Wpisy użytkownika kw67
Łącznie 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 802 056. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
iwa ja nie zacząłem -jeśli w***....lałem sie czy wulgarnie-nigdy-głupi chu....j andreas
andreas masz okazje to pisz jutro może modlitwa tobie pomoże głupi c***u
pedziu ja jestem CZYSTY NIKOMU NIE WADZĘ-POLICJA TO MOI PRZYJACXIELE,SAM KIEDYS NIM BYLEM-JESTEM CZYSTY
pedziu nikogo sam nie wyzywam,jestem grzeczny i nikomu nie ubliżam -ALE JAK JAKIŚ C*** MNIE ZACZEPI TO WTEDY RIPOSTA,TYM BARDZIEJ GNÓJ ŚMIERDZĄCY,KTÓREMU COŚ SIĘ ROI NIECH ANDREAS SOBIE ZWALI KONIA-JUTRO JAK BĘDE MIAŁ WOLNE TO Z KALI(PO PLSKU) LINUXA ZAJEBIE CIEBIE-KOCHANY ADMIN-PASKO JAK CHCESZ TO PROSZĘ O AUT -POZDRAWIAM ADMINA
BĘDĘ CIEBIE GŁUPI GNOJU ANREAS OBRAŻAl ciebie-z małej litery aż PASKO mnie wyjebie-głupi gnoju na kaczych nogach sam tego C***u ***ny chciałeś
ANDREAS JESTEŚ DEBIL TY C***U A JUTRO CIEBIE z pinguje-NAWET DEBILU ***NY NIE WIESZ CO MAM NA MYŚLI GŁUPI C*** Z CIEBIE,PROSTY,PUSTY,PRYMITYW I C***
DZIWIE SIĘ ŻE KOCHANY ADMIN-PASKO JESZCZE MNIE NIE WYAUTOWAŁ Z WYSPY,WSZYSTKO ZROBIĘ DLA AUTA I TEN C*** ***NY NIE BĘDZIE SIĘ WULGARNIE W***LAŁ-PRYMITYW JUTRO MASZ PINGI -A WIESZ C***U CO TO ZNACZY?
OD TEJ PORY PROSTAKU IGNORUJE CIEBIE-NIE BEDĘ Z TOBĄ PISAŁ I SIĘ ZNIŻAŁ ZJEBIE ***NY C***U W DUPĘ DO TWOJEGO POZIOMU
ANDREAS W KAŻDYM STADZIE ZAWSZE JEST JAKAŚ ***A CZYLI TY C***U ***NY
MAQJPAN TYLE UŻYWAŁEM ODNOŚNIE GNOJA WULGARYZU .A PASKO NIE REAGUJE
może hackingu pogadamy,bez przyszłości jak ktoś pisał-nie wiesz co sie dzieje z Tobą tu i teraz a myślami jestes w kompach kwantowych-SPÓJRZ NA SWOJE ŻYCIE-gówno warte
angierski weż wyluzuj ani ty i nikt inny jak do tej pory nic nie wskórał ,czy jestes w pierwszej 3 każdego miesia w rankingu ,twoje urojenia ile sa warte=tyle co ty?-myśliciel na zdjęciu -A MYŚL S***IŁA I ZOSTAŁA PUSTKA
« Poprzednie 100Kolejne »