Wpisy użytkownika lelek
Łącznie 564 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 469 281. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chodzi pasko o zmiane sposobu losowania - tzn niech to zmienią - uwierz że mając tylu tutaj zwolenników możemy to wywalczyć
pasco - można zmienić ustawę rozporządzeniem - teraz jak na to szansa - ale wszyscy którzy tutaj
grają - rozmawiają muszą tego chcieć
grają - rozmawiają muszą tego chcieć
w sumie to dziki kraj skoro każdy boi się grać u buka - nie martwi Ciebie to?
jocia - to nie tak z tymi wpisami - mam jeszcze opracowania jak pasco zaczynał ze swoją stroną i były ogromne kłótnie użytkowników edi plus heheh - co do gry na systemy i progresje - od tego zaczynaliśmy tutaj
kiedyś gra na końcówki liczb przynosiła efekty - trzeba było czekać i grać np.w fortunie bo dobrze płacili teraz jest gorzej
teraz lipa i nic więcej -można grać różnymi programami LC Kenioxem i nnymi i tak jest lipa - zastanawia mnie taka mała trafność na dwa dni losowania w MM - tyle zakładów a ile trafionych?
idiotów z nas robią i tyle - skoro w MM jest prawdopodobieństwo trafienia 25% i losowania powtarzają się dla MM co 8.4 razy
pasco swoją stroną ma ogromną siłę oddziaływania nawet nie zdaje sobie z tego sprawy
kiedyś - 8 latek temu grali na progresje i systemami - pasco może potwierdzić - wyszło hmm jak wyszło czyli lipa i totalna wtopa
dziwi mnie tylko jedno - jak ludki którzy tutaj klikają nie potrafią razem trafić chociaż 8/8
czy to zazdrosć kieruje tymi ludźmi że nie potrafią wymienić się doświadczeniami w grze? czy to zawiść - ona/on wygrał - to strasze jest
klikali systemami takimi innymi kurcze co się działo hehe - hmm a teraz smutne to jest
nie wiem pasco ilu graczy pozostało z twojej stronki 8-9 latek temu ale jak widzę ediego i pamietam jego kłótnie / chyba z tomkiem / to mi się serce raduje
edi to prpfesor od systemów - dla mnie ścisły umysł i mądry gościu
pechowy dokładnie tak było - kurcze to już w innym swiecie teraz hehe
scenic jezeli bierzesz koszt zakładu i trafienie to tak - chociaż trafic trójkę w mini jest bardzo ciężko - ale jak pomyslisz to za jeden zakład w MM masz dwa w Mini
scenic - to nie tak każda złotówka wygrana powinna Ciebie cieszyć - pewnie że każdy chciałby wygrać 5/5 i więcej ale jak zobaczysz statystyki to sam się zdiwisz - zacznij od małych ważne żebyś był na plusie w tygodniu
pechowy tyle latek temu to było
https://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs
https://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs
ale tej panienki o której oni śpiewają mało zna w podtekście to polka
jocia - kurcze mam już szampana żeby wypić Twoje zdrowie za trafienie 10/10 ale proszę szybciej to zrób
https://www.youtube.com/watch?v=1RastUJgpCU
kiedyś to moja muza była
kiedyś to moja muza była
w sumie to błąd że pasco nie daliśmy jako kandydata na posła - przynajmniej w tym burdelu / sejmie / dbałby o nas
mówie poważnie Rzeszów ma dobrego prezydenta jako miasto - wspaniale się rozwija - mam tam fajnego kolegę i chwali to sobie
trafić takiego prezydenta to jak 10/10 w MM niech tak facet trzyma - stworzył podstawy do rozwoju miasta w IT kształci ludzi i chwała mu za to - tylko pozadrościć takiego włodarza
nie wiem dzięki Jego stronce - ile małżeństw się rozbiło, ile dzieci urodziło - ale działa tak trzymać
muszę gdzieś w pamięci odszukać te rozmowy z edim i tomkiem na temat systemów - bo już sam nie wiem od kiedy zaglądam na stronkę pasco
zawsze taki byłeś - to dobrze że nie zmieniasz się - chociaż jak pamiętam czepiałem sie Ciebie za raklamy na stronce
za co przepraszam bo jak widzę u admina stabilność charakteru i poglądów - a to cenie bardzo
Lotto - przyjazna strona dla miłośników gier liczbowych. Natychmiastowe wyniki lotto, multi multi, informacje o wypłacanych wygranych, typowania graczy, konkursy, mapy losowań, kumulacje.
to że pasco - zarabia na reklamach to dobrze w końcu swój czas poświęca od kilku latek - i uj wam do tego
pasco i dobrze bo byś zwariował czytając te wpisy obok multipasco załóż proszę stronkę o gotowaniu - polityce - samochodach i sex
tak na poważnie to myślę że jeśli ktoś wygra dużą kwotę dzięki Twojej stroncę to powinien to zrobić może naiwny i głupi jetem ale tak myśle
pasco wiesz jak to jest - ludzie są zachłanni,wścibscy ale może taki się trafi który wygra dużą kasę i odda Tobie np.10%
Dopóki człowiek się śmieje nie przegrał. Adrew Vachss
Żartuje oczywiście
Żartuje oczywiście
jak to w życiu
I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye.
I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye.
śmigam zaraz - żonka życzyła sobie na jutro na obiadek sandacza -trzeba złapać chociaż jest na niego za ciepło jeszcze - ale zobaczymy jak będzie
pasco - dziękuje - nie zawsze tak jest że się złapie ale zabawa jest extra to pozwala mi się zrelaksować
kaczor - byłem tam raz w życiu coś pięknego - spokój cisza i ta przyroda - mało znamy takich miejsc w kraju
ja zaczynam zaraz sezon z Kołobrzegu na dorsza - śmigam tam tylko kilka razy w roku przed zimą - z grupą kolesi od lat tam jeździmy - zabawa jest extra - wódeczka zawsze jet po i ognisko na plaży / dzięki znajomemu - bo nie wolno tego robić / ale bez kobitek hehe
jocia - ciężko idzie w typowaniu czekam jak się liczby pomieszają
jocia w końcu proszę ten bonus delete bo jak lukam to aż oczka bolą
dobrze ze ten bajzel z wyborami się kończy bo stronka Pasco zaczynała już polityką śmierdzić hehe a propos szkoda że Pasco nie startuje w wyborach mając tulu fanów - może w końcu TS przestałby kombinować i zmienił ustawę o grach
jocia wiesz że życzę tego Tobie z całego serduszka - szczerze tak prosto po ludzku
kaczor - jocia czeka aż urośnie jeszcze do 2 mln i wtedy pozamiata - mądra dziewczynka
to co kaczor piszesz nie jest głupie - to lobbing i tutaj zgadzam się z Tobą na 100 %
no tak coraz więcej ciągów liczb i dużo wypada do poziomu liczby 40 - to zwiastun szybkiego trafienia