Wpisy użytkownika lrb
Łącznie 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 996 596. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
ale zrozum mnie mialem wszystkie tylko byla roznica jednego oczka w gore lub w dół
mnie we snie atakowała geś gryzła mi lewą dłoń do krwi co to moze być ?
Z pierwszej dziesiątki w dużym padnie dwie liczby reszta to rozsypka.
http://teksciory.interia.pl/monika-urlik-nie-wie-nikt-tekst-piosenki,t,642748.html płaszcze dziewczyny ;-)
Ja nie polecam patyczkow a tym bardziej wpychania im dzieciom to jest niebezpieczne wiem bo można uszkodzić słuch
Ja okulary powinienem nosić juz 5 lat temu ale od tamtej pory wzrok się nie popsuł całe szczęście
Krasnalek te dwie pierwsze liczby pasują bardziej do dużego na dzisiejszy wieczór
Jakoś tak 40 mln przeleciała kolo nosa fakt jest taki ze jakbym rozpisywał ostatnie losowanie lotto to nie trafilbym głównej tylko w plusie... maszyny juz całkiem zwariowaly albo ja B-)
Gratuluję w takim razie wszystko jest odwrotnoscia do tego co powinno być :-P
Nie siegalem korony bo nie miałem jej mieć nie chciałem jej chcieć nie.miałem jej myślalą ze jestem skończony lecę w dół...
Ah te liczby w dużym wszystkie obok 3 cyframi minolem się o jedno oczko
Nie wiem czy doszły was słuchy ale ponoć 9 baniek wędruje do pana Bronisława Komorowskiego za dobrą kadencję pozdrawiam uczciwych ludzi
Niech pani premier juz się nie wypowiada lepiej ją wiatrak chce mieć włączony żeby mnie dmuchal
Zawsze się zastanawiam patrząc jak jest duża kumulacja jakiego wałka tym razem zrobił TS na swoich biednych naiwnych graczach zazwyczaj albo liczby są obok siebie albo jakaś powtórka z wcześniejszego losowania tym razem było to jedno i drugie podejrzewam ze juz totalizator właściciela zna najprawdopodobniej wygra ktoś z warszawy albo z innego dużego miasta w końcu trzeba jakoś wyprać brudne hajsy
Ale miałem przeczucie ze wszystkie liczby będą rozdane w pierwszej 30
Szwajcaria grała na remis a Francja miała zapewniony awans a poza tym dziwie się ze piszesz ze to był na poziomie mecz osobiście uważam, że to był najgorszy mecz jakiekolwiek kiedy oglądałem!
Kondi nie pisze nic nie zgodnego z prawdą przecież ktoś tu musi sponsorować
kondi ja tak pisze bo nikogo nie znam jako milionera więc uważam, że kit
Kondi ja też znam takich gdzie główną wygraną w radiu jest pół miliona dzwoni ugadana kobieta dostaje 10 tysięcy i nikt o niczym nie wie
wiec nie mowie tego jako zielony człowiek w temacie także wiesz ten tego hehe
kondi ja podejrzewam, że tu na tym forum przewinęło się kilka dobrych tysięcy osób i ani widu ani slychu to jest żarówka która powinna się zaświecic na czerwono w głowie
« Poprzednie 100Kolejne »