Wpisy użytkownika kw67
Łącznie 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 801 127. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Krasnalciu,pytałem się o Ciebie-gdzie byłaś u Ciebie tak zimno w.......
Majpanzrobiłem wpis w Twojej księdze pare dni temu-czytałeś?-ale jak tam napisałem nie musisz odpowiadać
odnośnie tych wszystkich typowań,jeśli Ktoś miałby pewny system na wybór liczb,to w rankingu-lidze typujących każdego miesiąca oscylował by w pierwszej 3,napisać system i wyliczyć minimalną gwarancje to nie problem-bez programu na kompa-Dobrać liczby do systemu to sztuka lub fart
Białystok zamarzł i Krasnalka nie ma,a tu czeka na niego gorąca i 1.....80 na dzisiejszą
sam się zastanawiam,na tej starej maszynie z zabierakiem miałem lepsze efekty,ale z drugiej strony ludzie wygrywają-chyba ze Toś ma możliwość sterowania wylosowanymi kulami w opcji Najmniej Wygranych
kiedyś też nagrywałem losowania-część kul była na górze w trakcie mieszania,robiłem stop klatka i z górnych kul system,to było ok 2000-2004r i też właziły,wtedy ts zmieniał kule raz na miesiąc,teraz słyszałem że maszyny też zmienia-dla kasy wszystko jest możliwe-brat zabije brata
Majpan-nie mam możliwości oglądania losowań o 14,łączę się z netem przez nokia c3 jako modem-25KB-szybkość,ono jest takie same jak o 21*40,czy takie jak Keno-elektroniczne?
to jeśli zamykają przyjmowanie zakładów przed 14,to TS ma mało czasu na ustawienia,tylko na 14 ile minut przed losowaniem można puścić?
jakiś incognito z Niej mało danych na profilu-może dawne KGB nas inwigiluje i potem TS ma wyniki typowań i losowania ustawia na swoją korzyść-Uważajmy z typowaniami,piszmy bzdury a wysyłajmy inne zestawy-Hurrem
Krasnalku gdzie jesteś TY nie widzę ja Ciebie,ni pod strzechą ni na niebie,a -wystygła,-zjadłem,został tylko i
wyślij mi to zdjęcie na e-mail lub profil podam hasło,oczywiście póżniej zmienie na mm-esa nie będę naciągał?
Hurrem to jesteś Bratnia Dusza,jak z Lublina to zapraszam na -na stare miasto
Czyli jest duża szansa na blask mojej aureoli- Majpan długi ten adres
czekałem na Ciebie z gorąco i oraz gdzieś od 6,został tylko,właściwie dno suche butelki
Napisałem wcześniej o pewniakach,gram na moje stałe może ich pora dzisiaj
3,6,7,9,10.12,15,19,21,23,24,27,33,39,42,57,67.73,77-coś z tych liczb.Witaj greg
3,6,7,9,10.12,15,19,21,23,24,27,33,39,42,57,67.73,77-coś z tych liczb.Witaj greg
Witam ponownie Wszystkich Dla Pani KRASNALEK-teraz gdy kac(napisałem to wyrażenie fonetycznie,jak się piszę poprawnie zapomniałem) ze snu znowu budzi mnie otwiera kolejną butelkę krzyczy ciągle w ucho me Nie będę jadł Kocham Cię, Nie będę pił kocham Cię i gdy odejdę z Zielonej Wyspy nie zapomnę Ciebie-Amen
Krzysztof24 jeśli twoje typy ok to proponuje 7x6=42 podzielić na 1x2=21 zakładów z opcją 2 przy 2 czyli pełny system-na ile pewne są Twoje liczby?
ja miałem najwięcej 7w9 jeszcze na starej maszynie stawkax2,miało być 10,ale 8 stawek poszło na piwo-do losowania
Sebo takie życie pijaka-mam już swoje lata i nie będę p....ierdolił jak inni w moim wieku-mam 50 lat i coś tam przeżyłem i nie znaczy że ten który ma więcej lat przeżył więcej i mocniej od tego którty ma np30 lat-więcej lub mniej itp
Pewnego dnia który jest podobny jak inne dni,człowiek w pewnym wieku uświadamia sobie Co ja tutaj robię na tym świecie i właściwie po co dalej żyję-picie to Ch...uj przez wielkie CH areszta która zostaje to co?-zgubiłem ścieżkę egzystencji i wykoleiłem się jak pociąg z toru do którego zmierza celu
Każdy z Nas ma swoje cele,to że jestem pijany nie znaczy że jestem otwarty,otwieram sie prywatnie,jak ktoś chce to zapraszam-e-mail kw67@2.pl,linux67@2.pl tel 783884264,510606204,513465783-Jestem otwarty
zaq69 konta nie posiadam,a wszystkie adresy i nr można sobie zmienić,niczego się nie obawiam Ulala-kiedyś tak znałem taką osobę płci żeńskiej która jak była młoda też nie tolerowała i potem się zapiła gównem alkoholowym na śmierć-Brjan wcześniej napisałem moje stałe,teraz dokońCZE i te które weszły na 14 wyrzucę i zostawie resztę,tam było 19 liczb które podałem WASZE ZDROWIE
a Pani z Białegostoku Pani Krasnalek moja Muza -natchnienie Twórcze,gdzieś uciekła,to ja tyle wyprodukowałem swój mózg na napisanie Czegoś a Ona uciekła-pewniegotuje, lub wypiła za dużo i stary i głupi oto moja klątwa jak cień za wędrowcem-tam gdzie jest tam jest cień
po emocjach i losowaniu niech Ktoś z Was z zielonej wyspy odpowie na to proste pytanie-dla czego kościół katolicki usunął to przykazanie-Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie.Nie będziesz czynił żadnej rzeżby ani żadnego obrazu tego,co jest na niebie wysoko.ani tego,co jest na ziemi nisko.ani tego co jest w wodach pod ziemią.Nie będziesz oddawał im pokłonów i nie będziesz im służył,ponieważ ja JHVH,Twój Bóg,jestem Bogiem zazdrosnym......Nigdzie w Nowym Testamencie nie jest napisane że Jezus jest Bogiem,może apokryfy o tym świadczą ale są mało dostępne-KLER TO Mafia W EUROPIE I ŚWIECIE-Lew Szestow-Jeśli uważasz coś za prawdę czy zaczerpnąłeś jej u żródeł prawdy-Kler ma większe zyski niż TS-cytrat nprzykazania drugiego który Szanowny Kler usunął jak dobrze pamiętam pochodzi z Bibli księga Wyjścia 20-dekalog
ok niskopochylony może jestes negowany ale ja do Ciebie-przecież jeśli np mój kolega ma złe zdanie o Tobie to nie znaczy że ja mam takie same -EMPIRYCZNE POZNANIE LUDZI-to moja dewiza życia
to że pije nie znaczy że jestem 3xP-PUSTY,PROSTY,PRYMITYWNY- ZAPRASZAM PRYWATNIE,wcześniej podałem moje 3 nr fona i 2 adresy e-mail.JEŚLI KTOŚ MA ODWAGĘ ZAPRASZAM-Majpan witam Ciebie ponownie,jakoś do Ciebie mam Wielki Szacun-podświadomie-masz coś w sobie-DUŻY INTELEKT
Majpan mój wpis....801-to Twoja odpowiedz-dziwna,jestem zaskoczony negatywnie
Magda ten kotek jakiś mało wyrazny,chyba że chyba że przyćmił moją percepcje wzrokową
teraz pokazujesz Krasnalku tak-to ja swój umysł zmuszam do myślenia A TY uciekłaś-moje myśli o Tobie-wiem że się powtarzam,ale wg KOŁACZCIE A OTWORZĄ WAM
MAJPAN -WYLECIAŁO MI Z ŁBA-tak na prawdę to ja nie pije w święta wypiłem 1 piwo i dopiero dzisiaj więc gubię -wątki,a to co napisałem o piciu to zbieram opinię innych na ten temat jako psycholog-
MAJPAN,CZY W INNY SPOSÓB INNI UŻYTKOWNICY BY WYRAZILI SWOJE OPINIE-MASZ RACJĘ ODNOŚNIE ZIELONEJ WYSPY-PRZECIEŻ POSIADASZ WG INTELKEKT-CHYBA MNIE WYKŁADA AL.....
MAJPAN JESTEŚ -TEN 1 Z ZIELONEJ-I TY JESTEŚ-SZCZERY CZŁOWIEK-ECCE HOMO-ZAWSZE I WSZĘDZIE
MAM 50 LAT OCALAŁEM PROWADZONY NA RZEŻ ALKOHOLIZMU JHVH-MI POMÓGŁ-MÓJ BÓG
MAJPAN I INNI PRZYJACIEL z zielonej wyspy -coś miałem napisać Wam -wyleciało jak ptak z łba-zaq69 nie witałem się z Tobą wcześniej?-zapomniałem
Majpan-jak pisałem wyżej zbieram opinie na portalach internetowych i wnioski wyciągam.....Myśl sobie co chcesz...jak ślepiec prowadzi ślepego razem do dołu wpadną-I CO DALEJ?
No i cóż ,każdy z Was jest odważny TU i TERAZ,zapraszam każdego z Was na priv-e-mail kw67@2.pl i-lub linux67@2.pl lub nr fona-783884264,510606204,513465783-może jak chcecie podam swoje hasło @@@@@@@@-CZY KTOŚ PODEJMIE WEZWANIE
ULA-każdy pisze tutaj jako incognito-JESLI SIE UWAŻASZ ZA KOGOŚ TO SIE UJAWNIJ-tylko złodziej chodzi w nocy w ukryciu przed innymi-JA P....LE BRAK ODWAGI TO SYMPTOM......?-KTO ZNA ODPOWIEDŻ?
ULALA-nie ma znaczenia kto Ciebie zna i czy jesteś stały bywalec,na każdego przyjdzie pora jak na TELESFORA-znałem i znam takich ludzi bez obrazy w Twoim kierunku,napisałem to co myślę-może zawile,dla Ciebie w dowód SZACUNKU
ULALA OK TWOJE ZDROWIE TO TYLKO CHAT ALE CZASAMI ZGODNY Z RZECZYWISTOŚCIĄ-TO JAKIM JESTES TO TWOJ SPOSÓB MYŚLENIA ŚWIADCZY O TOBIE-BUDDA I INNI WIELCY
ISLA DZISIAJ MAM DOŁA,tyle moich zaczepek a Krasna -OLEWAM OLEWAM STARYCH CH...UJI
CZY KTOŚ ZNA JOY DIVISION Z PŁYTY po polsku ZAMKNIĘTY ROZDZIAŁ-utwór SERCE I DUSZA?
TYPUJECIE I CO ?,NIE MA TYPÓW NA 100 PROCENT,ŚWIADCZY O TYM LIGA TYPUJĄCYCH-GDYBY KTOŚ MIAŁ SPOSÓB NA LICZBY TO BY BYŁ KAŻDEGO MIESIĄCA W PIERWSZEJ 3 TYPUJĄCYCH-KAŻDEGO MIESIĄCA JEST INNY LIDEREM-CZYLI TYP TO FART itp
KRASNALKU PIOSENKE CI NAPISAŁEM-miałaś rację nigdy tak nie bylo dobreze jak teraz,piję nic właściwie mi do szczęscia nie trzeba,jestem bóg wie kim albo nikim bez żadnego wyrazu......mam dalej pisać?
Nie jestem z tego świata i nigdy nie bylem,bo samotna jest dusza moja szampan to mój przyjaciel-JESTEM INNY MAMO ,TATO,NOS MAM JAKIŚ NAPUCHNIĘTY CHYBA JESTEM ***NIĘTY
PASKO MI USUNĄŁ KWINTESENCJE TEJ MYŚLI-JEŚLI WATPLIWOŚCI ZAPRASZAM NA PODAŁEM E-MAIL I FONA-BRAK ODWAGI?
budnicka-jestem nikim dla ciebie-ale SZACUN ZA ODWAGĘ -ZAMUROWAŁO MNIE W ŚCIANIE
PODZIWIAM CIEBIE ZA CAŁOKSZTAŁT I ODWAGĘ JESTEŚ 1 I JAK NA RAZIE JEDYNA-SPRAWDZAM
SORKI MÓJ BŁĄD,ALE MI SIĘ WYDAJE ZE NIKT TEGO NIE SKOJARZYŁ-JESTEM CI WDZIĘCZNY ZA ALUZJE
KRASNALKU NA NA PRAWDE TO PIJE RZADKO NIE PIŁEM OD 14.12.2016,DZISIAJ JEST WYJĄTEK,ZA 15 MINUT COŚ WYŚLĘ NA @ -odczytaj ......kiedyś tam
JADŁEM MANDARYNKI I NIMI SRAŁEM-sorki za wulgarność-napisze z własnego doświadczenia-JEŻELI NIE MASZ ZNAJOMOŚCI NA SAKSACH TO NIE JEDZ W POLSCE 9 ZŁ NA GODZ JEST WIĘCEJ JAK TAM -TO TYLKO MOJA OPINIA I DOŚWIADCZENIE
I CH ...UJ że w Valencia było ciepło,grudzień jest tam najzimniejszy ok 0 st i c*** z tym
andreas3864 nie obrażaj ch...uju ludzi,qrwo pisałem do ciebie-gnoju je.....bany
JESTEŚ CH ,,,UJ JUTRO SIĘ GNOJU POLICZYMY,ALE JAK ? POMYŚL PTASI MÓZGU-3XP-PROSTY,PUSTY,PRYMITYWNY-CH,,,,UJ,JEŚLI MASZ WINDOWSA TO UŁATWIŁES MI ZADANIE-PRYMITYW PRZEZ DUŻE P I CH ,,,UJ-andreas,nawet twojego nicku nie napisze z duzej lITERY TY WIELKI CH...UJU NA KACZYCH NOGACH
JUTRO CIE ZNAJDE I CIE C***U ZPINGUJE AZ ZDECHNIESZ TY I TWOJ WINDOWS,JESLI PASKO MNIE WYJEBIE TO SZACUN DLA NIEGO A TY ANDSREEAS TRO C*** GLUPI
KRASNALEK MNIE NIE ZALEŻY NA TYM PORTALU, JAK ADMIN PASKO MNIE ZABLOKUJE-TO JEST MOJ 1 NICK ,POMYLIŁEŚ SIĘ-PASKO-TO ROZJEMCA