Wpisy użytkownika lrb
Łącznie 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 668 251. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja sie nawet raduje do czlowieka ktory mi wyrzadza krzywdę ty tez (ironia)
moze wiara to swidomość która umiera wraz z człowiekiem są też zwolennicy którzy tak myślą ...
player moze zle sie wypowiedzialem ale zobacz jaka jest przepaść teraz miedzy biednymi i bogatymi tak jak w rosji
ulexxa zgadzam sie tez dzwine mi sie wydaje chodzic do kosciola w niedziele ze wszystkimi z okolicy tym bardziej ze niektore kobiety ubieraja tak krotkie mini ze moglyby spokojnie stac na ulicy i zarabiac
fafik czy ty bys pozwolil swojej zonie zeby w niedziele na mszy twojej zonie wystawaly stringi bo ja sie z takim czyms spotkałem wiec nie pij do mnie !
monet napewno jezeli to robi swiadomie trzeba grzechy podzielic miedzy młot a kowadło
Witam zastanawia mnie fakt dla czego sa sytuacje w lotto ,ze miejscowosc w ,ktorej ktos wygral przedstawia sie przed odebraniem wygranej a czasami po odebraniu ktos zna odpowiedz ?
Witam zastanawia mnie fakt dla czego sa sytuacje w lotto ,ze miejscowosc w ,ktorej ktos wygral przedstawia sie przed odebraniem wygranej a czasami po odebraniu ktos zna odpowiedz ?
monet mylisz sie Polska liczy okolo 35 milionow teraz z tego 3 miliony bezrobotnych
tylko przez swoje uprzedzenie nie zaznaczyłem 1 liczby ktora zawazyla na wszystkim
jak wygrasz to obiecaj ze bedziesz mnie szukał na forum i przeslesz cos mamony
Witam przybywam z przyszłosci chce ktos numery na jutrzejsze losowanie 13 mln gwarantowane
ostatnio 2 pewniaki dawalem na duzego nikt nie wzioł tego pod uwage
ale to juz bedzie liczba na skraju mojej magii cała moc poniedziałkową mi wyczerpiesz
nie no ja od czwórek nic nie biore jak bedzie 5 i wiecej to pogadamy hehe
haha w lotto przy kumulacji mialem wszystkie liczby o jedno oczko mniej tak to bym dzis sie zwolnil z pracy