym człowiekiem jak podajesz ( bo w 1971 miałeś minimum 18 lat abyś w zgodzie z przepisami mógł grać..) to wykaż się i życiową mądrością.Jak dotąd jej brak - bo kolejny raz swoją totalną niewiedzę i niezrozumienie tego co tu na forum jest napisane - przeobrażasz w "dowciapne" wpisy , którymi się tylko kompromitujesz.... Wczoraj NIC nie zrozumiałeś: kolega "ibiza" nie będący stroną mojej z "gregorem" korespondencji błędnie odebrał część wpisu poświęconą systemowi 3z6=20 jako dotyczący systemu 2z12=66 i stąd jego bezprzedmiotowy wpis.Pomimo mojego dla "ibizy" wyjaśnienia gdzie pobłądził - ty się z tym samym błędnym rozumieniem zgłosiłeś... Dziś natomiast NIC nie zrozumialeś z wpisu "tomcia1972" i czynisz kolejną "dowciapną" uwagę , którą jedynie udowadniasz , że jak dotąd NIC nie rozumiesz...Może więc najpierw myśl nim coś napiszesz - bo jak dotąd masz 100% skuteczność w błędnym interpretowaniu merytorycznych zagadnień - a przy twoim stażu jako czynnego gracza od 1971 to takie przedszkolne błędy chwały ci nie przynoszą i na pieniacza jedynie wychodzisz.Bo jak dotąd dowodzisz że można być starym i głupim , gdyż wiek nie jest żadnym patentem na mądrość...Pewnikiem jest tylko to, że z wiekiem zdobywa się życiowe doświadczenie a nie madrość.
I one tak łatwo numery telefonów dawały chyba jakaś ściema to jest co ?
Krzysio z Toba nie jest do konca ok wiec zacznij od siebie robic cokolwiek ... Stoisz w miejscu a miesiace leca
Jarek nie mam pytań
Pisałem u góry czytanie ze zrozumieniem się kłania Andżelika rz się wydzielimy.
Krzysztof czy Ty w ogóle kiedykolwiek miałeś dziewczynę?