Wpisy 2 469 577 – 2 469 676
18 października 2015 00:00 → 18 października 2015 00:58, 100 wpisów
tak na poważnie to myślę że jeśli ktoś wygra dużą kwotę dzięki Twojej stroncę to powinien to zrobić może naiwny i głupi jetem ale tak myśle
jak się tak rozgadaliśmy, to ja bym jeszcze chciał usłyszeć jak trafiliście na stronę i jakie było pierwsze wrażenie (co się podobało a co nie).
Dobra wracam do innych, milej zabawy na chacie, Wy nie macie co robic w sobotnią noc
Pasko,ja zajrzałem raz i ... odrazu dodaj zakładke,tak to wygladało
JESTEM prawie od początku ,ale to był przypadek przeglądając inne linki spodobał mi sie kolor i dlatego JESTEM
pasco wiesz jak to jest - ludzie są zachłanni,wścibscy ale może taki się trafi który wygra dużą kasę i odda Tobie np.10%
Pasko chwała Ci, za program Multiparis. dzisiaj dzieki niemu wytypowałem 5/5 ale nie na to losowanie. Szkoda, że nie puściłem tych liczb na wieczór Liczby w moim profilu, typowania 5/5
Pasko
dowiedziałem się od gościa pasjonata multi, parę miesięcy się przyglądałem, aż był błąd na stronie wyników i się wynurzyłem i zostałem wierny
dowiedziałem się od gościa pasjonata multi, parę miesięcy się przyglądałem, aż był błąd na stronie wyników i się wynurzyłem i zostałem wierny
Mówią płonie stodoła,płonie aż strach,aż kurzy się z niej...a Ty wciąż jesteś śpiąca!!!-Wróciłem z wesela
Dopóki człowiek się śmieje nie przegrał. Adrew Vachss
Żartuje oczywiście
Żartuje oczywiście
ja nie uzywam multiparis ..nikty nie dziekuje paczkiewicz a dlaczego ludzie ściągali twój programy ..widze słabo trafia albo nic
BolekKaczoroo1-Przed 24-tą zdążyłem się nieco>>>Więc jestem jakby-niedysponowany
jak to w życiu
I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye.
I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye.
bolek31: no dawniej zdarzały się jakieś wpadki... ale ja już jestem doświadczonym "dopisywaczem" losowań teraz i ogólnie mam duże doświadczenie w prowadzeniu tej strony, przez co problemy z serwerami, itp. praktycznie w tej chwili już w ogóle nie występują. Dawniej przy dopisywaniu losowań często wyręczały mnie automaty, obecnie sam dopisuję losowania, właśnie z racji sporadycznych błędów, które przytrafiały się na stronach od których były pobierane losowania w przypadku mojej nieobecności.
Stawiam na jakość... każde losowanie ma być dopisane do 5 sekund od momentu wylosowania ostatniej kuli. Obecnie jest w ten sposób ponad 90% losowań dopisywanych, ale zdarzają się też poślizgi, które trzeba wyeliminować.
Stawiam na jakość... każde losowanie ma być dopisane do 5 sekund od momentu wylosowania ostatniej kuli. Obecnie jest w ten sposób ponad 90% losowań dopisywanych, ale zdarzają się też poślizgi, które trzeba wyeliminować.
W przyszłym roku organizuję spotkanie w Studiu Totalizatora sportowego dla użytkowników multipasko. Zobaczymy ile osób się uda wcisnąć. Myślę, że min. 10. Będzie można zobaczyć losowanie na żywo... a potem zapewnię nocleg również w hotelu.
lelek: bolek31 przypomniał mi jak to kiedyś błędnie losowanie się wpisało
powiem Wam, że dla mnie wizja błędnie dopisanego losowania śni mi się po nocach... jest to najgorsza rzecz jaka może się przytrafić stronie. Zbyt dużo osób na niej polega.
Oczywiście jeśli ktoś patrzy na czat, to zaraz z pewnością wiele osób by poinformowało o błędzie... ale wiadomo nie o to chodzi. Generalnie nie ma miejsca na takie pomyłki.
Oczywiście jeśli ktoś patrzy na czat, to zaraz z pewnością wiele osób by poinformowało o błędzie... ale wiadomo nie o to chodzi. Generalnie nie ma miejsca na takie pomyłki.
ja raz byłem w Studiu Lotto na żywo podczas losowania o czym już pisałem parę razy... mam zdjęcie z prowadzącą nawet natomiast poruszałem kilka miesięcy temu kwestię ponowienia wizyty tym razem szerszą grupą i mam zielone światło. Generalnie mogę powiedzieć, że ludzie z Totalizatora Sportowego lubią tą stronę, żyjemy w zgodzie
Jak już przejdę do konkretnej organizacji, to na pewno będzie o tym słychać na czacie i nie tylko. Na pewno nie będzie prosto wybrać kto miałby pójść, jeśli będzie zbyt dużo chętnych... najwyżej będą 2 tury
Zobaczyć losowanie "Na żywo" rzecz bezcenna.
śmigam zaraz - żonka życzyła sobie na jutro na obiadek sandacza -trzeba złapać chociaż jest na niego za ciepło jeszcze - ale zobaczymy jak będzie
Kurde jeszcze musialech na chwilę zajrzeć,ale Pasko kiedy Ty byłeś na tym losoaniu z 10 lat temu jak jeszcze wszystko było czytelne- teraz losowanie o 14:00 jest na bank z odtworzenia, nie wiem jak wieczorem, też można z tym się kłócić.........
na mnie też już czas ... apropo czasu to już za tydzień cofamy zegarki o godzinę
byłoby super MOŻE pamietasz kiedys chciałem taki zlot zorganizować o ile wygram odpowiednią kwote NIESTETY wygrane nie są tak duże aby to sfinansowac
pasco - dziękuje - nie zawsze tak jest że się złapie ale zabawa jest extra to pozwala mi się zrelaksować
kaczor - byłem tam raz w życiu coś pięknego - spokój cisza i ta przyroda - mało znamy takich miejsc w kraju
3mam Cię za słowo Pasko, ze to się dzieje naprawdę- to powinieneś jeszcze pamiętać liczby
Jak zwykle
no z Rzeszowa ma jeździć Pendolino jeszcze w tym roku... do Warszawy 4 godziny, nad morze chyba koło 7
ja zaczynam zaraz sezon z Kołobrzegu na dorsza - śmigam tam tylko kilka razy w roku przed zimą - z grupą kolesi od lat tam jeździmy - zabawa jest extra - wódeczka zawsze jet po i ognisko na plaży / dzięki znajomemu - bo nie wolno tego robić / ale bez kobitek hehe
Pasko
to błędne losowanie było w dniu mego pierwszego logowania i było to mini
to błędne losowanie było w dniu mego pierwszego logowania i było to mini
bolek31: no to faktycznie niefortunnie zakładam, że więcej pomyłek już nie będzie.
hehehe... teraz widzę datę Twojej pierwsze rejestracji i zgadzam się.
Miałem wtedy pierwszą rocznicę ślubu i dopisywałem losowanie z komórki na szybkiego
hehehe... teraz widzę datę Twojej pierwsze rejestracji i zgadzam się.
Miałem wtedy pierwszą rocznicę ślubu i dopisywałem losowanie z komórki na szybkiego
A jak ktoś pamięta rok wcześniej sierpień/wrzesień 2011, to strona znikła na kilka dni całkowicie (byłem w podróży poślubnej i admin zablokował całkowicie mi stronę, bo mu przeciążałem serwer)
takie mam czasem szczęście pamiętam wróciłem wieczorem z podróży do Polski i do samego rana przerzucałem stronę na nowe serwery i konfigurowałem.
Pasko Ty żyjesz z żoną i z liczbami, kładziesz się z żoną spać i z liczbami mamma mia
luckyloser1: nie jest tak źle ale jak się dzieje coś złego (np. serwer pada) to fakt, wtedy nie ma dla mnie ważniejszej rzeczy i pracuję dotąd aż zrobię/naprawię.
Dobra dobra
Jesteś pracoholikiem przy liczbach
luckyloser1: jak byłem mały to czytałem książki w ten sposób, że nie czytałem co tam pisze, tylko liczyłem ile na każdej stronie jest liter i zliczałem później ile cała książka ma liter
Pan od liczb albo numerków
a jak byłem trochę starszy to już robiłem sobie wykresy ile razy występuje litera A,B,C, itd no coś jest ze mną nie tak .. fakt
no coś jest ze mną nie tak >>> zemną też jest cosik nie tak , nic nie trafiam nawet na sucho
Może kiedyś Pasko za to dostaniesz nagrodę Nobla