Wpisy użytkownika lelek
Łącznie 564 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 474 160. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
faral na rybki śmiga? jak mu zazdroszczę - byłem tydzień temu na sandaczyku ale za ciepło na niego jeszcze musi przymrozić
jak mi się teksty podobają wizarda - za te wpisy ts powinien mu wypłacić
edi - teraz ogranicza się do podania jakiegoś ciekawego adresiku - kiedyś to kurcze wampir był tej stronki - ścisły umysł - pamiętne wpisy na temat systemów i gry na progresje - kurcze jak ten czas leci - pozdrawiam edi - latek temu kilka ale pod innym nickiem
no mówiłem ten koleś jest extra - na każdą liczbę znajdzie wytłumaczenie
jocia brawka tak trzymaj - wiem że Jesteś pewnie wkurzona - ale dobra jest też wiadomość - liczby już od dzisiaj inaczej chodzą widzisz to?
niby mini to gra o wiele tańsza - chyba pogram na normalny system 6 liczb - zobaczymy tam trójka w tym systemie jest jak 1/67 a zakład kosztuje poniżej 7 zł - chociaż statystycznie opłaca się grać w MM tylko na 3/3 4/4 5/5 i nic więcej
edi - cały czas śledzę buka i myślę a nawet wiem - że dobrze na tym wychodzisz - życzę tego z całego serducha
wiedziałem że się odezwie - oczywiście ma rację ale prowokacja w systemie udana
edi - to jak dobry komputer - chłodny- wyrafinowany - ale zawsze czytając jego "tajemne wpisy" można trochę ugrać - on już tak ma i trzeba go zrozumieć - ale to fajny gość
i co najważniejsze - jak go znam od tylu lat - nigdy nie był egoistą zawsze był uczynny i pomagał graczom, tłumaczył jak to zrobić w exelu i tam inne pierdoły - ale facet ma klasę i za to go szanuje
kwestia jego wiedzy w statystyce i trygonometrii nie podlega dyskusji
kurcze a mówiłem - krzysztof c - znasz program pis - powiedz szybko co wprowadzają dla nas takich śmiertelników coś ciekawego - tego czego sam Ty od razu odczujesz
pewnie wiesz co to jest budżet państwa i wiesz kto i kiedy ją uchwala
zadałem sobie dzisiaj pytanie - co takiego jest w naszym kochanym narodzie że w trakcie debaty przychodzi młody człowiek i gasi wszystkie polityczne trupy
proszę nie traktować tego jako agitacji - ale dzisiaj przeczytałem z rozwagą program partii RAZEM
Zadałem sobie trud i poczytałem program partii Razem.
Dlaczego poczytałem? To jest lepsza lewica od Milera a gorsza od Tymińskiego i narodowych socjalistów.
Głosowałem wcześniej na PO teraz im oddam głos na posła a na senatora z mojego okręgu na PO.
Dlaczego poczytałem? To jest lepsza lewica od Milera a gorsza od Tymińskiego i narodowych socjalistów.
Głosowałem wcześniej na PO teraz im oddam głos na posła a na senatora z mojego okręgu na PO.
skoro jesteśmy przy polityce - ale to ostatni dzień / sorki Pasco i ukłony / szanuje ludzi którzy wybiorą w niedzielę kandydatów z PIS - to jest ich wybór i mają takie prawo
ale trzeba mieć i umieć utrzymać konwersację na pewnym poziomie - bez obrazy oczywiście
na dzień dzisiejszy jest podział My - Wy - to nie doprowadzi do niczego dobrego
skoro Polacy wybiorą Pis to niech tak będzie - gwarantuje że będą wybory powtórne w 2016 roku
Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim. Francoise Sagan
Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim. Francoise Sagan
chyba przejdę na islam - czytałem ten koran ale tam wszystko odwołuje się do proroka - nic nie kumam - to tak jakby - kochać się z kobietą a jej nie dotykać
tutaj jestem za kaczorem z PC - won z arabami z Polski - od razu rozwalić
jak są na granicy ze Słowacją / śmieszny kraj w 18 godzin można przejechać - żadnych syrowców/ strzelać ostrą amunicją i tyle
I to jest polityka - czyż nie? zastrzeli się trzech arabów - brudasów - a TV zrobi z tego info dnia - i dobrze.
brjan - co Ty przepraszam " ***isz" Ty wiesz w ogóle w której ustawie mówią o wynagrodzeniu
tutaj zgadzam siez kaczorem - zastrzelić każdego araba na granicy - zero islamu do europy
30 latek temu jak mój ojciec pływał po wszystkich oceanach tego świata - i mówił " synu islam nas zaleje" to miał racje
dlatego tutaj zgadzam się z kaczorem - od razu rozwalić i nie bać się co powie unia heh
ilu tutaj gra żeby wygrać i prowadzić "spokojne życie" - może to ostatnia gra?
na trzy możemy grać- zawsze wpadną to jak 1/72 jak ktos nie potrafi to
graj w MM na malą kasę - dobrze życzę - nie obstawiaj liczb powyżej 3
ja mam - pierwsza liczba to liczba w alfabecie "w" a druga to "c"wal śmialo
krzysio - cały czas krzyczy ale bardzo go lubie - musze mu podac na poniedziłek trójeczke liczb
jak wcześniej mówiłem liczby muszą się pomieszać - dlatego jociu nie gram w realu - poczekaj do niedzieli - obstawiaj na poniedziałek 3/3 8/8
jocia - uwierz zagraj na niedziele parkami - i tylko jeden na 8/8
bedzie dobrze ale nie szalej - to jeszcze nie ten czas - natomiast od czwartku graj na maxa
skoro jocia ma trafienia 4/10 5/10 6/10 to gra jest lepsza obstawiając parki liczb
nie potrafi zebrać liczb w dziesiątki a co dopiero mówic o parkach - bez obrazy - skuteczność jego w parkach jest poniżej 25 procent
Pasco - a jak myślisz o tym co klikałem /przepraszam ale córka mi zalała klawie lapka / -to moglibyśmy zrobić?
o tym że czas zmarnowalismy - trzeba było Ciebie wystawić do sejmu