Wpisy 2 469 263 – 2 469 362
17 października 2015 22:12 → 17 października 2015 22:42, 100 wpisów
dla joci - jako kobity która już długo jest tayperem i ma to czego nie mają faceci - czyli intuicja - wielkie brawka - życzę Tobie jociu jak najszybciej 10/10
Jutro puszcze2 zakładziki w multi,tylko zastanawiam się czy 10/10 czy 9/9
wybiera wybiera i za 3 tygodnie trafi - zobaczycie sami - tylko niech Ją rutyna nie zgubi / wie o czym klikam /
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 91 027,00 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 820 000 zł
pasko - proszę dodaj stronkę " w jaki sposób w/g ciebie powinny odbywać się losowania
lelek , zapisałam sobie
2 441 608. lelek 2015-09-13 (01:16)
do końca września jocia wejdzie w bonus i zgarnie 10/10 mogę się o to założyć - i życzę Jej tego z całego serca
- niech tylko patrzy na gęstość występowania i będzie dobrze
2 441 608. lelek 2015-09-13 (01:16)
do końca września jocia wejdzie w bonus i zgarnie 10/10 mogę się o to założyć - i życzę Jej tego z całego serca
- niech tylko patrzy na gęstość występowania i będzie dobrze
lelek, dziekuję
Tylko co z tą gęstoscią ?Nie poruszam się w tych klimatach
Tylko co z tą gęstoscią ?Nie poruszam się w tych klimatach
chodzi Ci o założenie tematu o takim tytule? Można to zrobić na Forum
pechowy: wejdź do profilu i zobacz na swoją "aktywność" ... diament jest od 1000
chodzi pasko o zmiane sposobu losowania - tzn niech to zmienią - uwierz że mając tylu tutaj zwolenników możemy to wywalczyć
Wiem,tu sie linków nie daje...ale ktos tu zapewne słuchał muzyki z lat 90 a mam zajefajna nutke...tak dla przypomnienia Pasko moge?
pasco - można zmienić ustawę rozporządzeniem - teraz jak na to szansa - ale wszyscy którzy tutaj
grają - rozmawiają muszą tego chcieć
grają - rozmawiają muszą tego chcieć
pechowy: pewnie, że można. Chodzi tylko o to, żeby nie przesadzać i np. nie wklejać tego typu linków co 5 minut ...
w sumie to dziki kraj skoro każdy boi się grać u buka - nie martwi Ciebie to?
pechowy: mam już całe 34 lata. A jak robiłem pierwszą wersję strony miałem 19
Hartge przyjdzie Jarek i zrobi czystkę w TS-ie, wreszcie zrobi porządek z tymi oszustami
jocia - to nie tak z tymi wpisami - mam jeszcze opracowania jak pasco zaczynał ze swoją stroną i były ogromne kłótnie użytkowników edi plus heheh - co do gry na systemy i progresje - od tego zaczynaliśmy tutaj
Mam nadzieje, że. tak.........
Brjan skończ ***ic fleki o tych swoich liniach i bingo- wstaw skan jak coś wygrałeś wreszcie
Yota ..ja myśle ty nie masz 40 lat ..moze jestes starsza 4 lat temu tu byłaś ...
Wiem Jocia,tego gościa kojarze jeszcze jak miałem stary nick...mało tego,raz wygrałem na jego liczbach
pechowy: zobacz na taką muzę https://www.youtube.com/watch?v=mIH5uD3AmL8
To również muza mojej młodości
To również muza mojej młodości
Sczególnie chodzi mi o ten pierwszy utwór z tego linku czyli "Paul Van Dyk - For An Angel"
Pisałem kilka dni temu,że pod koniec pazdziernika podam: skany z linii i BINGA
yota ..ja mysle masz 51 lat ..a skąd wwiesz obiecałaś dawnie grałaś duzy lott od 1992 ..jak tu mówisz
Fajnie,tak dla przypomnienia posłuchać...wspomnienia bywaja piekne
kiedyś gra na końcówki liczb przynosiła efekty - trzeba było czekać i grać np.w fortunie bo dobrze płacili teraz jest gorzej
Pasko,ja rocznik 84...sam wiesz,w tych latach najlepsza muzyka była.Gimby nie znajo
teraz lipa i nic więcej -można grać różnymi programami LC Kenioxem i nnymi i tak jest lipa - zastanawia mnie taka mała trafność na dwa dni losowania w MM - tyle zakładów a ile trafionych?